ja just ja...

..med ditt stöd henke så tror jag nog att det blir som planerat, det känns bra;) im going red! Eller fan.. ja vet inte..

idag på jobbet;
- Malin.. jeg är sint på deg!!  (johanna)
- Johanna, jeg är sint på deg også.  (malin)
- Malin... jeg är sint på deg!!
- johanna, jeg är sint på deg også.
 ett antal ggr.
- Malin, jeg ska spise opp deg!!
- AAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!

Fan va jag älskar den tjejen.

M

Happy B-day paul.

Ja. Jag må då säga att pauls födelsedagsparty igår blev lyckat. Det såg ungefär ut såhär;
Jag och jacob sitter och trycker i fönstret. Nordin hämtar paul som står utomhus i väntan på att david ska komma hem från gymmet, morian cirkulerar i området. Paul blir införd i rummet, blind folded. Han blir sedan fastspänd i en stol mitt i vardagsrummet. Lamporna släckta , tända ljus. Stämning på hög nivå.
Vi tar av paul ögonbindeln och föreställniningen börjar... Låten är Umbrella. Jag och jacob sjunger, han spelar även gitarr. Nordin och morris dansar med paraplyn lite sådär sexigt, dock inte alltför sexigt för paul har flickvän.
David närvarade tyvärr inte. Han kom inte hem i tid från gymmet, trots att vi sagt åt honom 3 gånger att han skulle vara hemma kl 8. Dålig stil david.

Efter showen blev det tårta osv , vilket paul verkligen förtjänade efter den dramatiska upplevelsen från hans sida.

nuiguk

- how many centimeters am i dilated? 8, 9 ?
- three.
- Three?! I'M DILATED THREE!


Tänkte bara slänga in ett utav historiens bästa vännercitat också.

M

IKnooow.

Var på bio igår med Cohen, Jen, Kicki, Jens o Matte. Vi såg mirrors, en skräckis. Kan säga att jag och Cohen va ganska intima...haha. Fyfan den var läskigt och ja, speglar....ojoj, farliga grejer. Helgen var iaf väldigt rolig. Middag o förfest här hos mej i fredags. På lördan åt jag hos jen sen skjutsade jag henne till stan. Men satan, bilen före oss körde på en liten kattunge! Den låg o sprattlade och ja, när vi ringde monica i all chock så sa hon att katten va nära döden om den låg o sprattlade sådär. Kärringjävel, se dej för! Nog för jag kört på en fet älg men...Ingen bryr sej om älgar, men katter däremot...huvva. Efter det for jag hem och drack öl..haha. Nämen kicki kom till mej, sen drog vi till bysse och sen vid halv 1 for vi till framnäs. De var en najs kväll. Jag hade dock en bula i pannan och en sträckt nacke dagen efter men...jaja. Anywhoo, har inte så mkt vettigt att skriva. Denna dag har varit tråkig, den är fortfarande tråkig och kommer nog inte bli rolig.
 
Färga håret rött malin.
J

this is a fucked up idea. But i fuckin like it.

nuidhv

Jag ska färga håret rött. Och inte sådär mesbrunt med röda nyanser i , utan rött. STEKHETT RÖTT! mmmmmm

this will be fun..

M

banankul

Hungrig. Trött. Arg. Ledsen. Kall. Varm. Glad. Lei. Slut. Listan kan göras lång. Ja, det kan den faktiskt.
Hungrig? ät nå då för fan.
Trött? gå å lägg dig
Arg? lägg ner
Ledsen? -
Kall? klä på dig smartass
Varm? klä av dig.
Glad? skratta?
Lei? sluta me allt du gör..

Vet inte alls vad jag ska göra johanna om du inte kommer vara min granne livet ut faktiskt. Vill inte sitta där ensam och lyssna på dålig musik och äta frysta köttbullar bara för att jag inte har råd till varken stekpannor eller en mikro. Jag som inte ens tycker om köttbullar.

Nej , det här håller inte.

M- ta mig nu.

lördag.

HAHA! Såg att jag ahde skrivit dehär igår då jag kom hem, fast inte lyckats publicera (lol) ;
Här skriver jag
Pratar nu med Dennis i telefon. Han säger att jag låter less, men grejen e  bara den att jag e jävligt trött och ja, inte helt på det klara haha...oj. hej,. vafan oj. Här skriver jag. oj. vafab äsger han? Måate äta nu iaf. Drick aldrig alhp

Jag e förjävla dum jag. De var iaf jävligt kul igår. :) Jag, kicki, sofie och Jen käkade hos mej. Jen kirrade maten, fan hon hann göra massa grejer utan att jag ens hann reagera. Hon gjorde allt fast jag gjorde efterätten...dvs blandade nå pulver med mjölk. Hatar att laga mat men tycker dock om att äta mat. Sen iaf kom Jenny S och Johanna hit. :) Trevligt, trevligt hade vi tycker jag. Vi drog sen vidare till framnäs, dom andra gick sen på plattan men jag satt kvar med linus för att vänta på sandra. Hon, jag, Peter och Ogge gick på Harrys men eftersom sandra inte fyllt nitton och inte kom in så gick hon och jag tillbaka till framnäs. Jag orkar då inte slösa 100 spänn för att gå in på plattan. De va najs på framnäs iaf. :) Jao fan, sen blev de lite kaos där på slutet av kvällen!...men ja. Ja, vad säger man...inget.
 
Åh fyfaaaaaaaaan, jag förstår inte hur man kan bete sej sådär...

jahaja. Ska dra till jenny och käka nu :) Sen får jag se vafan som händer..e inte bakis iaf! Malin vet du en sak, jag hatar att jag inte bara kan springa över då de e nått, eller att du inte bara kan komma hit. Jag skulle verkligen behöva det nu.
J

jahaja

- men ååh. jag är uttråkad.
- men vi gör nå då.
- mmm.

Inget händer. Och inget har hänt på 25 min. Sitt liksom ba å väntar på tila tequila som börjar kl 10. Hade annars gått och lagt oss för länge sedan , bara för att man har ett sådant slitjobb. Folk förstår inte hur jobbigt det egentligen är , alla tänker som ; ja men barn! gud så mysigt". men , nää . det är det inte.

Vi sitter nu och käkar vitpeppar för fullt , morris kom nämligen hem idag med de glädjande nyheterna;  "det går magsjuka på mitt dagis".  eeh va?! jag och nordin sprang iväg på kiwi direkt.. VITPEPPAAAAAAAAAAAAR!!
- eh, ska vi dela på en eller?
- skämtaru?
- eh nej.
- Ja tänkte nästan på att köpa två paket själv.
- jaha..

M

ftgv

damn, did i say pink?

Ursäkta det rosa. Det är bara tillfälligt.


huih

"hello ladies , i dont wanna come between you, Or do I ? ;)"


hell.

okej. great . idag blev man spydd på också. bananspya... my favourite.
är såå less . Ungarna går inte att hantera utan sele på, helt seriöst. En liten kille vars yttre är så himla sött , har i själva verket djävulen i sig.

Och du johanna, det finns en liten tjej på dagiset som heter johanna och påminner lite om dig! Visserligen lite rundare än dig, och ,.. jaa, hon snorar nog lite mer än dig också.. festar kanske inte lika hårt heller men jaa.. det är något. Kanske bara namnet iofs. Anywho , jag gillar henne bäst för det!:)

M

oh no.

jag är sjuk. Det har jag inte alls tid med ska jag säga er. Ska upp och jobba imorn , få se hur det går. huidfvncmhdufvnhcugvhucyfdgcvuych<fduyv.


Nu sitter vi alla i tvrummet och har spanska lektion med david. Han fick för sig att han skulle lära sig det så vi gör allt vi kan för att ge honom en bra och givande lektion. ja mena , man fick ju vg i spanska i ettan så något bör man väl kunna. Synd bara att det sedan gick utför..
Jag sitter och smyger genom att slå upp ord på den här datorn, sedan säger jag alla orden så de andra ska tro att jag är jätteduktig. Kan man inte vinna så fuskar man. Så är det.

Det har varit en jobbig dag. Har inte mått så här dåligt på länge och jag gruvar mig lite inför imorn. Därför ska jag sova nu så att jag får en ordentlig natts sömn. Vi hyrde 27 dresses på 7 eleven som vi har tittat på medans vi åt lite ben & jerrys choklad samt banan glass. Bästa sättet to recovery är vägen genom köket. trust me.

godnatt...

M

huihs

tungt.

rofl.

oh hot damn. Sitter nu bredvid en sara och en sovandes david - again. Han är inne på sin tredje festdag vilket betyder att han är lite trött, stackarn. Kan inte vara lätt att dricka så mycket öl med en sådan liten kropp. Förlåt david om du ser det här.

Nu lät han. Han kanske drömmer något roligt? Kanske om bruden han hade med sig hem härom helgen.. vem vet? nordin vill måla naglarna på honom. Jag protesterade men inser nu att det skulle vara rätt kul.

Nu vaknade han och utbrister; "Vad e klockan? och tittar sig omkring. "8" säger vi. Han lägger sig ner igen , vilket måste betyda att han ska sova lite till.

burnin' up. gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood stuff. eeeeeeh.. ikväll ska vi förmodligen till niklas. Rätt som det är så hamnar vi hos ali istället. Mannen vi misstänker snodde våra jackor för två helger sedan. Bara därför ska iallafall jag dit och spöa skiten ur honom. fuckin criminal.

M


for you baby .

eeehuhuhuhuhuhuhuh.. bajs.

förstår inte hur dom kan vara stolta över bloggen, man går liksom in på den lite då och då i hopp om att få läsa ett ärligt inlägg men det är lika tomt varje gång. Dåligt.

idag är jag sjuk. nordin med. och morris. trevligt. nej. bara därför ska vi äta pizza nu. Visserligen leftovers från igår men.
Igår var det en trevlig kväll , fick besök av eddy och schampoooo som flyttade hit i tisdagskväll. Det är trevligt med lite öviksfolk, då känns det inte som att man är alltför långt borta hemifrån .

Johanna är bakis idag. Stackarn.

M

jävlafyllebloggen.

Fan ta allt. bakis? svar ja. peter; fräsh huuund! ohrregud,.- ::D::D:D:D:D:.<FC.

Jag tror alla ställer sej denna fråga; vad hände med andersson o hagströms ärliga blogg brut???? två t? jaja...
Den e överskattad lrnå..ingen vet ens om den. Peter Andersson e dock stolt. Men den killen tänder ju på hundar med så.
Låt mej må braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,.
J

my friday.

Där går jag, i tron om att hoppet var ute men NEEJ! där står en brevlåda. En lådjävel jag letat i över två timmar. Jag lovar att det bara finns en enda brevlåda här i oslo. Och det var den jag till slut hittade. Vill ni posta brev härifrån till utlandet så ska ni gå till majorstuen bakom narvesen där man kommer när man klivit av tunnelbanan. Om någon undrar.

Sitter nu i lägenheten , kollar på mtv och dricker ett glas mjölk. Längtar tills mina kära vänner kommer hem för då ska vi beställa hem mat. juuuhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Vi bestämde att vi skulle göra det då vi fått jobb , för att fira typ. Hittils har vi bara ätit potatismos, ris och fiskpinnar. Samt några köttbullar lite då och då. Jag klagar absolut inte men det är kul med lite annat.

nääämeeen, E DE HALVBROR DIN!? norges bästa reklam. for sure.


fesdf

hui

M

blaa..

Tror jag bara ska skratta åt det hela, för jag antar att det är ett skämt...? 
J


intejeg

You go around
Like you know
Who I am
But you don't


M

huyig

HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

byuf

När kommer blondinbella tillbaka?

- Om en vecka
- Om en månad
- Om ett år
- Aldrig


hahahahah jag dör..

M

får man aldrig sova ut?

Det är nå fel på vårt modem så någon snubbe skulle komma hit idag och fixa det, han skulle komma någon gång mellan 8 och 12......... great. Jag, som är den enda som är hemma idag fick ju såklart öppna åt honom. Och det var ingen trevlig tid han kom heller, nämligen halv 10.

Ungefär såhär löd vår konversation;
Snubben (som även var ung och snygg) - hej!
Jag- ehuh... heej.
S- hørte att det var noe problem med modemet deres ?
Jag- eehh.. humm.. aa det är det. Kom in , typ.

S- Hvor er modemet ditt?
Jag- där. Säger jag och pekar.

Han sätter sig ner på golvet och säger en massa saker som jag inte förstår. "Okej" säger jag och nickar. Sen efter att ha stått och studerat honom en stund så kändes det lite dumt så jag gick och diskade. När jag sedan kom tillbaka till tv-rummet så är han klar , och det är nu det roligaste inträffar. Han ska försöka förklara för mig hur fan man kopplar ihop alltihopa. Jag , som både är dum i huvudet + nyvaken (+svensk) har inte direkt oddsen på min sida vid denna situation men jag gör mitt bästa för att förstå honom. Det var någon grej som skulle sitta på en annan grejs sida samtidigt som någon annan grej skulle vara ihokopplad med en grej som sitter på väggen. Ska bli kul att förklara det här för resten av folket när de kommer hem sedan. Jag ska sova nu. hejdå. lrnå

M

kidsen är galna.

Har bara jobbat två dagar och är ändå helt jävla slut. Fick jobb på dagis , ändå rätt slött när man tänker efter. Har blitt kallat "mamma" av en två-årig tjej hela dagen , som även grät när jag inte var i närheten. En annan unge gillar att slåss, vilket inte är så lätt att hantera för jag vet inte hur man skäller på norska än. Det enda jag kan säga i sådana lägen är något i stil med; Ikke göre så! osv. Eller Ikke spise på spaden! (vilket man får säga ofta)
Har blivit rätt tight med en kille faktiskt, idag när han skulle åka hem så slängde han sig över mig och gav mig världens största "klem" , kände mig ganska älskad då.

Blir tidig kväll ikväll, ska åka hemifrån 06.50 imorn. gaaaaaah...

M

Tisdag - Livet e underbart?

Oh Joy. Grejen e den att jag inte alls har något positivt eller roligt att skriva. Jag har inte alls tid med det här gentligen. Eller så har jag det. Jag har visst tid att sitta här o skriva en massa obetydliga meningar. Något jag inte har tid med är att vara här och känna att det inte alls spelar någon roll om jag är här eller inte, egentligen. Jag gör liksom inga framsteg, kan inte koncentrera mig och allting är bara så mycket jobbigare än det behöver vara. Varför? Jag vet inte,  vet dock att jag önskar att allt vore över. Over and out...

Dagarna består av så mycket glädje, överallt. Allting händer och jag har roligt.

Tränade iaf igår med Cohen, de va najs. Träffade även Hamberg som kämpade på bra med sina tynger. Idag händer ingenting, vilket är okej eftersom jag e helt borta. Anywhooo, har rörlig bild nu. Jag ska gå runt o leka reporter, något som verkligen känns roligt.

Hej då.
J

de e sjukt.

3 veckor!? Känns som flera månader. Jag dör.  Åh vadååå, håkanhellström malin. Jag skrek lite i telefon då cohen sa de."aa malin sa att jag skulle säga de till dej" fyfan, fyfan. Det var illa att du inte fick chans att tala med honom o säga att Johanna i övik  hälsar; "Om du vill haaaaaaaaaa meeeeeej nu kan du få meeeeeej så lääääätt" lol lol lol lol lol. Anywhoo, jag stannade hemma från skolan idag pga att jag fortfarande mår illa sen i helgen. Jag vakande klockan tre då cohen ringde och väckte mig. Hon har varit vaken sen klcokan fem imorse. Jag e duktig. Nu ska vi fara o "träna"  men jag har ingen ork överhuvudtaget och lär inte få nå mer ork då vi är där. Va? jag e less.

Saknar malin med, mycket. Fyfan, det kan inte bara ha gått tre veckor...de e sjukt.
J


hur är det med tidsuppfattningen egentligen?

3 veckor, känns som så mycket mer.

hui huig 


Saknar dig!


M


Fritt Vilt II

Oh damn! Har aldrig varit så rädd i en biosalong någon gång. Filmen var läskigare än ettan , vet inte om det berodde på att vi såg tvåan på bio eller om det bara var så. När man sneglade på Jacob såg man honom nerhasad i stolen med sin jacka täckt över halva ansiktet. Jag körde lite på den tekniken också, bara det att jag även höll för öronen i princip 70% av filmen. Man skulle kunna säga att jag egentligen inte såg hela filmen , skulle tippa på att jag missade ca 30%.

På vägen hem gick vi igenom frognerparken, klockan var runt 1 då ungefär. Paul, "sprintern" fick då för sig att han skulle skrämma skiten ur oss alla. Vilket han även gjorde. Han skulle "bara" gå för att kissa nere i ett buskage men kom aldrig tillbaka. Allt slutade med att vi ägnade ungefär en halvtimme åt att spekulera kring pauls eventuella skrämningstekniker. Han är rolig den där Paul.

Vi sitter här relativt nyvakna och har nyss ätit frukost. Filen är slut så jag är ledsen. Vi kollar på någon debatt på svt1 med bland annat blondinbella, vilket betyder att vi inte har något vettigare att göra.

gyug

M


hah

är inte förvånad alls faktiskt;)  blev sugen på det nu jag med. Var dock nyss på kiwi och köpte godis. Ska ju som sagt på bio ikväll så man måste ju sitta och äta på något , extra viktigt nu när det är en skräckis.

prutt.

M

just ja , du kan dö. LÅt mig va.

bakis

Jag fick tjugan av Hans. ;) Jag åt en paj till middag. Förvånad? lol.
J



eeh.. vad hände?

hahaha du är rolig du. Tråkigt med mobilen bara.. de sög.

Låter dock som en trevlig kväll johanna, och tjugan på toagolvet!! ding ding ding jackpot!!

Själv kom vi iallafall nyss hem från en träff på stan och resturangen Egon med anton, peter och niklas. Vi misstänker att niklas är lite småbetuttad i morris.. lol. Näämen det var trevligt.

Bio ikväll:) Ska fixa middag nu så jag skriver mer sedan. 

M 

jahaja...kul?

Ja, jag  köpte den. lol för de. Ser ut som fan. lrnå. darn. höhöööö.

Så, jahaja. Jag förstörde min älskade mobil igår. Den fick doppa i öl. Helvete! Den e helt död o helt fylld av ja, öl. Helvete! Lars tyckte de va jätteroligt, jag däremot var mindre road då jag upptäckte att den låg o flöt i ölglaset. Jävla mobilband, ändå gången de inte e bra o ha mobilen hängande runt halsen e då man böjer sej fram för att hälsa på nån o blabalablabla jag orkar inte. Den e död iaf. Brukar tappa mina telefoner..så just därför köpte jag ett mobilband, men då jävlar lyckas jag förstöra den ändå!. Helvetespulla.

Jag o kicki drog iaf till joge på förfest, vill inte alls komma ihåg vad jag kan ha pratat om...jag dör. I övrig så vare iaf najsmajs där. Vi drog sen på Harrys, lilla jag kom inte in. Surpriiise. Gick på plattan. Förstörde min mobil, drack öl o dylikt, vet inte. Antar att jag pratade en del...lol.  Jag gick iaf hem med några. Det var roande, verkligen. Fick skjuts av nån sista biten. Vaknade imorse med illamående o huvudvärk! Såg alla min grejer utspridda lite överallt. Såg min mobil tänkte; oh no. Såg mina nya skor täckta av lera, tänkte; oh no. Såg en 20a på toagolvet tänkte; oh yeah. Jao, jag e allt för rolig jag...oooooooooh jaaaaaa. Jag älskar mej själv för en del saker jag gör. Verkligen. åh.

Nu ska jag äta glass.
J


helja....?

Nädraåthelvetespullfaaaaanåååååååh!!!
Ge mej en öl. Måste på stan nu o fixa några saker. Orkar dock inte röra mej. För att komma till stan måste jag ta bussen, eftersom jag förstört bilen. Det orkar jag inte. Sen måste jag på konsum o köpa nikotin för att bli lite lugn. Men vafaaaaaan, jag orkar inte röra mej. Oduuu, du är ful din jävel oduuu du är så jävla blåst, oduuu, LOL.  Hat åt övik.

Vilken härlig dag.
J


ONSDAG

daam dam daaaaaaaaam daamm dam daaam daaammmmmmm.. oh no.
Ringer i denna stund till micke svensson på adecco. Han svarar aldrig. VI har ringt säkerligen 50 gånger och han har svarat EN gång. EN GÅNG PÅ 50. Shit va upptagen man kan vara.

Det skiter jag i , han ska ge oss jobb. NU

telefonkö... blä. har 23 norska kronor på mig just nu. Och det ska räcka i ungefär en vecka tills jag får de nya kortet hitskickat av morsan.

nu sa nordin en rolig sak , så jag måste sluta. haha oj.

bughd

såhär söta var vi i lördags när vi vandrat runt i regnet en timme. haaappppyy tooogetheeeeeer

M

kärlek åt måndagar.

Hello hello hello.

Åk bort. Kom aldrig tillbaka.

For till skolan vid 12 idag efter ännu ett misslyckande försök att komma i tid. Hade nå jävla möte, jag ville inte alls vara med. Alla babblar ju så jävulskt. Vissa är trötta, vissa har huvudvärk. Visa hänsyn.
Hade psykologi prov. Det enda jag kunde var vad penisavund betydde. Det kom inte med på provet. Jag hittade på det mesta, tror dock inte att mina oh så smarta tankar ger mej ett godkänt. Jag o Cohen skulle träna, drog istället på bio med jen o matte o åt popcorn. Vi såg iaf arn. Kung film. :) Det var kul, en liten sak som vi såg på filmen..haha. Kärlek. Nänujävlar. Nu ska jag inte alls sitta här mer o lyssna på skitmusik o skriva om min intressanta dag...

Du är saknad.
J

kärlek åt min hy

åååh min hy är nästan helt acnefri nu!! tack vare chokladen jag åt till frukost.
är så glad!!

Söndag. Guds dag. Och dagen då malin inte mår bra.

Var på en fest med vår rumspolare David igår , den var hos en jobbarkompis till han som hette Jon. Typ. skit samma. Vi kom dit strax efter 9 och det var jävligt trevligt. TILLS vi skulle dra därifrån och vi inser att våra jackor är borta. Min, nordins OCH Davids. ?!??!??! Min första reaktion var; HELV*ETES J*VLA K*K FAN osv. Hur fan kan man ta fel jacka?! någon måste ju bara ha greppat tag i dom och sedan stuckit. I jackan hade jag id kort, kontokort, cash , och nyckeln till lägenheten. great. Jag är i Oslo. Hemma hade man väl kunnat lugna ner sig lite och tagit itu med allt det där men det känns som att allt blir så mycket svårare bara för att man är här. på nå vis. 

Morian sticker vidare men jag och nordin bestämde oss för att dra oss hem, när vi sedan ser taxin med allt folk i åka iväg så inser jag att nyckeln faktiskt också var borta.  Inte bara korten och de. Fan. Jaha , ska vi vandra runt utan jackor i oslo en hel natt tills de andra kommer hem? Gud vet när de skulle ske.
Vi börjar iallafall gå. Det regnade. Man hade skavsår. Virrade runt. Vart fan var vi?!
Frågade alla människor vi träffade om vägen, verkligen alla men de flesta sa bara ; eeh du.. det där ser kallt ut... NÄHÄ?!?!? jag fryser ihjäl!!!!

anywho. lyckades ta oss hem.. gick runt i ungefär en timme. När vi sedan kommer hem ser vi att det lyser i tv-rummet, ett rum vi lämnat släckt när vi lämnade lägenheten. MORIAN ÄR HEMMA! vi springer till dörren och plingar på. Har fan aldrig lagt på plingklockan så mycket som vi gjorde då. Blev insläppta. Slänger oss ner på golvet. fryser. arga. blöta.
Godnatt.

M

neuifcnshmfhcdnjf

hatar när inläggen man skriver försvinner då man råkar komma åt en liten knapp.
då blir jag såhär less; ushauayfbgncuhsrhjfhruyngnfmhrbngcrhungruc typ.

The Hills till kl 4 nu idag , jag och nordin gottar oss åt det nu medans morris är på stan. Få se vad vi ska leka med idag , igår kollade vi iallafall på Grind så vi kanske gör nå annat nu ikväll:)

M

Friday

hej världen.
Fredag today, is it? Sitter vid datorn , nordin står bredvid insvept i ett täcke och morris klär på sig på rummet. Oprah på teven. Vilken kraftfull kvinna det är alltså!
Tack johanna för att du bekymrar dig över mitt kiwiproblem, då vet jag att jag iallafall har någon som bryr sig.

Idag står inget annat än banken på schemat. Ska dock fortsätta ringa någon adecco-kvinna också , men som tyvärr  verkar vara omöjlig att få tag på.

Ikväll vet jag vad som händer. Jag vill vara där.

M

malinellerdylikt.

Vet inte. hahaaa, börjar jämt med o skriva; vet inte. Skitsamma. Jag har viktigare saker att oro mej över, som tex att det är en SPINDELJÄVEL SITTANDES I  MITT TAK, RAKT OVANFÖR SÄNGEN! fan, heter de tak? nä..vägg? nä tak. Men de låter ju som att de e ute..jaja. Den är där iaf och jag är rädd och äcklad. Det känns som att den närsomhelst kommer hoppa på mej så jag får men för livet! Tänkt om den redan e på mej...ååh..nej. Den var kvar, gick o kollade. Mamma måste ta bort den sen...lol. Men fyfan, nu kan jag varken vara där inne eller ännu mindre sova där på nån dag...Jag vill att alla spindlar i sverige ska DÖ NU !!!!!!!! Det är MIN dröm.

Malin o hennes kiwi problem. Jag tycker att de e jätteroligt! Kan däremot inte vara lätt för henne, den stackarn... ;P

Jag o cohen var o tränade igår igen. Oh joy, vi e duktiga. Träffade Hamberg, vilket va trevlig för vi har inte sett han på länge. Imorn blir det o dricka öl o dylikt :) Annars så...jao, inget speciellt händer over here. It's fun.

hejdå världen, jag hatar verkligen torsdagar!!!!!!!!!!!
J

lol?

Läste nyss en artikel "Hur kul kan det vara att förstöra saker?" Svaret på den frågan är ; Kul. Mycket kul. Speciellt när man är arg. Jag skulle vilja ha ett rum med prylar som jag bara kan gå och hämta när jag är förbannad. Vill tex ha en tv som jag bara kan droppa från något tak och sedan se den falla. Och sedan till slut, gå i tusen bitar när den träffar marken.
Det är min dröm.

M


Dagens outfit.

Tänkte även visa dagens outfit så ni ser hur snygg jag varit idag.

njih

M

From g's to gents.

njs


Det regnar. Första dagen här var stekhet. Men nu , nu regnar det. Vi bakade muffins nu ikväll , bara för att fira att det är lill-lördag idag. Min favoritdag.

Måndag- Dagen då det är okej att äta upp helgens left-overs (godis, eventuella chipspåsar osv)
Tisdag- Dagen  då man inbillar sig själv att det är okej att äta upp helgens/måndagens left-overs.
Onsdag- Lill lördag. Då är det verkligen okej att fortsätta äta.
Torsdag- Förberedelser inför helgen. Okej att äta.
Fredag- Helg. Helt okej att äta. Gärna mycket också.
Lördag- Ät! Gör vad ni vill. Dagen är er, ta vara på den och er själva.
Söndag- Vila, ät och vila igen.

Imorgon är det torsdag. "The day that never comes".. sedan fredag. Min andra favoritdag.

Fears!
M

RSS 2.0