Kungen är död.

Detta känns nästan lite som den sista måltiden. My last saturday. Jahapp. Jag sitter och väntar på Sofie samtidigt som jag lyssnar på Kent. Bra laddningsmusik känner jag, verkligen.

Ikväll ska vi göra revolt. Jag försöker få sofie att inse att vi ska på Lasse Stefanz på parken men hon är inte så positiv till det... jag ska tjata lite till så får vi se.

hmmmmmm. Jaaa. Jag vinner nog den diskussionen.

M

if I can't have you , I don't want anybody baby

Har suttit och maxat Adam Lambert nu ett tag. Har alla hans framträdanden på datorn så råkar man klicka sig in på den mappen så är det i princip kört. Då sitter man där ett tag.

Ojojoj,, jag är så kär. Huvaligen.







M

niodagar

Idag är det bara 9 dagar kvar tills jag lämnar ö-vik. Det är kul att räkna ner, för gör man det, då känns det som att man har något att göra på dagarna.
Idag ska jag och jullan uträtta några ärenden samtidigt som vi är hundvakt. Eller ja, jullan är hundvakt och jag är vakt åt julia. Det blir nog bäst så.

Imorn och på lördag blir det jobb och sen ska man väl förhoppningsvis hinna göra något roligt också. Det är ju min sista helg här hemma på ett tag så jag måste försöka göra den fulländad. Och hur fulländar man en helg ? Jo, man dricker öl. Tonvis med öl.

Snart måste jag börja packa förresten,, har bara börjat i huvudet men där inne är det redan lite rörigt så jag måste försöka få någon ordning på saker och ting. Fast det är iofs mycket roligare när man inte har någon koll alls, det känns som att ett liv i ovisshet är det bästa livet.

Sí, es suficiente.



de nada wallini.

M

I said good day

Detta var en förjävla bra dag.
Började med att vakna upp i skogen. Förvirrad men ändå glad på nå vis. Sen käkade jag en massa tårta hos jossan. Fortfarande förvirrad men ändå lika glad. Sedan när jag kom hem så såg jag att jag ÄNTLIGEN fått mina skattepengar från norge. Eftersom Nordin fick sina i typ maj så har jag gått och väntat sen dess, och det har tärt på mig. I WANT MY MONEY liksom... and now i've got them. Yes.
Sen drog jag och Sofie på Uh och fikade lite... i väntan på att se Michael Jackson-filmen på BIO. Den var kanonbra. Vet inte om det berodde på att jag satt bakom tre snygga hockeyboys eller om filmen faktiskt var bra. Den var nog bra.

Nu ligger jag och är hungrig i min säng. Kanske borde sova så jag slipper gå till köket...

aja.. äh, hejdå.

M

Tjat. A,, det är skön t.

Jävlar vad saker och ting ska måsta vara så krångliga jämt.
Nu ska man tydligen skriva ut sitt boardingkort hemma. Vanligtvis så får man det på flygplatsen men nu har dom blivit extremt lata där så då gör dom det hellre lätt för sig själva och låter oss stackars barn fixa det tekniska själv. Nu har jag iallafall fått det gjort, men tid tog det minsann.

Sen ska man ju såklart vara försäkrad. Och mitt bankkort fungerar ju såklart inte nere i spanien heller så då var jag tvungen att beställa ett VISA. Sen måste jag inhandla en ny väska till handbagaget. Min är tydligen för stor. Men vafan, ska dom rymma 10 kg så måste den ju såklart vara lite större. Såklart. Det ordet missbrukar jag nu känner jag.

Sedan ska man ha med sig kläder som passar alla väder och aktiviteter under hela månaden. Att bli reseledare var tydligen lite mer avancerat än vad jag trodde. Ingen dans på rosor direkt. Men det är ingenting i livet.



Såååee.. Nu drar jag om 11 dagar. Muy bien.



M


let the music play

Ikväll blev det kebaben med Sofie. Sofie som jag för övrigt är lite svartis på just nu. Tokio Hotel i mars.. jaa, varför inte. Satt nyss och grubblade på vilka spelningar som jag skulle vilja se och det blev en hel del. Några är aktuella men några har jag hittat på själv.

Skulle vilja se REO Speedwagon. Extra önskan; Repeat på Take it on the run ungefär en timme i slutet av spelningen.

Metallica. No explanation needed.

Kings of Leon. Detsamma gäller här, behöver man förklara varför man vill se dom? YOOOOOUR SEEEX IS ON FIREEEEEEEE.. δ

Pink. Har alltid velat se henne live. Sen skulle jag vilja ta på henne. Bara snudda lite lätt, sådär. Bara för att.

Backstreet Boys. Skulle vara coolt.

Johnny Cash och Elvis.

Snoop Dogg. Sensual Seduction, Gz and hustlas, ... ooh

Sean Paul.

Pitbull.
Bara för att han är så oförklarligt sexig i "I know you want me"-videon.

Flo Rida. ..I’m spendin my money. .... I’m out of control δ Jag är ofta outta control. yeeh



M


It's just another day in the forest

Har åkt sjukt mycket bil nu de senaste dagarna. Bil till Rossön i torsdags. Bil till stockholm dagen efter. Bil tillbaka till Rossön på söndagen och bil hem nu idag. Jag har sluppit köra, det känns bra. Har istället suttit på passagerarsidan och käkat chips.

I torsdags när jag och wallini körde upp till Backe/rossön så stötte vi på en fet älgtjur utanför Junsele. Den stod och såg extremt puckad ut i dimman på vägkanten. Detta väckte givetvis upp starka känslor hos mig, därav mitt skrik som skrämde upp wallin. Hon blev mer rädd för mig än för älgen. Jag däremot, jag är mer rädd för älgar än för wallin.

Älg-qaida är ute efter mig. Det har dom alltid varit.

M

Söndag

Förändras förändras aldrig
behåll din röstlöshet
Och stanna inte
såna som oss blir aldrig framme
Ta min hand och kom så går vi vidare


J

BILLIE JEAN

Nu mina vänner så händer det äntligen lite grejer. Jag och wallini sitter just nu i perra och martins lägenhet nere i stockholm och mår kanonbra. Eller egentligen så gör vi inte det men psykiskt mår vi bra iallafall, fysiskt så är vi hängiga och extremt osexiga efter gårdagens kväll ute på stockholms gator. Kul som faun var det iallafall. Jag har några bilder men vet inte hur internetvänliga dom är, kanske bäst att jag behåller dom för mig själv.

Vi drack öl på Mest, dansade och tittade på knarkare på stureplan och käkade korv utanför Friday´s. Det var najs.

Ikväll blir det lugnt, ska iväg på pressbyrån nu för att köpa cola men sen så stannar vi nog hemma. Har en lång bilfärd norröver att ladda inför imorn.

M

"150 spänn för en strippklubb!?"







J


I plant seeds.. i dont know how

Tisday, Tisdag. Tuesday. Monday, one day,, tuesday two day,, wednesday.. what, when? thursdag.. The third day.
Idag skulle jag och wallini in till stan runt 12 för att inhandla diverse nödvändigheter inför våran resa. BUT, vi kom ju inte riktigt iväg då pga förseningar av olika slag. Jag mådde dåligt och hade svårt för att ta mig ur sängen och wallini hade försovit sig.

Det första vi gjorde var att köpa en resväska till wallin. Sen fastnade vi i ett möte med ett gäng gamla klasspolare och sen fastnade vi på blåbär ett tag. Vi lämnade stan ganska missnöjda.. Blev inte alltför många lyckade inköp.
Men det var bara bra för min plånbok.

Efter att jag tog svinsprutan så har jag mått förjävligt i kroppen. Tror fan att dom sprutade in svininfluensan i mig. Hade det lite jobbigt imorse när jag skulle klä mig, funderade faktiskt på att gå naken till och med.

M

superawesome

Jag vet att jag är duktig på nästan allt osv.. jaja. Det har vi gått igenom många gånger.

Men något jag inte bara är duktig på, utan rent förjävla bäst på, är att hålla käften när något irriterar mig.
Hur många gånger ska man måsta stå ut med detta eviga gnabb utav någon som inte ens har något med mitt liv att göra? You're not my mom. My mommy is better than you.

M


observation

Tänka sig, nu äre klart. Sprutan gjorde väl inte direkt ont men det är nu som det jobbiga börjar.
'Ledvärken är nästan värre, ont i nacken och ont i benen. Sjukt konstig känsla i hela kroppen egentligen. Hoppas det släpper snart.. och hoppas jag slipper diarrén.

m

jahapp.

Då är det vaccination imorn som gäller. Jävla svin. Det hjälper ju heller inte att dom skrämde upp mig på jobbet idag.. hahaha malin är livrädd.
Biverkningar av sprutan;
diarré
huvudvärk
feber
illamående och diverse.

Ja, jag tippar på att jag får alltihop.

M

full i fan

Tre tjejer, ca 17år  sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.
Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.


Ja. Kids these days.

- Jaha, vad äre för lördag?
- Vad äre för lördag?!
- Ja , vilken dag är det?
- Lördag.

Sådär kan det gå när man är trött på jobbet.
Är iallafall hemma på min fyratimmars rast nu, ska väl snart fara tillbaka antar jag . Om jag orkar.

. m

Jojjohannawennersvid här.

Halloj. Imorse åkte jag buss i regnet, från Umeå till min älskade hemstad Örnsköldsvik. I bussen gatt jag sitta längst fram i kylan och kolla på vattnet som droppade från taket. Jag frös och var tvungen att sitta ganska skevt för att inte få vatten på mig. Jag trodde att bussen skulle krocka kanske fem gånger med. Det var en trevlig liten tripp. När jag kom fram till Örnsköldvik ärliga bussstation så regnade det fortfarande så jag sprang in busshuset för att vänta in mollydoll. lol. Hon och jag gick sedan till Uh och fikade. Satt la där i någon timme och pratade om saker vi inte kan dela med oss till andra eftersom vi då skulle uppfattas som psykiskt störda. Egentligen...

Iallafall så har jag varit hos matte och jessan i umeå nu i några dagar. Jag har träffat lillplutten deras och jag måste säga att jag redan saknar honom! Han e såå liten och oh så söt! :) I förrgår när jag höll i honom spydde han så det flög iväg på soffan och även på mej. Kids these days. ♥ Ska tillbaka te Umeå på söndag för då har löven match!! Ska sedan stanna där ett tag..osv, mm, tex, och diverse.

Ikväll ska jag dricka öl. " Dom dimmiga dagarna var fina dagar, men jag visste inte riktigt vart jag var" 
J


whoppa.

Nu har jojjan kommit hem från Ume och det känns bra. Mötte upp na för en kaffe runt 12 idag och vi kom nyss hem. Att diskutera vårat kärleksliv på UH i några timmar sitter aldrig fel.

Ikväll vet jag ännu inte vad som händer, brudarna ska iallafall ut men eftersom jag jobbar imorgon så känns inte det som en bra idé just för mig. Kanske eventuellt skulle slå omkull några käglor med Wallin, men vi får se hur det blir med den saken. Vågar inte ringa henne heller för hon jobbade natt så hon ligger väl säkerligen och sover. Det gör hon ofta.

HaHHH... HEJDÅ.

M,

high five

Jag har funderat. Och funderat . Och funderat. Men jag kommer aldrig fram till något.
Angående varför MTV visar ett program på tablån medans det rullar något helt annat. Vems fel är det?

Jag älskar för övrigt hotell. Att se på hotell, att sova på hotell, att crasha hotell. Allt som har med hotell att göra. Och inte tala om frukosten! Man kan bara kliva upp, käka och sedan gå därifrån. Man behöver inte städa efter sig. Det gillar jag . Jag gillar även bacon. Mer bacon åt folket känner jag. Det är ju kanonbra nu på konsum, 3 baconpaket till ett kanonbra pris. Det gillar jag.

Sen gillar jag att sova. Det är nog min favorithobby. Jag skulle kunna sova jämt. För det gillar jag.
Jag gillar inte väckarklockor. Dom kan dö.

M

Wake up in the morning feeling like P Diddy

Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger
But we kick em to the curb unless they look like Mick Jagger

Whooom. Idag ska det städas! Ska även gå in mina skor som jag köpte för ett halvår sedan men som jag aldrig använt pga att dom är lite små.. Men jag ville ha dom så det valde jag att bortse från. Nej undra om jag måste ta tag i mitt rum nu, morsan skulle annars ringa efter professionell saneringshjälp och det vore ju lite pinsamt.

M

It's getting close..

Dont stop, make it pop, DJ blow my speakers up.. whoaa.

27 dagar kvar. Eller 27 or less om vi stannar till i stockholm innan vi tar flyget från Skavsta. Vi får se hur det ter sig. Kul ska det iallafall bli, om det inte är kul så löser jag nog det. Brukar vanligtvis kunna lösa sådana problem..

Jag har ingen aning om hur det blir efter utbildningen, om jag kommer hem eller ej. Men det är bra, jag gillar att inte veta precis allt. Men å andra sidan så är det heller inte mycket jag vet.

Mallan


Nu ser man allt annorlunda. Plötsligt händer även det.

Detta är vårt fyrahundratrettionde inlägg vilket betyder att vi har berikat världen med skrivandets konst i en evighet nu. Varför jag valde att poängtera detta beror på att jag faktiskt är sjukt less på allt som detta innebär och har på senare tid även insett att det inte ger mig ett endaste skit.  Jag har inget att tillföra världen längre. Förutom faktumet att jag lever och sprider glädje runt omkring mig.. Nej nu ska det bli ordning och reda i stallet, Im getting off the horse. 

Facebook och Farmville laggar, jag är trött och det finns inget bra på Tv:n, jag gruvar mig inför imorgon för jag orkar inte kliva upp halv 6 nå mer. Behöver jag fortsätta? Nää. Jag är nog den mest positiva människa som ni någonsin kommer att känna. Jag är fan glad jämt. 

M

godkväll

Äntligen kan jag återigen ligga i sängen med datorn, och som jag har längtat efter denna härliga känsla! Efter att min dator pajat i norge så har jag varit tvungen att sitta på stationära datorn i evigheter, detta har varit ytterst ansträngande för mig eftersom jag trivs bäst i horisontala ställningar. Igår seglade jag och min kära moder iväg för att köpa en ny och jag kom hem med en mini. En förjävla söt mini dessutom.



Såhär ser den ungefär ut.. Passar bra sen när jag ska till Spanien också, mindre vikt vilket betyder mer plats till alla skor. Muy bien!

M

Orättvisa i världen

I vardagen dyker det alltid upp situationer där rättvisan är som värst. "Mamma, varför fick julia en glass och inte jag?" Mamma, varför måste bara jag göra läxan?" osv, Härom dagen var det som vanligt Julia som tyckte att något var orättvist. Hon fick inte skaffa sig en facebook. Och varför ville hon ha en facebook? Jo, för att hon ville spela farmville. Hon tycker att det är vääääldigt orättvist att jag får göra det men inte hon. Hon säger att det ser så kul ut.. Än fast jag suttit i en kvart och predikat om att man bara förstör sitt liv om man börjar spela. När man ha satt den där jävla plantan så måste man ju skörda dom när dom är 100% färdiga annars så vissnar dom osv, och det vill man ju inte. liksom..





m

Rosa rattar

I veckan beslutade jag mig för att stödja bröstcancerfonden. Det gynnade även mig, inte bara på det sättet att jag gjorde en bra gärning utan även för att jag fick möjlighet till att gotta mig åt livet via smaklökarna. Sen är ju påsen väldigt fin också.


Kollade mailen nyss, det efterlängtade brevet hade kommit. Vet nu med säkerhet att planet lyfter 9 november 13.40 från stockholm. Fram tills nu trodde jag inte riktigt på det..

M


lill lördag..

Ställde klockan på 11.30 idag för att försöka kliva upp och städa. (morsan fick nämligen städning av mig i födelsedagspresent) Detta var ju dock lättare sagt än gjort. Jag drog mig en halvtimme till så 12 kom jag upp.
Jag är nu färdig med städningen så jag tänkte belöna mig själv med lite mat. Sen ska jag se desperate houswives tills det blir dags att sova igen, jobbar imorgon så då gäller det att vara pigg.

Just ja, lanet igår.. jag sviktade. Drog hem alldeles för tidigt pga trötthet. Jag erkänner mig besegrad.

m

Dark after eight

Idag har jag gjort lite nytta för en gångs skull. Fick nästan ett telefonnummer av en snygg kille på stan, handlade lite nödvändiga saker inför spanien, ätit en bra middag och hängt med sofie. Nu ska jag iväg på lan , ska först rensa sofies farmors skogarderob.. kommer nog resultera i ett blodbad.

M

huuga

Nu tycker jag att livet är jobbigt.
Jag kommer inte att vakna imorgon och strax därefter inse att mjölken är slut, för jag vet att den redan är det.
Nu vill jag inte sova. Jag är redan besviken.. lika bra att vara vaken hela natten.. Så slipper jag besvikelsen imorgon.



M

Let's go bananas

Det är med en klump i halsen jag skriver detta inlägg. Fick igår höra av en kollega att jag gärna får fortsätta leva i min fantasivärld, men att jag inte ska ha för stora förhoppningar på Calles kärlek till mig. Det var med tunga steg jag lämnade fikarummet.. Jag lever ännu i ovisshet angående hennes spekulationer. Jag vet inte om det handlar om just det att han är en Idol-kändis, eller om det är för att jag är en megaloser. Jag hoppas på det första för jag känner mig rätt cool i allmänhet.


Jag har ikväll hunnit boka en som ska ta hand om mig på lördag då jag kommer vara härligt bakis. Lojsan ska umgås med mig och mata i mig en massa gosaker hela dagen, det känns bra. Och bara därför känner jag att jag kan dricka en öl extra utan att oroa mig inför kommande dag.

M


RSS 2.0