ojdå

Jag ser att Johanna inte varit så aktiv när det gäller bloggandet så jag tänkte slänga in ett inlägg.
Jag har nu varit i Lloret de Mar i två veckor och vi har kommit ungefär halvvägs av utbildningen. Jag har som säkert många vet , varit sjuk sen dag 1 vilket inte gjort mig så värst aktiv. Har deltagit på alla lektioner ändå så om informationen gått in i ena örat och ut ur det andra får vi väl veta senare.

Vi har haft två examen hittils. En transfer på 5 minuter och ett skriftligt prov på allt vi lärt oss hittils. Och det är mycket kan jag lova. Vi har lektioner 9-10 timmar/dag och kombinerar man det med lite sömn så blir det inget bra resultat. Betyget från den skriftliga examen som vi hade idag får vi imorgon.

Annars är det kalaskul här. Finns sjukt många härliga människor och alla har samma inställning.
Jag tänkte slänga upp några bilder men huruvida internet fungerar så får vi se hur det går..













nää fan, där dog det.

M


söndag

Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer.



J


god afton

Nu när jag sagt hejdå till alla (2 pers) på msn så var det tänkt att jag skulle hoppa till sängs. Men whoppa! vad händer? Jo, jag kommer på att jag har enormt många tankar som jag bara måste dela med mig utav. Annars brukar ju mitt huvud vara ganska tomt, så det gäller att passa på.

Jag åker på lördag. Men bara på låtsas, landet lämnar jag på måndag. På riktigt alltså.
Jag är typ sjuk. Har hängt med mängder av sjuka människor i veckan, kanske bara får skylla mig själv? Istället för att skylla på mig själv, så tycker jag synd om mig själv. Jag förtjänar inte att vara sjuk. WHY DOES BAD THINGS HAPPEN TO GOOD POEPLE?!?!?

as if.. no, i'm a good person. Kinky, but good.

Jag är värdelös på att packa. Vilken teknik ska man använda sig utav? Rulla- tekniken? Slänga allt i en hög-tekniken? Låtsas att man har packat men åker med en tom väska- tekniken? Eller wallinis; Ta på sig alla kläder för att slippa övervikt- tekniken. Den gillar jag mest. Men snart börjar dom väl ta betalt för att vi människor är överviktiga också. Det vore lite synd för min del, gränsen kommer ju säkerligen ligga runt size zero också.. aj, det vore tufft.


- Vad är klockan?
- Jag vet inte..
- Bra, då slutar nog Johanna snart.




M

Problems.

Du vet att du är värdelös på att packa när väskan redan är halvfull och du endast packat ner sockar, badkläder och en deodorant. I suck. Jag har 4½ dag på mig att lösa det här. Och tips uppskattas!

Satt idag och diskuterade snygga pojkar med en tant på jobbet. Hon hade tydligen varit i Costa Brava och sa att där ser dom minsann bra ut. Det tyckte jag lät kanon. Nu är jag ännu mera taggad.

Ikväll var jag i järved och samtalade med wallin lite. Hon behövde hjälp med sitt boardingkort och då ringde hon ju givetvis mig, eftersom hon vet att jag kan i princip allt. Sedan när jag körde hem insåg jag hur kul det är med kurvor i mörkret, ska börja köra lite oftare på natten tror jag,, allt är så mycket mer spännande då det är mörkt.
Något som inte är spännande är att det bara på drygt en vecka har varit tre inbrott på jobbet. Som tur är så har jag inte jobbat precis då det hänt men paranoid som man är så går man ju såklart runt och tänker att det lätt kan hända igen. Och när det händer, kommer jag vara beredd. Fick höra att en kvick spark på pungen får dom att ligga i fosterställning ett tag, det lät skitbra tycker jag.

G'natt.

M


Söndag.. äntligen

Jag älskar söndagar. Vet egentligen inte varför men jag anar att det har något att göra med att söndagar är en vilodag.. och jag gillar ju att vila.

Gick nyss igenom reglerna för bagaget inför resan och jag hittade det här;

Vilka föremål är förbjudna i incheckat bagage?

- Skjutvapen, handeldvapen, ammunition och andra vapen (inklusive attrapper), målarfärg, smällkarameller, föremål med inbyggda explosionsmotorer såsom motorsågar, modellflygplan, gräsklippare, osv. får inte medföras i något bagage (var sig incheckat eller handbagage).

Bland annat. Fan va synd, jag som tänkte ta med mig min gräsklippare till Costa brava.

 

M


RSS 2.0