Hellu.



You're questioning my methods.
P Buffay.

J



Bump in the road

Jag vet att det är väldigt otillfredsställande att läsa om mina otroligt förvirrande tankar angående min planerade lilla tripp när jag fortfarande är i sverige men det är skönt för min del att slänga ur mig dom tankar jag har innan jag drar iväg. 
 
Jag pluggar spanskan för fullt just nu iallafall. Kan ju vara bra om man har ett någorlunda ordförråd när man är där nere kände jag. Jag läste ju spanska i ettan och tvåan på gymnasiet men mitt VG som jag hade i ettan sjönk till ett svindlande G efter att mitt intresse stack iväg och var otrogen mot mig.

Det som är bra nu är att när man läser någon mening så kommer man iallafall ihåg en liten del utav den, just pga att man har det lite i bakhuvudet.

Jag gled graciöst igenom kvällen på jobbet och lyckades undvika att bli svettig (jag brukar annars bli det, men jag antar att det är ett smickrande glow över mig då jag svettas).. Imorgonkväll hoppas jag att det blir lika skönt som det var idag.

M

Gomorn.

Nu har jag sett klart alla desperate houswivesboxar som jag fick låna av Wallin. I am sad. Nu vet jag liksom inte vad jag ska göra på dagarna...

Vi lyckades iallafall släpa oss ut på en tur idag. Det blev en kortis men kändes ändå rätt så bra. Lungorna fick lite frisk luft, vilket ungefär var anledningen till varför vi gick ut i första taget.

Ikväll ska jag jobba. Och imorn. Och i övermorn. Och dagen efter dagen efter övermorn. På fredag ska vi nog festa till det lite, det ska bli kul för det var ett bra tag sedan sist.


m

Hey. You cold?..... L-Little bit.

- Mr. President, the country is under attack by aliens.
- I'll deal with that later. Right now I want to find out what happens to the duck.
- More people will die!
- The people will die regardless. But this duck still has a fighting chance.
- Sir, I've read the book. The duck dies!
[the President spits milk all over the elementary school kids]
- Good God! That's horrible!


- Ever since the divorce it's like my life has no purpose. Half the time, I walk around feeling like a zombie!
- Yo, don't joke about zombies. That shit there - that's real.
- Yo, you know Nashawn, down on 120th Street?
- Yeah.
- She told me that she heard a zombie going through her trash the other day. The next morning, she turned up missing.
- Uh...
[C.J. interrupts] - What? Okay, back up. How in the hell do you "turn up missing"?
- 'Cause nobody knows where you are when they realize you ain't there!
- Guys, I'm trying to ask...
[C.J. interrupts again] - So you telling me that you can appear and disappear at the same time.
- No, man. You can't appear and disappear at the same time. The bitch ain't David Copperfield!
- Uh, guys...
[C.J. interrupts yet again] - Mmm. No, no. But you can't be gone from one place and show up somewhere else entirely. So when you turn up, you're never missing. And when you're missing, you never turn up.
- Unless... you a zombie.
- Damn! Hey, that's some plausible shit right there. You should blog about that.
- I'm gonna put that on MySpace.
- You do that!



I'm sure you've heard it all before

Idag samlade man på sig lite vuxenpoäng. Medans jojjan var på arbetsförmedlingen så satt jag helt ensam och drack kaffe och läste tidningen på café trekanten. I am good.
Trots att jag inte hade någon att konversera med så hade jag det rätt trevligt.

Nu jobbar johanna på kycklingsalladen och jag sitter och youtubar lite Calle, ikväll får vi veta om våra 10 röster räckte till för att slänga ut Piotr, vi hoppas på det.

I ärlighetens namn så stod det ju inte Malin där... men i min värld så gjorde det faktiskt det.


Scarred

Ett utav mina största och framför allt sjukaste problem måste vara det att jag kan verkligen inte titta på folk som skadar sig. VILKET leder oss in på inläggets rubrik, Scarred.
Så fort jag ens tänker på det så ilar det i hela kroppen och jag får en olustig känsla som säger mig att jag strax kommer att dö osv. Jag kan heller inte titta på det själv (för att av någon dum anledning så måste man ju se på det), jag måste nämligen ha någon att prata med under programmets gång. Ja, jag vet att jag är dum i huvudet.

Upptäckte för övrigt ikväll att man verkligen inte ska ha johanna på sitt lag om man skulle hamna i ett krogbråk. Den tjejen vet inte hur man arbetar med knytnävarna.. ska kolla hur det är med fotarbetet imorgon.

M

Jag är för fan bedårande

Det var pubkväll på Molidens dansbana igår och jag och johanna fick äran att stå i korvmojen. Det var en fantastisk och sprudlande kväll innehållandes mycket blod, svett och tårar. Samt en hel del skratt och diverse.
Vi lyckades sälja korv för över 2000 sek så nog gjorde vi ett bra jobb alltid. Det blev dock lite missförstånd i början då vi diskuterade säljteknik. Vi, som anser oss vara väldigt duktiga på att promota oss själva fick veta att det var korven vi skulle promota, inte oss som individer. Tur att vi redde ut dom missförstånden innan, så inte molidens ik senare skulle bli stämnda för att driva olaglig bordellverksamhet.

Under kvällens gång fick vi även bevittna ett slagsmål på nära håll. Såpass nära att glaset mellan korvmojen och de som var "utomhus" höll på att spricka. Argument så som; "Han slog mig på näsan" och liknande kastades runt mellan de alkoholpåverkade gubbarna. Rätt roligt att se faktiskt. 

- Oohh, tänk om vi skulle få en karta var..
- VA?! Finns det kakor?!






m

Vart fan tar all tid vägen?

Det var ju nyss fredag. Jag förstår ingenting.
Jag har heller inte tid med att sitta och fundera över vilken dag det är eftersom att jag för varje dag som går får mer och mer panik och ångest över att det snart är dags att lämna landet. Jag är inte redo än, jag är ju för fan inte ens försäkrad. Det är jobbigt att vara vuxen.

Ska till apoteket med johanna nu i alla fall. Måste börja arbeta på min ärendelista.

M

Draft: Sept. 24, 2009

Tänkte göra något meningsfullt idag. Typ, städa eller liknande. Men istället valde jag att spendera 8 dyrbara timmar framför desperate houswives i mitt rum med fördragna gardiner. Made sense at the time.




För stunden är jag tom, men jag vet att jag fylls igen imorgon. Vilken känsla det är som kommer att fylla mig märker vi väl då. Näst på tur är iallafall vrede. Den har fått stå i kö ett bra jävla tag nu..

Inget.









Ojsan. 

J

Min fantastiska natt

Sitter runt midnatt i köket med min far och diskuterar livet. Båda två, som är sjukligt morgontrötta tittar lite då och då på klockan. Läggdags snart eller? .. mmm.. När det väl blir dags så gruvar jag mig något så djuriskt för att gå ner och sova i källaren. Jag dödar minst en spindel om dagen då jag är där nere, vilket inte riktigt gör mig så sugen på att i huvudtaget gå ner dit. Jag tar till mig mod och skenar sedan iväg. Ju snabbade jag kommer ner i sängen för att gömma mig under täcket desto bättre! Nej men se på fan, det första jag möts utav är en fet jävla snusksate till spindel. Man kan då aldrig få ro i livet. Inte ens när man ska till och sova. 

Åter till samtalet med min käre fader. Han har tydligen skaffat sig en facebook. Eller ja, en arbetskollega gjorde det åt honom. Jag tycker verkligen att hans bild speglar hans personlighet iallafall. 

  

M

Alarm; 10.30

Har nyss sett två avsnitt av Rock Of Love with Bret Michaels på tv400. Han är förjävla sexig den karln. Synd bara att han är 27 år äldre än vad jag är. Jag klev upp halv 11 för att försöka vända tillbaka dygnet... går inte så bra men.. jag gör ju iallafall ett försök. Jobb 16-20 ikväll och tills dess ska jag inte göra ett piss.

1313.
M

I'm the life of the party

..Och ändå har jag inte partat på ett jävla bra tag. Men det känns bra. Jag känner mig ren i själen. Ingen ångest och ingen som ringer mig på söndagarna och frågar "Vad fan gjorde du igår?" osv. Jaha. Vad är planen nu då? Kanske ska bli näste King of Pop? Det kändes lite extremt dock. Kanske ska skriva en kokbok? Eller varför inte en vanlig bok. "Ego-fjant" kan den heta. Jag som är extremt fjantig kan dela med mig utav mina fjantigheter och diverse. Kan vara kul att läsa. Men det lär nog bli som Ross´s bok som finns ute på universitetsbiblioteket. När han går för att kolla till boken så träffar han en tjej som tydligen är "The person who has checked out his book". Bara en hade läst den alltså. Så kommer det bli med min bok. Johanna kommer läsa den, men ingen annan. Och det kommer hon bara göra för att vara snäll. För det är det Johanna är, hon är snäll. Ibland..

Nu har jag fjantat färdigt känner jag. Dags att vara lite seriös.



M

5+4 är fortfarande 9

Äh Vafan. Nu när jag ändå är inne på bildspåret så slänger jag upp några till. Här har vi några från Bosnienresan.

















 


5+4=9

Startade nyss min gamla dator som vattenskadades i norge. Hade glömt hur mycket jag saknade den när jag såg bakgrundsbilden bestående utav en redigerad bild på mig som skönhetsdrottning ståendes bredvid Cristiano Ronaldo. Jag verkade leva i en fantasivärld på den tiden..
Iallafall. Hittade en massa bilder som jag helt och hållet glömt bort. Tänkte bjuppa på några;



Kolla Sofie´s tunga... (?) ohhhhhh shit







Här mådde vi bra...












Till mitt försvar...

Jag trodde faktiskt att du Johanna var beredd och saw it coming. Det är inte mitt fel att du höll ögonen på annat istället för att vara fokuserad på mig och bollen. Sen var jag väl en aning förbannad också, jag förtjänade verkligen en guldbiljett. Ingen kan sjunga Living on a Prayer lika bra som jag. 

M  


Lördag.

Yo. Jag måste bara skriva till en sak som Malin glömde att nämna i sitt förra inlägg. Igår kastade hon nämligen en boll rakt i mitt ansikte. Det gjorde ont och sen var jag tvungen att tvätta bort allt mitt smink eftersom jag grät så mycket. Grät av skratt dvs. Ja, det var det. Jag kanske förtjänade det iofs med tanke på att jag inte gav hon någon guldbiljett när vi lekte idol...hm.

Hur som helst så är det lördag idag...oh Joy. Jag ska faktiskt åka till Umeå nu snart. : )

Öhm, hejdå...



Ryan Dunn - Vilken böna ;) <3


Nu närmar sig spöktimmen..

Alltid lika kul! Det är alltså mellan 00.00 och 01.00 som flest människor blir hemsökta av spöken. Det har hänt mig ett flertal gånger nu, men det är inget jag vill tala om. Provocerar man spöken är man dum i huvudet.

Ikväll blev det Idoltittande och kvällen avslutades med Grease. Är ledig i helgen så jag ska sova en jävla massa hade jag tänkt. Har till och med planerat in det i kalendern.

Adios.

M

gangbang

Lyckades med en prommenad även idag. Det går bra för oss nu, känner att liggsåren sakta men säkert börjar läka. Imorgon blir det jobb 7-16 så det blir nog en aktiv dag det också. Spännande om inte annat.



Har inte så mycket annat att tillägga, ville bara uppdatera för att sprida lite kärlek.

Daughtry

Daughtrys nya skiva , Leave This Town är underbart bra. Nästan så att jag vill hoppa runt med luftguran och förstöra hotellrum eller dylikt. Den känslan får jag när jag lyssnar på låtarna. 
All that im after is a life full of laughter, as long as im laughing with you.


För er som inte ser så tar jag ett C-ackord där.

M


The day that never comes




We're gonna sail in the Caribbean Sea, we're gonna party in California, we're going to swim in the Mediterranean, we will fly to Japan and we're gonna get burned in the sun of all the world's beaches. If only we had a penny to spend. lol

Onsdagspromme.

Jag vet inte riktigt vad som hänt men Jag och Johanna har aktiverat oss mer nu dom är dagarna än vad vi gjort sen innebandyn höll igång. Vilket var ett tag sen. idag tog vi en två-timmars prommenad som började vid MoDofakbriken och sträckte sig upp till hörnsjön. Tur att Sally var med och höll tempot.

Trots andningssvårigheter i uppförsbackarna så var det riktigt skönt. Vi hittade till och med ett hus i skogen som vi tänkte ta och renovera.. en idé som inte var lika kul när vi faktiskt insåg att det låg i själva skogen.

Tårta ikväll. Sofie fyller snart systemet. ♣



M

I want to ride my bicycle II

Är nyss hemkommen från Själevad. Mötte upp Johanna nere vid fjärden så det blev en extrasväng. En väldigt liten dock. Trodde att rövsmärtan från igår inte skulle vara så illa som den faktiskt var. Kände inte av det i alla fall, tills jag satte mig upp på cykeln igen. Helskotta vad det kändes! Men som den otrolige kämpe jag är så klarade jag av att inte fälla några som helst tårar under hela färden.

Jag känner mig otroligt älskad här hemma. Sekunden jag kom innanför dörren så drog alla härifrån, vet inte ens vart dom tog vägen. Lite ensamtid är ju aldrig fel heller när man tänker efter, men är jag ensam för länge så börjar jag till slut klättra på väggarna.

Bra dag i övrigt.







M

I want to ride my bicycle

Har nyss lyckats ta mig till själa med hjälp utav en cykel. Faktiskt just den cykeln som jag till och med pratade om tidigare idag. Kedjan var lite rostigare än vad jag trodde så växlarna var lite ur funktion men jag gillade läget och kämpade på rätt bra med pedalerna ändå.
Nu rinner dock svetten. Nerför ryggen, i pannan, under armarna och jag kan faktiskt även ana lite rövsvett. Men jag gjorde ett bra jobb så jag väljer att inte tänka på det så mycket.

Idag kommer Johanna hem, Juhu!

m

Det görs framsteg







På en utav bilderna ser man även lite utav min fina cykel, som tyvärr inte används lika flitigt som den kanske borde..

Fint blir det iallafall! Om man bortser från "bråtet" som Johannas mamma säger.

Det är jobbigt att vara kär

Jaha. Då är det kört. Jag hade inte tänkt följa Idol i år. Men si på fan, här sitt man. Efter att ha sett Calle Kristianssons Walking in Memphis så finns det inget jag kan göra åt saken.
I´m hooked. Trapped in the name in love. Jag fasar att han kommer hålla sig kvar länge, vilket betyder att jag är fast med skiten tills finalen. Huga va jobbigt det känns.










M

I´m flying

Soon...

Finns inte så mycket att säga, jag erkänner mig besegrad. Men som brudarna i John Tucker must die säger; don´t get mad, get even. And that's what i'm gonna do. Big time.

Var hos Sofie igår, spelade även lite mario hemmes hos therese, vilket sög. Sofie var bättre än mig vilket inte gjorde det så roligt, sen gav jag upp när jag insåg att jag gick emot en förlust.

2 månader kvar.
Vet att det kommer bli otroligt irriterande att jag börjar räkna ner redan nu men jag kan fan inte hjälpa det.



m

I wasn't brought up this way

Oh , the youth. Lojsan och hennes polare skulle ut och moppeböga nu ikväll. Louise som inte är så van vid rondeller ville därför ha en kort lektion i rondellkörande. Jag som i princip bara tutar och kör var väl kanske inte den bästa läraren i ämnet men mitt bästa tips löd ungefär; lägg dig sist och följ efter dom andra.
Får väl se om hon kommer hem levande inatt. Det är farligt i trafiken nu för tiden.

Ska jobba i helgen vilket begränsar mina vilda aktivitetsvanor på helgerna. Inget stort minus egentligen.


Thursday- the third day. The day of thirst. Tors dag.

Ställde klockan på 10 imorse, endast för att jag ska kunna somna ikväll eftersom jag ska jobba imorn. Att börja 06.45 är inte riktigt min grej. Kommer nog aldrig att vara det heller men man gör ju så gott man kan.

Klockan hann dock aldrig ringa eftersom Wallin var snäll nog att ringa 09.50, thanks.
Vi tänkte friska upp minnet lite genom att gå till bibblan för att uppdatera våra spanskakunskaper eftersom vi åker till Spanien om två månader. Fraser som "Para mi una cerveza, por favor" räcker nog inte så långt med tanke på att vi är där i en månad. Och att dricka öl under lektionerna kanske heller inte är så uppskattat. 

m 


villis.










J


Kraftig fetma ur första jesuboken

Min katt har blivit tjock. Inte fullt så kraftig som jag önskar än men det är en bra bit påväg. Ska sätta han på lite månsson-diet några veckor så jag hoppas på resultat efter prövotiden.

 Livet är fullt av överaskningar. Till exempel min dröm som jag hade inatt. Jag var lärare i sexualkunskap för niorna på själevadskolan och hade en hel del goda synpunker och framförallt kunskap i ämnet. Jag lät eleverna komma fram till tavlan för att rita upp deras egna könsorgan samt försöka gissa sig till hur bänkkamratens såg ut. Vi hade dragkamp med tamponger och använde oss utav kondomer för att skapa slangbellor. 
Minst sagt roliga lektioner blev det. Tills klagomålen från föräldrarna började strömma in. Tydligen så uppskattades inte mina metoder som i så många år hindrat ungdomar från att ha sexuella kontakter med varandra. Trodde att jag gjorde ett bra jobb... men nejdå. 

Man är inte byxmyndig förrän man blivit 15, kom ihåg det.

m  

the green mile

Postat av: natasha

Bättre än mig på vad ?
HAAHA du är bättre på att suga snopp ;)
Det är tydligen det enda du duger för, orre !

Du verkar besatt av mig, du har följt min blogg rätt länge nu .. undra hur mkt du egentligen önskar att du var jag. menmen, ja tänker inte slösa tid på dig, kommentera hur mycket du vill, Jag vet endå att nån fucking pussy som dig inte är värd min uppmäksamhet. så ha dt din transa ! :)

&förresten tack vare din IP adress vet ja rätt mkt om dig, Jävla bonde från lindesberg ?! HAHAHAHA
Seriöst du har mer luft i dig än vad du får plats med, fetto ;)




Tack så mycket för dina fina ord Natasha. Det värmer i hjärtat, att få sådan fin bekräftelse från dig. Jag känner verkligen hur uppskattad jag är. Muy Bien. Loser.
Och hur duktig är du på att ta reda på saker om folk? Bonde från lindesberg? Du borde nog söka vidare om du vill komma åt riktig och relevant information. Och btw, lär dig svenska om du ändå ska bo här. 
Kolla tjejen som knappt vågar visa sitt ansikte. Var du osminkad på bilden kanske? Eller är du bara ful?

MJ. 


We re-did some stuff
















Nu är blåfärgen borta och det ser betydligt mycket bättre ut hemma hos Wallin. Det iallafall jag lärde mig utav detta var att vara målare inte är ett så roligt jobb. Tror jag tog upp emot 10 fikapauser bara för att orka med en vägg. Tur att det är lite power i wallin så vi fick det gjort.

M

Idag är en bra dag.

Varför?
- det är lördag.
- jag lyckades väcka johanna bara efter 3 minuter (i vanliga fall brukar det kunna ta ca 10-15)
- Stockholm Boogie ikväll på tv
- det är lördag
- L word ikväll på tv
- det är lördag.
- det regnar inte

Sitter nu inne hos johanna medans hon står i duschen. Idag har vi redan hunnit döda en spindel, käkat frukost och jublat över att det är lördag. Vet dock inte vad vi ska göra fram till ikväll men jag anar att vi inte gör något alltför ansträngande.






Chew me, sue me, you can never do me


Mat.

Igår körde vi en trerätters här hos johanna. Jag kan inte riktigt berätta vad det var vi åt för jag vet knappt själv. Det blev chokladpannkakor med jordgubbar och blåbär till efterrätt iallafall. + vin. En massa vin.
Under kvällens gång blev det även en och en annan shot. Idag är Johannas snusdosa stulen. Jag sitter här i skymundan medans hon förtvivlat går igenom varenda liten vrå i huset. Jag längtar inte tills hon kommer hit och letar. Kanske ska avrunda snart för att istället gå och gömma mig.

Ikväll ska jag till Wallini för att spackla lite. Ska även se lite Hem till Midgård medans vi väntar på att kunna måla. Men det lär väl bli imorn kanske.

- "Jag har visst knullat!!"
- "Höhö, fyrbenta gills inte halvdan"



m


David vet inte vad han pratar om.

Jag citerar ur Davids blogg;
"-Har du hört den här med Adam Lambert?
-Va? Jag fattar inte.
-Ja. Han har gjort en cover på denna.
-Men varför? Varför vill folk peta i perfektion?
-Den är asbra.
-Men för helvetes jävlar! Det kan inte bli bättre än vad Aerosmith redan gjort den!
-Jo. Och så One med U2.
-HAR HAN FÖRSTÖRT DEN MED?"

Här vill jag göra ett yttrande. När det gäller Adam Lambert så kan inte han förstöra en låt. Han kan bara göra den bättre. Jag har lyssnat på Aerosmith ända sedan jag såg Be Cool med John Travolta. Detta var året 2006, alltså över tre år sedan och jag har alltid ansett att Cryin var den absolut bästa låt som dom gjort. När Adam Lambert sedan framför den på sitt nyskapande sätt och visar att det faktiskt går att göra en redan bra låt bättre, går det fan inte att inte älska honom. Ingen har glömt Aerosmiths version. Alla böghatare där ute lyssnar fortfarande på den, säkert bara i protest men ändå. När en homosexuell kille med en röstkapacitet som kan skära i glas kommer från ingenstans och briljerar finns det säkert många som starkt ogillar det han gör.

Så jag råder alla att göra som jag, gå den mörka vägen. Ni kommer att inse att det finns ljusglimtar där också.



m

Har vaknat på fel sida ganska ofta nu på slutet.

Helgen är iallafall över, och tur är väl det. Var näst intill mordisk när jag kom hem till Johanna i lördags. Tur att en middag med hennes familj kan pigga upp. 
Renoveringen av huset fortsätter med stora kliv. Ena dagen är dom här och jävlas kl 10 på morgonen och dagen efter är dom är här igen och lever rövarn. Skönt att det blir gjort iallafall, men varför skicka hit dom så tidigt?
Länge leve den nya hyresvärden, Han har stake. Inte bara för att han får saker och ting gjorda, men även för att våga sig på att irritera oss med dessa omänskliga tiderna på dygnet. All heder.



Igår såg vi på Män som hatar kvinnor och för att göra måndagskvällen lite mer speciell så gjorde vi popcorn. Eller ja, vi försökte göra popcorn. Höll på bränna upp huset i försöket, känner även en svag lukt av bränt fortfarande. Sivan och Rolle är borta i några timmar och detta sker.

http://www.youtube.com/watch?v=7FIMNWlLaiM&feature=PlayList&p=A029332BEE98573A&index=0

....


RSS 2.0