eehh.. what just happened?

Malin Månsson har varit på två jobbintervjuer idag.. Good job!! skulle man kunna säga. Synd bara att jobbe man blev erbjuden sög.
"eeh ursäkta!! kom hit för ett ögonblick!"
"Lust att ge mig 5 minuter av din tid?"
"Ursäkta! har du telia?"
"Ehh du,, jaa ,just du! kom hit en sekund!

Gissa jobbet mina vänner. Jaa precis! Stå på gatan och sälja saker. great.. Drömjobbet? Nää..
Tackar nog nej.

Sitter just nu och har ett öga på man united på teven och ett öga på nordin som sitter bredvä mig och spelar Hjärter på en annan dator. Jag ser alltså inte det jag just nu skriver.

Har varit en jobbig dag så det är skönt att bara sitta och ta det lugnt. Imorgon fortsätter jobbsökandet. huuhhaa.

Hur många tycker att det är ironiskt att matbutiken här bredvid oss som vi handlar på dagligen heter Kiwi? Jag är allergisk mot Kiwi. Det enda i hela världen som jag är allergisk mot.. står här bredvid och stirrar mig rakt i ansiktet. Väntar mig en allergisk reaktion any day now.
Fears!

M

Jahaja

Hello beutiful world!
skoja. Jag för rolig.

Amen just de ja, jag o cohen var på brux igår.. lol! Det är väl allt jag kan säga om det.  Nästa gång ska maggson med, vi behöver liksom hjälp. lol, igen.

Så, Tisdag. Jag gillar inte tisdagar, inte måndagar heller och inte torsdagar. Såere. Har varit på stan med cohen idag. Det var najs. I övrigt så e jag uttråkad o less. Riktigt less faktiskt.

Näfan, nu ska jag gå ut o gå. öööh? Nej oh nej , jag ska väl laga lite mat o städa rummet lite. kul.

"hejdå nu dör jag, hörs imorn" underbara mess man skickar på fyllan...

"Du säger att du är stark, att du varit igenom det här förut. Du kommer fortsätta, finns inte mycket mer att säga."
J

NOOOO.

Jag mår inte bra idag. Jag vill förbjuda...hm, mej själv att dricka alkoholhaltiga drycker.

Gårdagen. Jag, Cohen, Jess o Kicki var här innan. Drog sen på fest i stan. Sen; svart, typ. Kom ihåg att jag satt vid ett bord hela tin på vad nu stället heter..plattan, och pratade med smurfen. Vet inte. Var på max. Vet inte. Satt ute själv helt plötsligt. Smurfen, fager o nån till va där. Dom drog. Jag gick efter vägen med ett max parasollgrejsgrej. Det regnade och jag frös. Dennis kom o hämtade mej, tack.Däckade på golvet hemma. Vaknade, rev ner alla grejor från bokyllan på nå sätt. La mej i sängen, vaknade imorse med huvudvärk och ekhfblidsj.n-fdzögnddfofdvfknljkkkkkkjghff
-fan fanfanfanfan!!! - Jag kan inte dricka alkohol längre, vet ju fan inte vad jag gör! Oj.  Men seriöst. Helt svart, hela kvällen typ. Osen mår man satan idag liksom.

Jag o Cohen ska beställa två rediga pizzor snart. E hungrig som sataaaaaaaaaan!
Nämen kanske blir fest ikväll.  hahahahaha. Lol. Måste ha mina cigg, jag dör. Cohen kom hit med dom nu o kom hit så vi kan ääääääätaaaaa!!

fuckkkkkkkkkk. HELVETE!!!!!!!!!!!!!!! Hat åt allt bara för att övik suger.


hejs

Fredag. Vad gör man en fredag i oslo? vi kör på en övik-stile och käkar popcorn iallafall. Har nyss sett på lite tv och ska nog se nån film nu. Det är bara David hemma för Jacob for hem till karlstad över helgen så han kommer hem på söndagkväll...typ.

Idag har vi varit på biblioteksjakt för att kunna hitta ett ställe där vi kan skriva ut våra cv:n.. Ingen lycka där tyvärr. Hittar dock väldigt bra i stan nu , så det är inga problem med det iaf.

Blev korv med bröd till middag , ingen vidare fredagsmat men det får bli de som finns. Jag är trött. Jag har ont. Och jag är trött. Vill sova bort dagarna känner jag... men det är inte det jag är här för.. Men , jag är trött.

huihsf

Jag, sovandes i bilen på vägen ner. Lika trött även då.


M


störd verklighetsuppfattning.

Vet inte. hej. typ. lrnå. lol. Sitter just nu och väntar på min underbar vän sandra erika bylin.  Vid 7 kommer kicki hit med. :)
Jag är väldigt road just för tillfället. Tur man har youtube... O tur att boyceavenue finns.  Tja, vad gör du?

Var på våran finfina o får jag säga, väldigt roliga stad idag. Anywhoo, vandrade runt där lite med cohen o jessica. Sen kom kicki o vandrade lite med oss också. Träffade matte, kassman o blomman som gjorde lite ärenden åt oss. For hem. Cohen slog in en grej till åsa med mitt julklappspapper. " god  jul 40års dag önskar sandra och Daniel" haha. Sen gjorde jag nudlar, kycklingsmak. Men vafan? Det blev skitstarkt o jag fick tvinga i mej de, hade nämligen inget annat hemma att äta. Har inte de nu heller, surpriiiiiiiise. Gillar mina inköp av mat då jag e ensam. Nudlar, nudlar, nudlar,paj, keso, mjölk, mjölk, mjölk. Dricker mkt mjölk har jag märkt. Nudlar o paj, favoritmat? Palla göra nå som tar mer än 4 minuter liksom.  blablablabla.

Jag vill ha en snus. Ikväll blir de o dricka. Första helgen utan min granne. Känns....inte kul.
Kom hit nu cohen! :)
J

N -"vill du åke?" 
M -  "Vem faaaaaaaan e åke?"
N - "Vill du åke sa jag?"


trøtt!

Vilken dag! Vaknade som sagt 11, halv 3 tror jag vi læmnade lægenheten. Køpte ett dagsåkt kort så vi kunde åka t-bana och spårvagn en hel dag hur mycket vi æn ville. Skulle førsøka hitta likningskontoret vilket inte var det lættaste , nær vi klev av spårvagnen så hade vi tunnelbanan bakom oss, vilket vi inte såg så vi børjade gå... efter ett tag kænde vi att vi var helt fel ute så vi vænde om. Kænde oss hyffsat dumma nær vi insåg att vi hade hittat tunnelbanan om vi bara vænt på oss. Vår førsta tunnelbanetur gick jættebra. Hittade dock aldrig dit vi skulle, och nær vi væl gjorde det så hade dom stængt. Great!

Hur trøtta som helst børjar vi bege oss hemåt igen. Kækade spagetti och køttfærssås till middag och tog sedan en tur i parken som morris varit och vandrat i tidigare idag. Det var hur fint som helst och galet stort! Sitter vid Jacobs dator nu så jag har inga bilder att visa men det kommer så småningom :)

Nu ska vi kolla på the hills och sedan kanske sova(?).. blev inget Ikea idag heller så førhoppningsvis så klarar vi en natt till tillsammans i sængen.. inatt hade morris tydligen haft sina føtter i nordins ansikte och nordin hade førsøkt hålla hand med morris.. sedan vaknade jag av att jag "skakade" hand med morris , fast inte med hennes hand utan med hennes fot. Sjuk natt.

Behøver inte sæga vilka jag saknar, det vet ni:)

puss å hoj

Frognerparken

huihs
juiosf
hudif
huidf


Fler bilder kommer..


M


Ring om du vill.

Ring om du vill.

M

bajs.



HEJ.

Eftersom du och jag inte kan prata med varandra så måste jag skriva ner hur jag känner. Ingen läser endå denna blogg förutom jag och mallan så ja..de e nog lungt. Sorry malin men jag tror att vi har levt i en fantasivärld då vi trott att vi kan konkurera ut diverse toppbloggare.

"Ni lever ju i er egen värld" JA , det gör vi. Så fyfan, klart vi kommer att visa världen vilken blogg som e den bästa.
Dvs, mina kära läsare (som nu finns eftersom jag lever i min egen värld igen, efter en sekunds närvaro in reality) Malinfuckjohanna, kom ihåg namnet för alla våra vackra och inte så vackra ord kommer finnas kvar i allas näthinnor förevigt. Måste bara ge bloggen lite tid. 

I bilen i lördags fick du mej att må väldigt dåligt. Du sa att du trodde att saker, lr jag, skulle förändras efter allt jobbigt som varit. Grejen är den att jag trodde att du skulle förändras efter allt du upplevt, men jag inser nu att du aldrig kommer att ändra dej. Du kommer aldrig att verkligen lyssna eller se mej för den jag är utan bara trycka ner mej och få mej att stänga dej ute helt.  Du kan ju fundera över varför jag hellre är borta när du är här, varför jag faktiskt blir lättad när du åker och varför vi inte pratar med varandra. 
Allt blir bara mycket jobbigare pga dej, och det verkar som att allt blir mycket jobbigare för dej pga
mej.  
Jag vill bara stänga av.

J

Min Älskling.


fbhsf
njcfksfhweftrds

M

LOL

Seriöst, lol.
Jag dör. Palla bilddagboken.
Palla att malin har dragit och att cohen e i turklandet.
Kom hem nu.

Mitt farväl till malin idag var  iaf yckat, verkligen. Kramade henne och då jävlar..började böla så jag sprang in o bah , "amen hej då, puss o kram, dra nu!" Jag tycker om mej själv.

Anywhoo. Drama. Jag e less på det.

Nu ska jag återgå till mitt oh så roliga liv.

J

hahahaha

Idag när jag och mormor packade inför flytten till norge;
Mormor säger; Tänkte köpa kondomer också... men , det fanns inte på lösvikt. Och trodde inte du skulle behöva mer än en.
"Haha!" säger jag  och tar fram mitt kondomförråd och bjuder på diverse gottbitar. Visar henne min favorit, den som lyser i mörkret och därefter erbjuder jag henne den med chokladsmak. Till min stora förvåning så tackar hon nej till erbjudandet. Vem vill inte ha en chokladkondom?

Ligger nu i min säng och väntar på mat. Är inte alls hungrig men borde nog äta lite ändå, måste ju ha lite att ta ifrån när jag ska svälta mig själv i norge. Kommer ju inte direkt ha råd med att äta där borta.

Ska ämta bilen och packa den ikväll. Sticker imorn runt 10.

M

Friday. FRI DAG?!?!

TRÖTT. Är det enda jag kan säga. Lyssnar på jon bon fucking jovi samtidigt som jag dricker mjölk. Ska äta frukost nu innan jag springer in och väcker johanna.

"uuhhuuu... jag vill sooovaa"

"men sov då!!!!!!"

"men imorn!!"


Båda brister ut i gapskratt. Humor mina vänner, humor.

M

Akta.

Vem är hårigast? Hur många sexpartners har *pip* haft? När tog *pip* på sitt första manliga könsorgan? osv. Detta har kvällen baserats på. Frågesporten som jag, morian och nordin gjorde till jossan och wallin.
Vi hade som en sista tjockiskväll nu ikväll. Middag , gosaker och en massa snack om gamla händelser m.m. Det har varit riktigt trevligt, mår dock inte så bra nu.. tror jag åt lite för mycket.

huihd

Tyvärr så blev det inga ärenden gjorda idag. Ställde klockan på 9 men lyckades inte ta mig ur sängen förns strax efter halv 12. Vad är det för fel på mig? Är ständigt trött och kan aldrig komma upp vid normala tider.
Blir till att göra ett nytt försök imorgon , morris slutar jobba 3 så vi ska mötas inne i stan då, ska även försöka få med mig johanna om hon nu inte också sover tills gud piskar henne i baken och säger att det fan är dags att ta sig upp.

3 days to go. Måndag gäller det!
Puss
 M

Vad e det för dag idag?

- Det är torsdag johanna.
- aha okej. Hatar torsdagar.

Missade bussen imorse, surprise. Fick då skjuts till den ärliga skolan eftersom jag icket får komma försent på torsdagar. Vi har nämligen ufmöte, det är verkligen kul kan jag lova. Där sitter man och stirrar rakt fram samtidigt som lärarn pratar på om det oh så viktiga projekt/uf arbetet. blablablabla är allt jag hör eftersom allt jag kan tänka på är hur jävla skönt de vore att ligga hemma och sova. "Nu kör vi" Jag säger så till min kompanjon för att på något vis få oss att komma igång och för en gångs skull börja med något i tid så att vi hinner klart i tid. Sitter man hellre och upprepar för sej själv "det ordnar sej" för att sedan avsluta dagen vid 12 och veta att allt inte kommer ordna sej,  istället för att jobba och faktiskt tro på att det kommer ordna sej? svar ja. Illa? svar ja.

Äh, de ordnar sej.

Fick nyss mess av cohen. " Nu ska vi snart kliva på, ha det så bra hemma nu. " . Fan, avskedet igår va inte kul... 
Nämen hoppas hon får det riktigt najs därborta nu och att hon tar tillvara på tiden hon slipper övik. :)
Jag kommer då ha det jävligt najs här hemma i kylan iaf..Oh joy.

Jag vill ha vinter ändå. Och öl.
"hej pappa jag e på istiden nu, Joge hälsar" 

Peace out.
J

"Vi ses till jul!"

hfuihef

Ehh va? kändes konstigt som fan att höra det idag , men det stämmer faktiskt. Kommer inte att träffa sandra på tre månader nu. En ganska lustig tanke.. man tror som inte att det är sant.

Känns som att avskedet med johanna på söndag kommer svida. Kommer dock ta med webbcameran till norge så vi kan cama hur mycket som helst, vill som inte glömma bort hur dessa varelser ser ut under min vistelse i grannlandet.

Imorn äre en riktig ärendedag , hatar sådana dagar. När man vet att man måste göra en massa saker, jag vill bara ta dagen som den kommer.. men se på fan , såhär blir det när man inte är ute i god tid.

Ska på apoteket, betala körskolan (i protest), ska växla in mynten, skicka iväg tackkort, byta jeans, byta däck på bilen och försöka komma därifrån med den också. Råkade nämligen gräva ner mig själv när jag skulle ut från gårn i måndags. Taskigt läge.

Ska kanske ta å sova nu så man kommer upp i någorlunda tid imorn , brukar ju som ha lite svårt för sånt.

hejdå och godnatt, typ.

M

överbliven korv.

Ligger i min goda ro i soffan när freddan plötsligt kommer hem från skolan.

-Hej
-hej
-vad gör du?
-inget.
-okej, du har träning snart va?
-ja, du måste göra mat åt mig.
-måste jag?
-mm
-nu?
-ja. Nu

Okej tänker jag , kliver upp , pallrar mig till köket och börjar göra mat åt pojken. När jag nästan är klar kommer han in och säger:
-Malin, jag tänker inte träna idag.

Vilket betyder att han heller inte tänker ha någon mat förns mamma kommer hem. Kul.

M

ja eller nej?

Jag vet att du sover. Känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig.
Jag skulle ge dig allting du pekar på , men bara när du inte hör vågar jag säga så.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor..
Neej, det går inte. Vad ska jag göra?

Fega jävel. Och du , kan dö. Ingen i världen vet vem jag menar. Bara jag.

M

Tack.

What do you wanna do in life?

jifsodv

Se, vilken vacker stad.

Har inga som helst tvivel på att vi kommer återkomma dit någon gång i livet. Gorazde, Bosnien Hercegovina. Vi kommer.

M

omelett med bacon och keso.

Åh dra mig i snabeln vilken god frukost jag gjort till mig själv två dagar nu! Eller ja , man skulle ju kunna kalla det lunch också. Igår gick jag ju till konsum för att köpa bacon, råkade även få med mig lite juice och bröd hem. Idag insåg jag att det fanns bacon över, juuhhuuu tänkte jag och började steka. Har precis avnjutit dagens omelett tillsammans med keso och lite juice. Brödet tog slut igår.

Det är nu 5 dagar kvar innan vi far iväg till oslo. De resterande dagarna här hemma kommer väl kanske se ut ungefär så här:
Onsdag- Städa klart rummet. Som de andra så kan jag inte bara packa ner det jag behöver inför flytten , jag måste packa ner precis allt i rummet eftersom freddan ska ta över det rum när jag är borta. Inatt höll jag på tills jag inte ens kunde stå rakt på benen längre, vilket ändå va bra för nu äre mindre att göra idag.
Torsdag....- nej men vet ni vad, jag tänker inte ens fortsätta med det här. Jag tänker ta det som det kommer.


Igår yearbookade jag även sandra och johanna. Här får ni se några söta bilder på dom också;)

hueidh                      husc

                        Johanna                                                                            Johanna

hudwihdc                   juisdach

                            Sandra                                                                          Sandra


Gjorde även en till på mig själv...

jiodvj

Ja , vad säger man? Nog hade man gjort det bra som pojke , men inte fan skulle jag vilja se ut sådär.

M the hills nu . yes

hejvännen.

hudihsad

Minns den här dagen som det var igår.

För er som vill veta så kommer jag befinna mig på konsum nu mellan halv 12 och kvart i 12. Tänkte om någon ville se mig.

Blev väckt av morian idag kvart över 8. Vill någon veta hur våra samtal löd så besök henne på hennes blogg http://www.hottopic.devote.se , det finns ca tre samtal där att läsa.
Nu ska jag som sagt till konsum, återkommer med vad jag inhandlade.

yearbookyourself.com

jhfuiedcjifdecjidocjhcui

Jaa.. det här var väl en annorlunda sysselsättning. Är man trött men inte kan sova så finns det inte mycket att göra. Sen helt plötsligt ibland så blänker det till från ovan och man får syn på någon superlänk som man bara måste trycka på! Ska nog försöka sova nu ändå faktiskt.. fick ju ha det roligt en liten stund iallafall!

M

Världens bästa syster.

Är nog jag . Kommer hem efter en lång kylig prommenad , klockan är 11 och man bara lägtar efter sängen. Nejfan, i min säng ligger david och pratar i telefon för han får tydligen inte ligga i sin egna säng eftersom han då stör morsan som ska upp tidigt. Jaha tänker jag då, och sätter mig istället vid datorn inne på hans rum. great.

Har varit en jävligt bra helg iaf, va på olles igår och kom hem runt halv 6 imorse. Både jag och johanna i kalasbra form må jag då säga. Raggade upp taxichaffisen som även fick johannas nummer. Bra stek där av henne.

Vaknade 4 idag med johanna bredvid mig i sängen. Luktade dött kött i mitt rum sen, inte så fräscht.
Hoppas på att micaela kommer till helgen, det är fanimej på tiden nu!:)

goooooooooodnight.

M

cause she's so HIIIIIIIIIGH.

husd

High above me , she's so lovely.

"This one's for all the suckers who still belive in love"

Glöm allt det där. Life goes on. Även fast man inte alls tror att det någonsin kommer att lösa sig.

Var vi på parkskolan idag och käkade lunch eller har jag drömt det? Va i helv*te.

Imorn är det fredag. Alla som visste det räck upp en hand.

M Öl.

palla bry sig.

"åhnej. jorden kommer gå under" dö säger jag bara . Det kommer inte att ske.
Detta är en sådan dag då man bara vill skrika på någon, kanske till och med slå? Skulle gärna ställa mig mitt emot nån random fjortis och bara skrika och gorma för att sedan klappa till na så att hon ligger ner en kvart , 20 minuter. Det skulle va skönt.

Jag förstår mig inte på dig. Hur i helvete ska jag kunna tolka ditt jävla beteende?

Jag bryter ihop.

hufiegc

M

Godmorgan. Goddag, dra åt helvete

Tuseday. "Har fan aldrig längtat så mycket till något som till det här"

Vilken jävla dag säger jag bara. Ställde klockan på 9 för jag skulle till morris kl 11, tänkte att det nog va bäst att ställa den så att jag fick lite tid till att snooza. Men ojdå, halv 12 ringer hon med bitter röst och frågar vart fan jag håller hus. "Alltså,, fööörlåt"

Med tunga steg lyckas jag förflytta mig till köket, där jag inser att det inte finns något att göra. Jag går och lägger mig igen.
En kvart senare kommer morris, jag möter henne naken , dock insvept i ett täcke ute på gårn, hon såg då inte happy ut må jag då säga;)

Sedan kom även johanna , vi avnjöt en väldigt lyxig frukost tillsammans och därefter tittade vi på the hills.

Ikväll har vi rännt lite , va hos Lars och sedan en sväng hos peter också. Fick en nostalgichock hemma hos peter som var hur kul som helst. Länge sedan man var där och hängde också så det va najs.
Nejni , imorn ska jag ställa klockan på halv 10. Då ska jag fanimej upp!

M

ahdui
(nordin och jag i vintras)

Afterlife

Utrota? svar ja.
Hatar? svar ja.
Stel? svar ja.
Mardrömmar om äcklig läkare plus dum älg? svar ja.

Seriöst, det går fan inte ens att ta sej ur den här jävla stan. Andra kanske klarar av det, men inte jag. Johanna elinda elisabeth wennerberg klarar inte av det. Jag måste älska övik på nån nivå ändå.

Cohen o jag skulle fara o träna idag. På dagen tänkte jag; fan nu ska vi träna o komma igång! På kvällen tänkte jag; Aldrig i helvete att jag ska börja träna. Gick o la mej istället pga huvudvärk. Faan ta denna huvudvärk. E så jävla van med det att jag knappt märker av de, även fast jag gör det! Men vet liksom inte hur det är att inte jämt känna såhär jämt...ungefär. Less e jag iaf. The fucking school har iaf börjat. (går fjärde året på gymnasiet o e fortfarande inte säker på hur skola stavas på engelska) JO. sådär stavas det. Fjärde? deprimerande? Svar ja.

Anywhoo, jag har ju som sagt problem med att ta med upp på mornarna. Kanske e därför att jag vet att inget roligt what so ever någonsin kan hända där. Det enda jag har förstått kommer vara roligt e, just de; studenten.
oh joy. Kommer vara 20 jävla år då jag äntligen får lämna skolan för att sedan...hm...fundera över vad jag ska göra av mitt liv. Det har jag självklart ingen aning om. Skitsamma, ju mer jag skriver desto mer deprimerad blir jag över att jag uppenbarligen bara tänker negativt. 

Kom igeeeen, I'm living the dream here in örnskölsvik! 

Afterlife med Avenged Sevenfold. Tack för den.

Snart åker malin. Det gör mej ledsen. 

J

utrota?

Umeresan blev inte riktigt av. Strax söder om husum hände det som inte får hända. Vi krockade med en älg. Helt plötsligt stod den där, älgjäveln som förstörde alltihopa.
Vi alla tre fick åka ambulans till akuten där vi fick spendera hela dagen/kvällen. Nog hade man hellre spenderat den i umeå sittandes i mattias lägenhet med en grogg i handen, de kan jag ju lova. 

Hatar älgar.

M

meningslösa ord.

  Yes. Då var vi där o slapp allt här. Ville dock hem efter en vecka. Inte allt för kul o inte kunna äta på en och en halv vecka o känna smärta som aldrig förr. Men vafan,  fick minnen för livet tack vare alla personer som bodde på vårat hotell " Risus hospital"  Tack för det!  Okej, malin. Ska inte berätta om hur jag låg där i tandläkarstolen o bah; vafan? Ska besbara våra läsare på den onödiga informationen. ;D
Jag och Cohen e hur som helst numera beroende av glass efter resan. Inte små isglassar heller, nej oh nej.
Rediga magnusdubble glassar ska de vara! fan.

Hej o hå. I veckan har jag o malin sett väldigt mycket på sex and the city, and I couldn't help of wondering...Are we addicted to samanthas way of living and carries way of thinking? 

" M - Okej, vem e det här?....ååååååååhåhhhhhhååhååååååååååååååååååååh!"   J - "Samantha!"

Idag var jag Malin o Cohen o fikade på stan. Det var trevligt och det var gott. Sen såg vi på idol och heroes. :)
där i mellan så jaa.. jag o malin kan roa oss på dom mest konstiga sätten. fniss, verkligen.

Du kan lika gärna vara tyst för allt jag hör är ändå bara ;Blablablabla


Frank: Okay, but isn't sex better when it's with one person that you really, really care about?
Joey: Yeah, in a poem maybe.


Drar till umeå imorn. Hatar övik.
J

Äntligen!

http://www.youtube.com/watch?v=ZwAhNy0w5oE

Lyssnade på boyceavenue för ett bra tag sen. Fick då en vision, fatta hur bra det skulle vara om dom sjöng Iris med The goo goo dolls, detta gjorde så att jag och johanna mejlade dom och sa det. Nu mina vänner, nu har det äntligen hänt!

FUCKING ENJOY


Kärlek.


M


welcome to rapetown.

de ä då int ofta man prommenerar runt domsjöfabriken kl 12 på en tisdagsnatt.
ju mer och mer man går desto mer inser man att diverse händelser ägt rum precis på den fläck man precis för tillfället står på. Det var alltså det jag vill säga, welcome to rapetown.

M

det e en dag man upplevt förr..,

Knack, knack. -ööh.  Pliing.  -vafan!?

Jag går mot dörren och inser att det är malin som står på andra sidan, vilket inte kunde båda gott just för tillfället.
Där står hon, denna vackra kvinna, och tittar frågande på sin nyvakna, smått förvirrande granne.
Jag springer mot klockan och precis, jag borde ha varit på underbara park för fleera timmar sen.
Helvete. Malin skulle  till läkarn, vilket hon inte ville eftersom hon mycket hellre sover tills hon vaknar av sej själv och inte av sin mor, eller av  väckarklockan, eller sin granne
Nejdå. Men grejen e den att jag e så helvetiskt  morgontrött, det e helt sjukt. Jag tar mej bara inte upp på morgonen så att jag kommer i tid, till det jag förväntas komma i tid till ( i detta fall skolan <3) Jag skulle verkligen behöva börja vid 12 för att ens ha någon chans att hänga med i alla dessa saker som vi förväntas att lära oss.  Fan vad less jag blir.

Okej, det kanske inte låter så hemskt. -vadååå, försova sej lite hit o dit, vem gör inte de?
Men alltså, jag har försovit mej och struntat i klasser osv konstant nu allt för längre och jag lovade mej själv o alla andra som stör sej på det, att jag faktiskt skulle sköta mej iår och ta igen allt de som jag tappat.

Därför blir jag bara så fett less när jag ännu en gång sitter hemma och funderar på vad fan jag håller på med istället för att göra nå vettigt! "Det ordnar sej" en fras som jag brukar dra. Frågan e bara e hur mycket jag tror på det.

J

Vilken dag är det egentligen ?

Hur förvirrad kan man vara? Vaknar upp strax innan tolv på morians golv, käkar frukost ensam i hennes soffa, Vart i helvete höll hon hus? Lyckades iaf hitta henne efter en stunds letande. 
 Går hem halv 2 och när jag passerar San Marino så kan jag , hur mycket jag än anstränger mig, inte komma på vilken jävla dag det är. Kanske för att jag varken går i skolan eller jobbar för tillfället. Jag har hela dagarna fria, vaknar upp 12, slöar nå timmar, tv, dator, meningslöst liv huh? Såhär kommer det se ut i 20 dagar till. Morsan är ju såklart lite arg över att vi aldrig kan städa hemma medans hon är på jobbet. Både jag och david tycks vara så upptagna, vilket vi inte alls är. Säger någon motsatsen är det en lögn.

Har iaf varit med johanna hos joge ikväll, konstigt hur lugn han är i nyktert tillstånd jämfört med hur han är på fyllan. Kanske gäller de flesta människor men ändå. Det var iaf fett najs, som han säger.

Sen hade vi ett mini sex and the city maraton, tills vi insåg att johanna faktiskt har skola imorn. Skulle faktiskt kunna gå i skola nu , bara för att ha något att göra. Men bara om jag själv fick bestämma vilka tider jag skulle gå. Jag skulle vilja börja tolv eller ett och sluta tre. Det skulle vara perfekt för att få sin dagliga dos av social verksamhet. Man dör ju om man ska måsta handskas med sig själv hela dagarna utan någon hjälp, det kan faktiskt vara svårt ibland.
Hejdå


nej.hej.yop.dot.com.

 31/ 8 -  skjut mej.


 - M
åste bara säga att Lars o freddan avslutade våran trevliga lördagskväll mkt bra.

Jaha , här hade visst johanna påbörjat ett inlägg.. Blir du jättearg om jag avslutar det?
Hope not.

Ja , hade inte lars och freddan varit ute och ränt utan något hår så hade vi nog haft en seg kväll. Vi hämtade upp dom på busstation i stan , drog en drive in på max och slutade sedan i lars trappuppgång. Han hade glömt jackan på olles så han tog en taxi tillbaka ner dit för att hämta nyckeln, vi blev tyvärr lite halv less så vi drog hem istället. Skjutsade hem freddan som blev glad när han i bilen på vägen hem insåg att han skulle få sova hemma och avslutade sedan kvällen i johannas säng där vi låg och pratade med lars som äntligen hittat sin nyckel. Han var lite ledsen över att ha blivit bestulen på sitt hår på förfesten så vi försökte få han att må lite bättre. Vi erbjöd oss till och med att köpa honom en hatt, jag tror jag tillochmed lovade honom min sverige keps. Ojdå


Nu sitter jag på morians golv medans hon ligger i sin säng och sover. Jag kan inte sova så jag tänkte att jag skulle ta å kolla om hon har något hemligt på datorn. Sen ska jag busa lite med na, det komma bli kul.

Imorn kommer det också bli kul, då ska vi våldgästa lars. Han vet förhoppningsvis inte om det och som tur är så läser han inte vår blogg. För, vem gör det?

RSS 2.0