En dag på jobbet

Jag går förbi en gubbe i rullstol och efter att ha passerat skriker han;
- Öhh!! Du!!... Vad heter du för nå?
- Malin
- Åhh... sexigt.. Snyggt namn på en snygg tjej
- Det var snällt sagt Åke
- Jaaa,, serru sockerpullan, jag är snäll

Har nästan lite dåligt samvete över att jag sedan råkade köra in honom i en vägg på eftermiddagen. Trodde kurvan var skarpare än vad den var.

Åke heter egentligen någonting annat.




m

going wild

Såg på Jackass nu i veckan och insåg att vi måste uppdatera oss lite på tvåan också, vilket vi gjorde två gånger bara för att den är kung. Are you crying? yeeeahhh...
 
Sitter i själevad och fantiserar lite om Chris Pontius just nu. Ibland ägnar jag mig åt att tänka lite på Taylor Kitsch också, bara för att variera lite. Obesvarad kärlek ni vet, inte så trevligt. 

   

Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.
- Mark Twain

M

Chris Pontius - Karazy

You say you know karate
well I know karazy.
I'm always rockin' and rollin'.
'cept when I'm too lazy.

All night, every night.
Well not every night, but almost every night.
All night, all night at a time.
I'm insane.



I'm the king of everybody.
I ain't no fuddyduddy.
Once you see it, it's not an illusion.

You're just snoozin you loosin

Nej men skämt å sido.

Tänkte igår att jag skulle sova tills liggsåren kommer tillbaka idag. Ändå klev jag upp 12. Efter att ha klivit upp 05.45 5 dagar i rad så är jag sjukt trött. En normal människa skulle inte klaga på det så som jag gör, men jag är inte en normal människa. "I´m 29 years old damn it! And I wanna hang out with my friends and go to bed in a reasonable hour".. "Yeah! And so what if I wanna throw in a Kenny G while I take a bath" We´re 29 dude, we're not women.  Oh Love.

Undra om man ska återgå till sängen nu. Ska ju ändå inte ut förrän om några timmar.

Nu är vi två steg närmare Nordin, Barcelona snart! woho

m


lol



Haha, tittade förbi Blogg.se och hittade det här på förstasidan. Kind of cool.

M

Gokey! :D

Forgive me if I st-stutter
From all of the clutter in my head
Cause I could fall asleep in those eyes
Like a water bed
You always want what you can't have
But I've got to try
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will

Det känns bra; förvirrat bra med inslag av ganska mycket frustration. Kärlek.

Här? I'm so over it.
Skinkan? That's Gokey.
J

16.45 hos Johanna.

American idol!! Crap. Förutom att Adam Lambert är med. Synd bara att man blir så exalterad varje gång man ser honom.
Idag sjöng han Black or White vilket gjorde så att man inte riktigt kunde behärska sig. Efter att Johanna kläckt ur sig idén om att vi ska spela in alla hans framträdanden för att sedan bränna ut allt på dvd så tog djävulen i mig över. Eller kanske inte djävulen, men den upprymda smått pilska lilla fen iallafall. Jag slängde mig på något vis över henne i soffan så att något utav alla hennes ben i kroppen bröts. Vi är osäker på vilket men hon gav ifrån sig ett tveksamt litet knak. Få se hur hon mår imorgon.

Sitter just nu i själa eftersom jag ska jobba imorgon. Kanske man rakt ska ta och lägga sig...



oj, vad stor han blev..

G´natt.
M


Oh, hot, damn.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder som tagits den senaste tiden istället för att surra på som vanligt. Lack of power så att säga. Plus att jag stukade handleden idag när jag ramlade i gräset. Woho!





Oh my god! You're naked on this picture!!! - I know!!!





hahahahahah





then, we went a little crazy. Or horny, whatever.







Kom på att vi inte använt kameran mer än på min och wallins galna efterfest i lördags, därför avslutar jag med en bild på Taylor. Fan, vad ont det gör att skriva. I may have to call it a night.

So long fuckers.

M;

-oh love, -oh love, -oooh.

Lördag.  Jag och malls försöker hitta bitarna av våra oh så förkrossade hjärtan. Det går inte allt för bra. Det går inte alls. Hur som helst så tror jag att lite vin och öl hjälper i stunder som dessa. Igår ägnade vi oss åt att äta och åter äta. Idag ska vi då dricka och åter dricka; alkoholhaltiga drycker.

- I want to be exposed and not be afraid to fall. For you I will.

" What do you think?"  - vafan? .

J


Oh Love

Här sitter man. Heartbroken. Väntar på Wallini som ska ta oss till hennes stuga för lite festivaliteter. Vet inte om det där ordet redan finns eller om jag uppfann det nu, hur som helst, kul ska det bli. Funderar på att dra en rövare och köra båtfull ikväll, fast räknas det om man ror?

Inatt satt vi och youtubade min fantasipojkvän Taylor Kitsch efter att ha sett The Rocker med Johannas fantasipojkvän Teddy Geiger. Det var inte roligt. I varje jävla film så ligger han med andra tjejer. Efter att jag uppnått gränsen till förnedring så bytte vi till Adam Lambert, eftersom han bara ligger med andra killar vilket är helt okej för mig.

M

"Han ska jaga dem.. och han ska hata dem"

Egentligen skulle han hitta dem, men hitta och hata är väl i princip samma sak.
Vi såg på Taken nu ikväll, jävligt bra film faktiskt.

Det åts en hel massa glass också, rocky road och texas pecan. Inte konstigt att man mår som man gör nu såhär innan läggdags. Imorgon ska jag och johanna ha grillparty, det ser jag fram emot.

Nu måste jag fixa kablarna bakom tv,n så jag kan se på Vänner igen. Jag har saknat dom lite nu när jag varit i själevad i nästan två veckor. Känns som att jag glömt bort några viktiga skämt så jag måste jobba mig upp på toppen igen.

peace out.

m

hey baberiba



m - Some people say i'm living in my own little word, I wonder where they got that idea.

Sexyback.



Hahahaha man mår fan inte annat än bra då man ser den här bilden. Den får bli min bakgrundsbild på datorn ett tag framöver. ♥

M

People say I'm the life of the party, Because I tell a joke or two

Idag blev Malin väckt halv 2. En köttbit blev det till frukost. Undra vad jag får till middag. Ett stycke Adam Lambert kanske? Vore inte helt fel.

Inatt insåg jag att det för första gången blivit mörkt ute nattetid. Iallafall mörkare. Börjar sommaren försvinna nu? Det vore heller inte helt fel.

Idag ska jag ägna mig åt att springa naken och sjunga tracks of my tears tills svetten rinner nerför min panna. Har jag tur så blir jag discovered idag.

So take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer, it's easy to trace
The tracks of my tears..
I need you, need you
Since you left me if you see me with another girl
Seeming like I'm having fun
Although she may be cute
She's just a substitute
Because you're the permanent one..
So take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer, it's easy to trace
The tracks of my tears..

M


Who will dance on the floor in the round

Åh huuvaligen. Sicka två dagar man varit med om nu. Igår var vi hos jossan och levde rövarn. Vi spelade vin/öl monopol. Monopol är vanligtvis ett spel jag avskyr men när man passerar stureplan och ska måsta dricka två klunkar vin så ändrar man plötsligt uppfattning. Vi for upp till jossan idag och kollade igenom spelkartongen, vi hittade bland annat ett smörgåsrån där bland pengarna. Jag tror att jag får stå för det faktiskt, det gick lite vilt till där mot slutet. 

Idag var vi i Wallins stuga och fiskade. Efter att motorn lagt av ca 20 meter in på sjön så fick vi ro. Pga det blev det ingen lång tur, vi lade an nära vassen på andra sidan sjön där vi bland annat fick en abborre samt tre småfiskar. Även där fick jag stå för det minsta fiskarna. Fick även jobbet som ankare. 

Pussnatt. 

m

ehum.

En myggjävel bet mej just i pannan.  Jag hatar mygg och alla andra småkryp.

Joel håller på att såga ner ett träd.  Emma leker med Sally. Jörgen och Marjo åkte till dikanäs en sväng. Mor , far och keso övar inför bouleturneringen som börjar ikväll. Mormor kokar potatis. Klockan e halv tre, klockan fem börjar boulen. Efter det ska vi fiska. 

J.


So , you and Cullen huh?? I don't like it.

lol. Har nästan läst klart min bok nu. Jag är duktig. Jag är även lite som Joey, "That's why i dont date women who read" och Hey, Victoria's secret! We even read the same books!" osv. Ursäkta mitt välmående, som Julia alltid säger efter att hon släppt en fis eller rapat.  Jag känner att jag börjar spåra ur nu. Minns inte ens vad jag skulle prata om, vilket ändå kanske var lika bra. Har snart läst ut sista Twilight boken iallafall. Kanske den sjätte boken jag läst i huvudtaget under hela mitt liv. Om man bortser från barnböckerna jag ändå bara satt och dregglade över som liten. 
Det jag ville komma fram till är att man inte egentligen bör läsa. Det får en bara att må dåligt. Som nu till exempel, varje gång jag läst några kapitel så blir jag bara förbannad. Varför läsa då? Ja just det, den är beroendeframkallande. Nu efter mitt virr så vet jag knappt vad jag tycker längre. Jag är beroende av  vad jag tror är en dålig bok men samtidigt kan jag inte slita mig för att den är bra. Äh fan, det är nog bara för att Edward är snygg. 

Ska iallafall in till stan med Nordin nu , vi ska "äta glass". Egentligen ska vi testa oss för klamydia men det säger man ju såklart inte till någon. 
Nu lät jag min oseriösa sida ta över känner jag, vi ska faktiskt bara äta glass.

M

 "More to play with"


Hallou.

Har ju varit uppe i Backe och Rossön nu i helgen vilket alltid är lika kul. Sen att det var fjällsjömarknan gjorde ju inte saken värre.  
Imorn börjar jeg och jobba. Vettefan hur jag ska kunna ta mig upp halv 6 men det brukar inte vara några större problem genom att min väckningssignal låter mer än ett dussintal cirkuselefanter som gått lös på varandra. 

Årets händelse; Malin dansandes på Michaela i Patriks hall. "She's a keeper", Behåll henne. 

M 

ooofaan va najs.

Idag var en förjävligt trevlig dag måste jag säga.
Började med en fika med isabella på stan , har ju inte träffat henne på 4 månader så det var jävligt kul.
Sen försökte jag och wallin att hitta nå kläder. Det gick ju mindre bra men vi hade det roligt ändå. På tisdag smäller det, då blir det bestigning av Mount Sidensjö!
Sen badade jag och johanna. Eller ja, bada och bada. Vi satt mest i badet och drömde oss bort lite...

Sen mina vänner, sen hände det en annan rolig sak. Jag hittade pengar. Inget gör mig så glad som när man hittar en slant man inte trodde man hade. Life is suddenly good again...

m




Hahaha, det var tider det.

RSS 2.0