eeey



Ta ta tataatonny, ta tonny tatataatonny. - Måste bara säga Grattis te tonny som fyllde år igår. :)

hej.

Haha, gårdagen med Sofie, Sanna o Sarah  va rolig tycker jag. Mår dock skit idag, ser ut som en jävla fan med men skitsamma. värt. Haha, husvagnen...underbart.
Haha, vafan klickfippa med kazz...King sofie ;P


Fan vad irreterad jag blir, seriöst...pallar inte längre. Just spit it ouuuuuuut.

J


Om man är svag för skönheter.

Johanna hämtade mig inne i stan i måndags och på vägen hem så svänger vi in på konsum för att snabbhandla. Snabbhandla var det ja. I gången innan korgarna blir vi haffade av en riktigt snygg hingst som vill veta vad vi ringer med. Halebop säger vi i kör och går vidare. Att sedan gå vidare utan att vända sig om när dom ropar efter en, det är det som är den svåra biten. När mannen i fråga dessutom såg ut som han gjorde så har man nästan inget annat alternativ förutom att stanna, vända och gå tillbaka.

Efter en stunds diskuterande och några påskrivningar samt samtal så har vi båda två bytt till abonnemanget halebop vänner. Varför var det bra kunde man fråga sig? Slutsatsen vi drog var den att vi aldrig hade stannat om killen inte sett såpass bra ut. Det är lättare att nobba fulingar helt enkelt.

Det är därför det knepet man ska använda sig utav om man ska jobba som säljare utåt. Vill man sälja något så släng ut alla de som ser bäst ut. Alla fula kan få jobba på kontoret.
 
M

Spännande.

Nu känns det nära. Målet. Det man aldrig trodde man skulle kämpa för. Men se på fan, vi är på väg.

-So Malin, you said you have a licence?
-Yeah, I took it recently actually..
-Hm.. you took it? So you mean you stole it?
-Nono,, I mean I..
-Did you borrow it?
-(fuck!) naah,, noo.. 

Mina och Johannas drömmar och fantasier här i livet kan ibland verka lite orealistiska. 
ööhh, du! jag satt nyss och dagdrömde lite...
eeh. jag med.
  

m

freddan har lärt sig ett nytt ord på R, - Snopp.







HAHHAHAHA Kolla smällen Jullan får av Bamse.. Av BAMSE!!!!!!

















 







m

Stek i turkiet

Då är man på svensk mark igen. Kom till Arlanda kvart över 4 imorse ungefär och jag kan väl med stor säkerhet säga att jag var den piggaste själen utav alla de resande. Svårt att tro kanske.

Veckan har för övrigt varit bra. Hade man fått sig någon färg också så hade den kanske varit ännu bättre. Nu när detta är en ren omöjlighet för min del så är jag ändå inte ledsen. Jag vet mina förutsättningar och jag har lärt mig att "gilla läget".

Imorgon kommer jag hem till övik och på torsdagkväll sticker jag igen. Få se om solen är snällare mot mig då. 
Tunisien, here we fucking come. 

Katarina... Sex on the beach honey? 

M


Eeey

Jag, Karin o Hasse satt kvar på skolan te fyra eller dylikt idag. I förrgår satt jag kvar till halv sex och igår till fem. Good times. Men ikväll har vi klassfest, Oh joy. Jag o Hasse skulle egentligen käka med Sofie men det blev så stressigt så nu ska jag äta spagetti hemma..yes. Anywhoo...there is nothing to tell. Kul ikväll iaf får vi hoppas. : )



J

vaa

Idag på nationella pratade Angie om djurplågeri och allt hon sa fick mej att vilja göra allt som jag kan för att stoppa alla sjuka jävlar som plågar djur. Hon berättade tex om en man som tagit hem en hund från gatan eller nått sånt, vilket lät snällt  men sen sa hon att han bundit fast hunden i nått sorts galleri och lät han svälta. Sedan fick  folk komma och kolla på hunden allt eftersom den svalt. Hunden var som ett konstverk liksom. Vi fick se en bild på hunden och den var sååå jävla mager och fastkopplad och den bara låg där o såg lidande ut... Hur fan kan någon människa vilja skada och plåga ett djur!? Jag förstår  verkligen inte..................sjuka jävlar ni ska dö.

hejdå nu ska jag gå och se på tv eller dyl....jahaja. Btw så gjorde jag klart min projektrapport idag men om jag inte får G på det så vet jag inte vad jag gör....SÅÅÅÅÅÅ mkt att göra nu på slutet. Jag blir galen, på allt...  

Malin. Hej, kom hem.
J

kungen



 Ajjemen! kärlek.

hej



Nu ska Wenne och Bylla åka och simma och sen blir det relaxen. :)
Malin e just nu i planet påväg till Turkiet. Gaaanska tyst här utan henne men hon kommer snart hem. Hoppas hon får de gött där borta. : )

J

Härliga brudar.

hmm.. nä det måste jag verkligen inte. hahaha vi prövade bikinis idag och insåg att vi var ganska feta,, sen gick vi och köpte godis och avslutade med en fika.




M


men ojdå



hahaha. ;D


Helgen i Ume.



Vi började med att hata alla älgskyltar efter vägen. Efter krocken sist vi skulle ta oss upp till Umeå så har vi inte riktigt vågat oss dit igen. Den här gången gick det bättre, vi kom till och med hela vägen fram.



Fiso.



Cohen.



Jeg.



Och Johäänna.







ehh.. inga grillmästare direkt..






























Gick tyvärr inge vidare för oss men vi gjorde det iallafall, trodde man aldrig..

M

Hahaha

Jahaja. Nu sticker vi till ume. Malin och Sofie ska vinna Idol.

Hejdå.

M

RSS 2.0