Ånyo, en sömnlös natt

Jaha, Nu sitter jag här igen. Klockan är halv 6 och jag sover inte. Det var det självaste! Måste dock sova, annars däckar jag väl redan på förfesten imorgon. Det vore dock inte så ovanligt.
In all fairness så somnade jag faktiskt 01.30, men vaknade 01.55 igen efter att ha drömt en snabbis om Barney Stinson. Vi satt och åt glass en sen sommarnatt, det var faktiskt rätt mysigt.

Klockan är ställd på 09.00, får se om jag fortfarande är vaken då eller om jag lyckas vakna av larmsignalens ljuva toner.
Imorgon ska vi på stan (God, help me), sen ska vi på BIO och som kvällsaktivitet blir det tonvis med öl för att fira det ljuva livet. Lite sömn på det här så! Väl behövligt eftersom jag bland annat ska på stan med Sandra och Jenny, dom ska fan in och pröva saker överallt medans jag står där vid sidan om, utan stadga och helt ointresserad.

Oh well. Kanske ska försöka slå mitt rekord i tetris innan jag gör ett sista försök till att somna.
Klockan är ju ändå 05.42..

M

18 and life



Uppståndelse.

Hur människor kan vara morgonpigga förstår jag inte. Att man kan vakna utav sig själv, halv 8 på morgonen, kliva upp direkt, dra upp rullgardinen och le mot världen för att sedan skutta vidare till köket för att avnjuta dagens första måltid, förstår jag inte. Att man sedan öser ur sig ett "god morgon" till alla man stöter på inom den närmaste timmen förstår jag inte heller. Det är då fan aldrig en "god morgon". Det är de trötta människornas helvete. Mitt helvete.    

Jag blir förbannad varenda jävla morgon när väckarklockan ringer. Att bli väckt utav någon annan kan faktiskt gå bra, men väckarklockan. Vad fan är det med den som får mig att vilja spy? Jag inser nu att jag inbringar en ganska negativ energi över detta inlägg, men så får det vara. Jag klev faktiskt upp klockan 7 imorse.


Haha

Skulle precis sätta mig på datorstolen när jag ser ett litet handskrivet brev i ögonvrån precis vid den vänstra fettvalken. Jullan hade kluddat på ett papper som tydligen var freddans engelskaläxa men detta insåg hon nog lite för sent. Texten lyder; "Hej Fredrik. Nu blir du sur på mig för att jag har ritat på ditt papper. Förlåt i förväg!!"

Det roliga är att hon på pappret ritat sig själv ståendes bredvid en flygande text som lyder; "Jag är Julia och jag är 11 år, ska snart fylla 12" Hon hade ju verkligen inte kunnat skylla ifrån sig på någon annan iallafall.


Var och tittade på freddans match mot Modo nu ikväll, han verkar bara göra mål på dom matcher som jag är där. Känns tungt för nu känns det som att jag har ett ansvar gentemot honom, iallafall för hans karriärs skull. Ska nog konvertera till en helhjärtad svettansuporter ändå, men då måste man väl köpa en svettanmössa och allt det där.


unconcentrated teenagers

Kluvet. Kluven. Kluvna?

Idag gjorde jag det dumma misstaget att haka på David när han skulle promenera till själevad. Hala skor, en tung väska och dålig inställning fick mig att vilja dö i ca 50 minuter. Efter en stunds gnällande var han dock snäll nog att bära väskan åt mig. Denna trevliga stund fick mina leder att spela mig ett spratt, till sist gick jag som att jag hade skitit på mig, eller iallafall som att jag hade en 30 cm lång påle i röven. 

Gick bra att jobba ändå, nu ska jag försöka somna i tid så jag orkar ta mig upp imorgon. Är redan lite sent ute men med en rejäl käftsmäll så däckar jag nog.

Goooodnight.

M

Thoughts. Yep that's right. It's plural.

Satt nyss och filosoferade kring livets onda meningar när telefonen ringde. Vet inte varför någon vill ringa och störa mig halv 2 på en söndagsnatt men tydligen så var det jätteviktigt. Jag vet ju inte eftersom att jag inte svarade.
Denna händelse fick mig att fundera, kanske jag ska ta och bli seriös? Kanske jag ska börja svara i telefonen när någon ringer, kanske jag ska bära ut soporna utan att behöva bli påmind, kanske jag ska börja bädda sängen istället för att låta mina inte så kräsna vänner sitta på mina kroppsvätskefyllda lakan? Ja kanske. Men bara kanske.

Orka svara när någon ringer liksom.

M

when life is a bitter pill to swallow

Har varit en relativt fartfylld helg. Kände att med tanke på att jag börjar jobba igen imorgon så ville jag sysselsätta mig lite extra efter min två veckors långa sjukskrivning. Har dock ännu inte kunnat vända tillbaka på dygnet sedan mina nattskift, men det är det minsta problemet jag har just nu.

Vår Service&co familj är just nu i Kolding, Danmark för att lära sig danska i 10 dagar. Känns lite surt att man var tvungen att stanna hemma men det var väl lika bra. Bättre att ligga med en skadad kropp hemma än bland folket i lektionssalarna. Man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt, jag kan låtsas att jag är där via skype. Borde väl vara samma känsla.. om man är dum i huvudet förstås.


Lördagkväll 23.26. "Festa med oss nu!:) Ring, annars i kill you". Alltid lika trevligt med sådana sms. Man känner sig otroligt älskad samtidigt som man farar för sitt liv. Kvällen slutade iallafall med att vi däckade allihopa, en efter en..
Alla med sina liv i behåll, vilket är ett bra betyg på en kväll ute på byn.

Nämen, godnatt antar jag.

M

Hey, Joey's ass



Det går inte. Jag kan inte. Jag vill inte. Jag ska ge igen.
Hahahahahhahahahahahaha.

"Befria Malin Kristina från mörkrets makter"

Så sa min präst när han döpte mig för 20 år sedan. Detta tål ju att diskuteras.
Varför har jag inte blivit befriad? Varför sitter jag här, hängiven till mörkrets makter om nu prästen var så snäll att befria mig? Jag vill inte lämna mörkret, mörkret är min bästa vän.

ice, ice baby

Det blev hockey nu ikväll också, denna gången på sundskolan. Vurte dock betydligt hårdare än förra gången då vi egentligen bara gled runt på planen, den här gången hade vi ett rejält motstånd. Tror faktiskt att jag aldrig flåsat så mycket i hela mitt liv.

Nu kommer jag förhoppningsvis kunna somna relativt tidigt inatt, kvällens omgång måste ju ha givit något slags resultat.
Jag återkommer eventuellt om några timmar, brukar ge upp runt tre halv fyra.

Slänger in en gammal mysbild på mig och henke.

M


Repojt

Jag är en typiskt repeatmänniska. Älskar jag en låt, så älskar jag den på repeat. Just nu är det When you're gone med Bryan Adams. Igår var det 18 and life med skid row. Imorn blir det väl doctor jones med Aqua.

Ska in på byn en sväng nu, sen var lillfisen heltaggad på att se American Idol. Jag är inte lika dragen till det nu längre, ända sedan Adam Lambert kom in in mitt liv så har inga andra deltagare så stor betydelse.




2 månader idag.


M

Nåväl.



Jag har inga speciella talanger. Jag är bara pas­sionerat nyfiken.
Jag väljer att citera min goda vän Albert såhär på onsdagsmorgonen. Detta gör jag endast för att jag är tom i huvudet efter natten som varit, och för att jag inte har något bättre att komma med.

Funderar på en roadtrip genom Sverige nu inom kort, stockholm, götet, de småländska skogarna, rosengård osv. Varför inte liksom.

M

baby when you're gone I realize I'm in love
the days go on and on and the nights just seem so long
even food don't taste that good - drink ain't doing what it
should
things just feel so wrong - baby when you're gone

I've been driving up and down these streets
trying to find somewhere to go
ya i'm lookin' for a familiar face but there's no one I know


"AAA men fyfan!"

Jag vet att jag egentligen borde sova nu men det går fan int. Har legat i två timmar utan resultat, morsan ville droga mig innan jag hoppade i säng men jag vill hellre somna via den naturliga vägen. Om jag nu lyckas förstås.

Jag har lagt märke till att det är under dom sömnlösa nätterna som jag ägnar mest tid åt att tänka på. Oftast blir jag bara förbannad , kanske därför jag inte kan sova? Jag är iallafall less på det mesta just nu. Men som min vän Johanna säger; "Sen när har du inte varit negativ Malin?" Jag vet att jag inte är full av glädje och kärlek. Men jag anser att det är bäst att alltid vara beredd på det mesta, då blir man aldrig besviken.


Min älskade kusin Stina blev iallafall 8 år igår, det vurte jag glad över! Synd bara att jag inte träffar dom så ofta..



Nämen tro om man ska försöka somna en gång till,, annars blir det väl en sisådär 5-6 powernaps imorn under dagen. Eller så somnar jag 9 och vaknar då det är dags för middag. Vilket som så spelar det ingen större roll.

eey, what's up with Geene?

A different line every night
Guaranteed to blow your mind
I see you out on the streets
Call me for a wild time

So you sit home alone
'Cause there's nothing left that you can do
There's only pictures hung in the shadows
Left there to look at you


here we go again..

Igår var jag uppe hela natten för att kunna vända tillbaka på dygnet, planen var att jag skulle försöka somna innan 21.00, men vad händer? Jo, jag somnar halv 12 på dagen istället. Så nu sitter jag här liks förbannat, vaken. Klockan är 06.30 och jag är inte trött för fem öre.
Hungrig som ett lejon är jag också.

Igårkväll var vi och lirade hockey på domsjöskolan. Hatar att jag saknar det så mycket. Det är nog det enda från förr som jag mår riktigt dåligt över att jag förlorat.. ljudet av pucken som möter sargen, blod, svett och tårar.
Jag får hurven i mig bara jag tänker på det. It sucks.

Nää vad gör man. Ett till vänneravsnitt kanske?



M

winnerbäck



Kungen.
...Och det var allt.

Death Magnetic

Uppdateringen på min och johannas älskade blogg är rent ut sagt värdelös nu. Detta kan bero på att vi inte har något roligt att bidra med, våra liv snurrar i princip på som vanligt.
Just nu har jag lite problem med att se vad jag skriver för jag har inte mina glasögon på mig men jag antar att det inte spelar någon större roll. Jag ligger för stunden i min säng och slötittar på Vänner, chocking! som Phoebe skulle ha sagt.
Sofie och sandra har nyss varit här och sett på film, det har blivit ett antal anti-trött piller under kvällens gång faktiskt. Inte för att jag behöver det men, min dygnsrytm suger ändå. Imorse var jag faktiskt väldigt duktig, jag hasade mig upp ur sängen redan klockan 11, kan bero på att jag hade ett fyllo sovandes bredvid mig men jag känner ändå att jag gör framsteg. Det var även jag som fick göra frukosten idag, jag gjorde det enkelt för mig vilket resulterade i baconomeletter.  

Nu funderar jag på att försöka sova så jag kan ta mig upp innan det blir mörkt imorgon. Måste bara orka städa lite först..



m

fly baby fly

Jahajaaa.. Nu har jag avslutat mina fem nätter av arbete och jag är minst sagt astrött just nu. Blev väckt 14.00 idag eftersom att dom trodde inte att jag skulle kunna somna ikväll om jag sov längre. Min omgivning känner tydligen inte mig. När har jag haft problem med att sova? Aldrig. That's what I do best. Fick en timma med solljus iallafall, det behövde jag efter att ha levt i mörker sen i tisdags.

Nu ska vi äta en romantisk söndagsmiddag, vet inte om jag gillar idén men mat är aldrig fel, kvällens sällskap gör det ganska bra också. Trodde aldrig att jag skulle börja toffla.

Jag avslutar med ett "vafaan" bara för att behålla den gamla tonen av bloggen,

M

Att välja sina argument från en bok man inte ens läst.

Det är Sofie Ödmark det. I ett nötskal. Vi sitter och argumenterar vilt kring varför folk krockar och hon anser att det bara är människor som är negativa som gör det. Jag å andra sidan, ser ingen som helst koppling mellan en krock och en negativ/deprimerad människa. Vi tar ett exempel:

Sune 22, sambo, spelar elitseriehockey och har en rumsren och ståtlig hund har nyss varit på systemet och ska nu hem för att förbereda inför kvällens lagfest. Hans flickvän ringde honom nyss och gav honom tillåtelse till att stöka ner lägenheten och erbjöd sig till och med att städa efter allt ståhej. Sune blev tidigare i veckan befordrad på jobbet och känner att livet aldrig varit så bra som det är just nu.
Han närmar sig en korsning där enligt högerregeln, han själv ska få köra först. Han saktar in, bedömer trafiksituationen som säker och börjar sedan köra i 30km/h genom korsningen.
Bilen som sedan kommer från vänster, kör i 90km/h, föraren är alkoholpåverkad och har ingen större kontroll över sitt fordon kör rakt in i Sune som voltar två varv och landar upp och ner i ett dike.

Vem som helst kan när som helst krocka. Det spelar ingen roll om man är glad, ledsen, sur, förbannad eller allmänt less på livet. Du kan vara en fantastisk bilförare, men detta spelar ingen större roll när det finns andra puckon ute i trafiken.

Sofie säger att det finns en bok som tyder på att bara deprimerade människor krockar. Efter ca 20 minuter erkänner hon att hon själv inte ens har läst boken.

M


Livet är som Östersjön - Valfritt.

Ja, det var bara det jag ville säga.


RSS 2.0