Fuck you right back.

Ja, det är precis det jag ska göra också. Vänta och se.

Alter Bridge - Broken Wings . Den låten kan få en att lyfta alltså.


Ja. Då har man bara 4 nätter kvar i denna underbara staden Örnsköldsvik. Mitt älskade hem. Hur ska jag spendera nätterna som? Vet att det är så många som vill komma och sova med mig men vet inte om tiden räcker till. Tyvärr. Johanna har iallafall första tjing, som vanligt. (Vilket ni alla borde vara avundsjuka på)

Jag sitter just nu inne på Davids rum. Han skulle tydligen mysa med Nordin inatt så jag har huset för mig själv. Som tur är så hinner nog inte så många se det här innan det är morgon igen.. hade jag läckt denna information tidigare idag så hade det väl kommit förbi ett par stycken. Satan, nu släckte dom hörnetts gatulysen också... min största fasa.
Jag gick till köket för att hämta Juice och när jag öppnade kylskåpet var dom tända, men sedan när jag vände mig om igen så var det släckt och kolsvart ute... uhhhuuuu..

Vi är nästan färdiga med förberedelserna inför imorgon nu. Gjorde efterrätten inne hos janne nu ikväll och vi pyntade det mesta av bordet innan det. Nu fattas bara gästerna och sedan kan vi börja gå lös som vi alltid brukar göra. Anar att diverse (nämner inga namn) kommer spåra ur som vanligt. Ja Pedr, den där var riktad speciellt mot dig.

Soooon.. hmm. Jag kan tänka mig att Tonny däckar innan tolvslaget. Tänkte bara lite casual slänga ur mig det.

Nu ska jag nog sova.. Lev väl mina vänner. Och God Natt Johanna.

M

Nytt år incoming.

Det tar sig. Livet. Trodde faktiskt att jag aldrig ens skulle ta mig igenom skolan. Alla de dagar då sängen verkade så mycket mer lockande gjorde så att man halkade efter ganska rejält. Både när det gäller skolan och socialt. Vet inte hur många gånger man väcktes utav väckarklockan och man insåg att man fan inte alls tänkte gå till skolan den dagen. Det fanns inte på världskartan. Att sova. Bland det bästa som finns. Många säger att man sover bort livet, att man sover bort dagarna. Visst, det finns en hel del logik i det men jag ser det inte så. Jag ser det som en hobby som ger en ett bättre välbefinnande. Får Malin sova, är Malin glad. Blir Malin väckt, blir Malin arg osv. Helt logiskt.

Ja hörre ni, imorgon är det 31 december 2oo8. Detta betyder att dagen efter blir det 2oo9 och att jag i sin om tid kommer flytta tillbaka till Oslo igen. Not for long though. Nu har jag faktiskt andra planer i livet. Tro det eller ej men Malin har en plan!.

Imorn kommer pojka vara i fjället, och vi kommer tillsammans med henke, pedr, tonny, olga och hamberg käka en riktigt mysig middag för att sedan dra vidare till Pohl. Få se hur det tar sig.

Vi vet ju säkert att det inte kommer bli som förra året iallafall, hur mycket vi än vill.
Men det är ju så , allt går inte som planerat... "Helvete Lars-Olof!!"

M

Tisdag, is it?

Finns ingenting att säga idag. Vi vill bara att allt ska vara över. ζ

You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again


♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

du har sååå rätt.



Johanna; ja Malin. Har du chansen. Så ta den. Annars kommer du ångra dig, tro mig.
Malin; ehmm.. jaahaa..

Men hur jävla lätt är det då?!

Allt förgäves. Det går bara inte bra. 

Jag säger som Björn; Helvete Lars-Olof! Ja, nu är vi less. Dra åt helv'jävlahelvete.

M.J

Nu skäms jag.

Det har gått över en vecka nu sedan senaste uppdatering. Detta mina vänner, är jag hemskt ledsen och även en smula förtvivlad över.
Vet heller inte om det som hänt nu på slutet ens bör nämnas. Det har varit julafton följt av en juldag. Båda två väldigt trevliga. På fredagen lekte vi döda sälar i Johannas soffa tills vi fick liggsår. På lördagen lyckades vi ta oss ut en sväng på stan, Johanna och Sandra ville se Idol-Kevin. (Jo visst, jag ville väl smaka lite på honom också men jag trivs inte så bra i stora folksamlingar sådär mitt på dagen , det är tyvärr där min aggressiva sida brukar titta fram)
    Lördagskvällen förgyllde vi med att skjutsa folk, se på tv, spela kort, se på tv, leka med Dennis och till slut se lite på tv. 
Någon gång runt 05.22 snåret började en trött Malin traska hem till sig. 06.00 låg hon i sängen. 06.01 sov hon. 14.25 dagen efter vaknade hon, less, trött och förbannad. Det enda som kan rädda mig nu är en god frukost förhoppningsvis innehållandes lite bacon.

Alla som tror att Janne fortfarande sover får gärna räcka upp en hand.



              M

Äntligen Lördag ?

"Hej allihopa!" ähj. hejsan. Sitter här nyvaken insvept i mitt tjocka rosa täcke och lyssnar på lite härlig morgon musik. Ibland rycks jag med i låtarna vilket gör att jag inte kan koncentrera mig på vad jag ska skriva. Allt som kommer ut just nu i denna stund kanske inte ens kommer från mig...

Idag är dagen ganska så välplanerad iallafall. Vi vet vad vi ska göra fram till halv 6 ungefär, sedan är allt en enda suddig dimma. Vilket passar mig eftersom jag trivs bäst i dimmor.

Biljetterna tillbaka ner till oslo är fixade nu iaf. Åker den 3 jan. Är det sjukt att jag inte längre vet hur man stavar januari (?) på svenska?? Detta har jag iofs inte tid till att analysera just nu men.. får nog fortsätta med det vid ett senare tillfälle.

M

TÖS.

 - sandycohen. Kärlek till dej.

Ja Månsson, det är indeed fredag idag, en väldigt spännande sådan. Just nu sitter jag och sandra här och väntar otåligt på dej. Sandycohen sitter brevid mej och skriver på den andra datorn. Vi lyssnar på Håkan Hellström och det får oss att må väldigt bra! Ikväll blire till o se på innebandy på mattsborgen. Måste säga att jag är väldigt trött idag, eller sliten som de heter på norska. Men det blir nog intressant att se Henke kämpa för en seger. :) Nämen, jag klippte mej idag och sen vandrade jag, cohen o malin vidare på stan eftersom cohen var ute efter julklappar. Själv ska jag börja inhandla mina på måndag. Oie!
Lite tragiskt. Sandra vad säger du? - Jag säger; blogga äger, nä jag skoja. Anywhoo, imurn ska vi imundiga alkoholhaltiga drycker och ja...Det blir nog gött de.  

The cow in the meadow goes moo. The cow in the meadow goes moo. Then the farmer hits her on the head and grinds her. And that's where hamburger comes from. lala, P.


Nej, det är fredag.

Vilken jävla dag. Spring hit och dit and no reward. Fick en bra sak uträttad iaf.

Va nyss inne hos janne och färgade hennes hår. "Det är bara svart nu när det är blött" .. oj.

Ska hämta David nu och sedan äta.. Sen ska vi se på innebandy på mattsborgen. Vilken givande fredag!

M

Det är torsdag.

Hello. Idag har jag varit och intervjuat en tjej på Handelsbanken om finanskrisen. Vi ska ju nämligen göra en reportage på rörlig. OH JOY... Nämen de gick faktiskt ganska bra tror jag. Hoppas de funkar sen när jag ska klippa ihop de. Annars e jag körd...Gillar alkisparet som gled förbi med bilen och undrade vad jag höll på med, - Jag gör ett repoortaage och är från tv3. Btw, gillar att mamma satt en älgnyckelring på bilnyckeln. -spriiiing. öh? J

You'd never take a walk with me. Would you?





Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.


How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?

Burn in hell.

Tack för det, det var skönt för själen.

juuhu.. ja vad säger man? Morsan har nu dragit hem alla sina elever från skolan för att fika hos oss idag. Ungarna ser just nu på Horton. När jag kom in i köket säger mamma att dom gärna vill att jag ska gå in och säga hej. Jahaa... säger jag tveksamt och börjar gå emot tv-rummet. "Hej" säger jag. "Hej" säger sedan alla i kör. hmm.. nu då? ehhh.. vad ser ni på? säger jag som i själva verket vet var de tittar på eftersom det var jag som fick sätta in själva filmen i dvd:n. "Horton" får jag tillbaka. Än en gång sägs det i kör. Det var jag mot dom. Ska jag ställa en fråga till? hmm.. eehh.. Är det bra? trycker jag slutligen fram. "Ja" får jag till svar. Givande konversation tycker jag.

Nu ska jag dra. Orkar inte gömma mig längre. Mitt tv-rum är ockuperat och freddans säng är för liten för att vila i utan att falla ur den. Jag har ingenstans att ta vägen här hemma. Ska nog ut och traska istället.

goodday.

M


eeeh, ursäkta?



Princess Consuela Bananahammock.

Lördag
; Var på curling  tidigare och det var oh så tråkigt. Nu ikväll ska jag inte göra nå, bara äta glass och hoppas på att nått annat än Harry potter visas på tvn...Ooh vilken händelserik dag.

Why beeing lonely is sometimes superawsome. - JD
J


varför?

Fan vilken skräll. Oväntat. Och tråkigt.
Ständigt ställer man sig frågan; Varför?

31. En trevlig siffra.

M

well smack my ass and call me judy

You have to stop the Q-Tip when there's resistance.

Rachel: Wha... married?
Ross: Well, yeah, I think we should get married!
Rachel: What? Because that's your answer to everything?

Rachel: ...How many centimeters am I dilated? Eight? Nine?
Dr Long: Three.
Ross: Just three? I'm dilated three!

Ross: Chandler entered a Vanilla Ice look-alike contest and *won*!
Chandler: Ross came fourth and cried!

Monica: You don't like the game, because you suck at it.
Chandler: I don't suck at it. It sucks. And you suck.

Phoebe: Oh, my God! The foster puppets!

Ross: What are you doing tonight?
Chandler: Why, do you have a lecture?
Ross: No.
Chandler: Free as a bird, what's up?

Mike Hanigan: You're not gonna try and make me join a cult are you?
Ross: No...
Mike Hanigan: Oh okay. You just have that look.
Ross: [to himself] Damn SuperCuts!

Joey: Why do you have to break up with her? Be a man. Just stop calling.

Joey: Pheebs, you wanna help?
Phoebe: Oh, I wish I could, but I really don't want to.

And i thought this day couldn't get any better.

M

Im better then great, I'm good!




Hej. Gatu -08. Tres blåa bil , husvagnar, hotell, bråk, buss, flänsostplace, folk, pirog frullelunchmiddag, dimma, HÅKAN,  "jag e gravid" moments (by malin ;p), Ös,  "ska vi shota eller ska vi shoppa"

Ja inte fan vet jag. Kom bara o tänka på att det var kul och att det var sommar och att jag aldrig kommer glömma tres rediga kärra som fick oss att hamna mitt i ingenstans utan att veta nått, om nått.

Ialf, Måndag..hull ja på säga. Det är Onsdag idag..Har varit på skolan såklart.  Oh joy, vi ska göra ett reportage på rörlig..ett riktigt. Jag ska göra om...ööh, finanskrisen eller dylikt och intervjua nån på banken. Tur jag har koll på sånt. Sen har jag en miljon grejs att göra innan min oh så efterlängtade "för vi har tagit studenten" stund kommer.. Vet inte hur jag ska hinna, men som jag brukar säga; "de ordnar sej". Om det inte gör de, vilket jag inte tror så flyttar jag till Norway med malin.

Anywhoo...ska gå nu. "eeeh, ursäka vart e skinkan?"
J


Pulk Back Mountain

Det finns tyvärr fler David, David. Dock så skiljer sig kvalitén på de diverse individer med det namnet.

Igår var en lustig dag. Vi förgyllde nämligen gårdagen (eller ska man säga gårnatten?) med att köra pulkrace i en snowboard backe här i Oslo. Jävligt kul måste jag säga att det var. Efter att ha åkt runt på ca 4 mackar så hittade vi till slut 5 st pulkor på en statoil ca 20 minuter med bil från lägenheten. Ska det vara så ska det vara så att säga.



Sara , Jacob , Paul



Här har jag kommit halvvägs när det gällde pimpning av min pulka som fick det passande namnet "Ride Me"



Jacob



Nordin



Paul och Malin


M


mjo.



M: Okay, Phoebs, you know what you're doing right?
P: Yeah.
M: Okay, Joey's gonna catch the ball and you and I are gonna block.
P: What's block?
M: Phoebe, I thought you said you knew what you're doing.
P: I thought you meant in life.
J


pust. terrorese kom just ur duschen..

jacob; nu malin, nu ska vi ha en liten hemlighet bara du och jag.
malin; ehh.. jaha.. ?
jacob går mot kylskåpet , tar en mjölk och fyller ett glas.
Jag följer efter och får se att det är min mjölk han stjäl av.
malin; ehh. du. det där är min mjölk.
jacob; oj.. jaa men då gör vi såhär. (byter nu plats på den mjölken han tagit ur och den bredvid)
malin; den där är min också.

Ett utdrag ur en typisk vardag här hemma.
Men det är ju bra att man kan dela med sig iallafall.  vinke vink

Prison break nu. Nordin har äntligen duschat och är fräsch. Jag trenger en dusch jag med. Men spar det till högtiden Julen som närmar sig med stora steg.

Ångest. Panik. Kärlek. ojojoj.
palla..

M

Livet på Frognerveien 64...

Ett gästinlägg från Malins gode vän och tidigare make David.

Eftersom att detta är första gången jag bloggar får ni ha överseende med kvaliteten. Speciellt som jag måste blogga till nån konstig låt som Malin tydligen bestämt sig för att spela sönder totalt, den har gått på repeat hur länge som helst.

Jaja, vad sker på frognerveien då?
Idag är det Saras stora dag men hon har fortfarande inte bestämt sig för vad vi ska göra. Blir säkert nått pensionärsaktigt som att hänga tvätt, städa eller gå och handla mat. Tjejen har gått och blivit pensionär i förtid...

Therese och Malin ska gå på var sitt Julebord ikväll och det kommer..... forts följer.

D

RSS 2.0