hahaha

are you.., are you high? haha. Den är bra johanna. womanizer, woman, womanizer you're a womanizer ooooooh.. palla.
Gjett hvordan jeg vaknade idag då!
nordin- eeh du, vi har försovit oss
malin- eh va?
nordin- vi har försovit oss
Där flyger malin månsson upp ur sängen snabbare än , ja gud vet vad. Sträcker mig sedan desperat efter min telefon som för övrigt inte låg där den brukade men inser strax därefter att nordins skratt gör hela situationen lite overklig. Grejen är den att det är lördag. Och vi har för faun inte försovit oss. Alltså, den där tjejen verkar gilla att driva med mig alltså. And she gets me every time.

Ursäkta mitt inlägg igår. Paul och hans flickvän som jag för övrigt aldrig träffat kom förbi vilket gjorde att det kändes lite dumt att sitta vid datorn när de andra hälsade på henne. Vill ju inte verka mer störd än vad jag redan är. Hur som helst, jag kom åt spara & publicera knappen istället för spara som utkast. Minns knappt vad jag skrev i all hast.


Vi var iallafall hos hedda igår , där även simen var. Vi såg en ganska så kass film men drog hjemover ganska tidigt för både jag och nordin låg och halvslumrade i soffan. Fick sällskap av simen hem som bor åt vårt håll. Det är en trevlig pojk de.




Hey bitch. 

M 


"Mamma, mamma, åsa!"

Idag var då jag och sandycohen på stan. Vi åt först tacos på blåbär. Sandra drack till och med kaffe efteråt. Braskit. Mitt i allt såg  Sandra hennes käre mor Åsa. "mamma, mamma, ååååsa!"  Efteråt kom hon på att hon ropat liite väl högt på mamma sin. Det var roligt ska jag säga er! :) Sedan vandrade iaf vi runt på och kollade, jag köpte ett linne o ett par örhängen tro det eller ej. Sandra köpte ett par örhängen, sen en massa smink eftersom hon var på smink kurs klockan tre. (Då jag förövrig gick runt själv i stan och låtsades trivas bland allt folk) När hon var klar mötte vi upp Matte och Kassman, sen efter ett tag gick vi och fikade. Jag har aldrig varit så mätt som jag var idag. Kanske bara.

Vi åkte hem, sen pratade jag med sandra i telen i kanske...2 timmar. Jag sprang runt och gjorde saker medan hon var i teleluren, hon gjorde annat med.  Ibland hörde man bah; "johaaanna, hallå!" Tror jag somnade ett tag till och med... Jag älskar våra samtal. Dom e oh så roliga men ändå ganska hopplösa ;P Det är ganska bra egentligen för när man väl kommer på nå som e viktigt så e hon ju redan i luren. Lrnå.  Nämen Sandra skulle iaf få info av Peter, om kvällens planer. Det tog sin lilla tid så att säga. Innebandy? Bowling? Bio? Vad skulle vi göra denna oh så underbara fredag i örnsköldsvik? Vi drog och bowlade. Peter och Oskar kom en halvtimme sent ungefär, haha. Mackan och co bowlade på banan brevid också för den delen. Hursomhelst så kom jag sist, vilket inte förvånar mig. Jag skyller självklart på mitt blåa svullna finger som jag skadade nå så oerhört här om dagen. Så är det. Ogge vann, Peter kom tvåa och sandra trea. Skitsamma, bowling e inte kul. På hemvägen stannade jag, peter och ogge utanför huset som brann ner igår. Vi gick innanför det spärrade området, kände oss lite lagomt kriminella. Vem vet vad vi kan hitta på efter detta.

Imorn har vi öppet hus på skolan. Oh joy, jag är ett barn. Men jag dricker kaffe vilket borde ge mej lite vuxenpoäng. Fyfan ska sova nu. Hej o hå.
J

drftyuiokpoiuytrdftyhujk

Något står inte helt rätt till.
Hjälp mig att komma fram till vad det är.
För jag vet inte själv.

Nå ska jeg og nordin te hedda. Vi skal spise litt og se. shit. nå kom paul. återkommer sen.


M


Jag har varit vilsen, Lisa...lala.

Det är Torsdag och idag upptäckte Sandra en dålig grej. Hon ringde mej i all förtvivlan och berättade att Twilight går på bio ikväll! Ikväll då hon jobbar på swebank bara för att Modo ännu en gång ska förlora mot Timrå. Hon kollade och filmen gick inte någon annan dag än idag. Konstigt tyckte vi för hur fan går det till?  Vi ska iaf spana in sidan varje dag nu så att vi förhoppningsvis får gå och se den. Palla att vi redan e besatt utan att ens ha sett den. Haha.
Idag ställde jag klockan på 10, klev upp 12. Har bara suttit framför datorn och jobbat med en svenska upg om nån död poet. Både kul och intressant, verkligen. Jag gjorde även mat idag, och det gick faktiskt att äta. Men dagens Oh yes går till Mallan. Hon ringde nämligen mej för att höra så jag levde. Jag blir alltid så stressad när jag talar med kvinnan för jag vet att det kostar pengar, hon blir stressad med. Men idag tog vi det lugnt och vi kände oss bra pga det. Jag fick en del info om hur allt är där borta, oh my är allt jag säger om den saken.

Ikväll e det criminal minds på tv..sen blir det att sova. Ös. Stan imorn med Cohen, blir najs de :)
J
"Den här stan som gör mej så hög, den här stan kan få mej så låg. Den här stan får aldrig nog av saker som går sönder.  Vad var det som verkade så stort? Vad var det som verkade så magiskt? Jag har vart vilsen Lisa...lalalla!"

God Morgon alla barn!

Klockan är nu så mycket som 05.05. Jaha... tänker ni. Vilken normal människa är uppe nu?
Jo, jag. Malin är uppe nu. Jag har mina anledningar. Tänkte nämligen avnjuta soluppgången tillsammans med en skål med hallonyoughurt. Mmmm!!
Eller så är det bara så att jag har tidig tidig vakt på jobbet och ska öppna 06.45. (Och ja , det ska vara två "tidig" i den där meningen)
Hur som helst. Det värsta med att börja så här tidigt är att man måste gå till t-banan, annars kan man nämligen ta buss eller trikk , vilket jag föredrar när det är mörkt och kallt på mornarna. Det som då istället är positivt med den här vakten är att man får sluta kl 2. Precis innan de trögsta timmarna under hela dagen börjar. Men det är väl så, man ska då aldrig kunna få njuta av något till fullo.

Nu måste jag lägga på en växel här, ska gå om 10 minuter och jag har inte hunnit hoppa på nordin än. Hon höll mig uppe igår så som hämnd skulle jag väcka henne idag. Få se om jag är snäll och låter bli eller inte..

M

Tisdag?

Hej. Hade idrott imorse, det är faktiskt jäligt kul nu. Stukade dock lillfingret så det är svullet och blått nu. Det gör ont. Sen fick jag ett rivsår på armen av nån. Jaha, sen är träningsvärken på G. Otränad? Bad nästa vecka, lär ju bli... intressant. Iallfall så slutade jag vid elva idag, drog hem och såg blades of glory, sen somnade jag. "The night is a very dark time for me" - "it's dark for evryone moron"  Annars har jag inte gjort nå. I veckan ska jag inte göra nå heller. 

Mallan, vet inte vad jag ska säga mer än; hahaha. Oh no. O ja det var nå mer jag skulle säga....hm ja just de ja; kom hem! Du kanske har anat att jag behöver dej...Har inte så mycket mer att skriva så jag lämnar det såhär. Btw, jag gillar sandra om ni inte redan visste det. Vilka planer den tjejen har, och jag gillar dom! "gatubrudarna"  
 
Nu ska jag göra min loverboy henrik stolt och plugga. Sådeså.


Oh back in the days. :) ....Gillar även att jag har koll på hur min tröja ska vara.
J

tappat all bollkontroll.

Johanna alltså , inte jag. Tydligen. Känns konstigt att konversera med kvinnan över bloggen. Ja, förutom igår när hon i alla förtvivlan ringde för att få sina regelbundna visdomsord från sin kära vän Malin. "Söker du efter svar , kontakta mig" brukar jag säga. Det är dock inte många som ringer..

I helgen körde vi hårt  på elixia , blev dock inte så svettig. Jag har nämligen fått en spricka i hälen av mina så kallade träningsskor, vilket ger ifrån sig en hel del smärta.

Idag fick jag uppleva en hel del roligheter på jobbet. Den roligaste går tyvärr inte att diskutera här offentligt, den innehöll nämligen en hel del naket. Sen börjar jag även fundera på om en tjej är utvecklingstörd eller inte. Säger någon emot så blir jag meget förvånad.

Har bara veckan ut kvar på min avdelning nu. Sen blir det Eventyrskogen i februari och sedan någon gång där blir det hemresa. Vilken dag det rör sig om är fortfarande hemligt. Detta för att överaska alla mina fans där hemma.

pus og klem

M


va?

Måndag. En härlig sådan? Nä. Jag hatar måndagar. Somnade före åtta igår kväll men vakande vid tio för att sedan somna om vid tre. Jag stängde självklart av mitt fula alarm imorse när det ringde och somnade om. Vaknade efter nio sen, var redigt trött. Jahaja, vad står på schemat idag? Religion, svenska och idrott. Okej det funkar. Det funkade dock inte. "Okej nu har vi redovisning då, Johanna och belinda kan börja." eeeh, va? Mitt hjärta stannade lite, mina händer börajde skaka och det var nära att jag spydde. Skyllde först på att jag inte hade papperna med mej, men sprang sen och hämtade dom. Lika bra att få det bortgjort. När vi var klara så upptäckte jag att jag läst fel jävla papper. Hade några papper nerstoppade i en plastficka och jag drog bara upp nått och läste. Jag förstod inte vad jag sa, tror inte nån annan förstod heller. Jahaaaa, jag skulle visst berätta om Allah men pratade istället om blablabalal. Skitsamma. Sen hade vi svenska. Där ska vi visst ha muntlig redovisning om en författare med bilder osv osv osv osv.....Toppen. Idrott B - Var slut efter uppvärmningen och har visst tappat all bollkontroll.  Nu kör vi lelle!

Åh, måste göra foto uppgifter, text upg, en film, psykologi prov, nån mum grej, plus allt de nya som kommer. Kalas. Nej men mina vänner, det är kul att gå i skolan. Speciellt det sista halvåret och speciellt när man e efter i allt.

Nu ska jag städa rummet, ser förjävligt ut där och sen ska jag fota...
J

Tja vad göru?

Tja, ska på korre nu och köpa snus. Måste sluta men det har jag sagt i 3,5 år nu, plus att granit inte ens e skit längre.

Min och sandycohens telesamtal är roliga, fast ändå oh så tråkiga när vi båda vet att vad vi än säger inte, jag upprepar, inte kommer göra så sf.se funkar eller så att vi får gå på bio och se en vettig filmjävel! Övik suuuuuuuuger, vafan!?








eeeh ursäkta? Galet.
J


jahajaaaaa

David är rolig. Ännu roligare när han är ligger i soffan och förfestar ensam med mig och nordin. Han är den enda som dricker. Vi äter mat istället. Det tråkiga är att vi bråkar om tv-dosan. David vinner alltid. Det slutar med att jag och nordin blir sura. Nu ska vi göra smoooooothie. Med rom!!! men David får inget.

Det gäller att välja - Goda drinkar eller teven.

Carola , 25 år som artist, ska man se det eller?

Imorn ska jag och nordin göra en liten utflykt till holmia och rosenholm, ska hälsa på några polare där ute i gangstatown. Överfallslarmet tar vi givetvis med. (som för övrigt gick av igår i jackan när jag var ute med ungarna på jobbet) Den ger ifrån sig skikkeligt med ljud kan jag säga.

Nu säger david att jag luktar svett, även fast jag nyss har duschat... jahajaa..

M

Hey folkens

Tänkte ta och svara på två frågor. (som jag för övrigt fått utan att behöva dra en "frågestund")

1. Muggs.
Jag har blivit kallad mycket i mina dar, men aldrig har jag någonsin varit så välsignad med just namnet Indian. Det är något jag ser stolt på. Hemresa ja. Du är inte ensam om att tycka att det är en utmärkt idé. Och jag luras inte! Faktiskt så skulle vi ju kunna svänga förbi i Umeå också, det är ju nämligen där vi landar. Om du vill så får du gärna möta oss på flygplatsen , jag saknar din söta nuna. För att avsluta vill jag bara säga att jag är mäkta intresserad utav den dära köttmarknaden, jag är svag för kött. Speciellt ditt.
/Malin.


2. Märy.
Nej, du kommer tyvärr måsta dras med oss lite till. Men jag anar en viss ironi i din kommentar? Jag vet nämligen att du har lite svårt för att motså både mig och nordin;)
/Malin. 


God Bedring Johanna , hoppas du hinner bli frisk innan helgen då det är då du lever som mest! Och bäst. "I love drunk monica, she is so much more fun than regular monica!"
Puss!

M

eeeeeeeeeeeeeeh

Tänkte bara säga att jag är sjuk. Det gör ont, det är jobbigt. Det är inte kul. Aaaaaaaaaaaaah! Har tusen grejer att göra men det går inte så bra eftersom jag inte orkar röra mig. Idag orkade jag iaf ta mej ur sängen så det är ett framsteg. Hoppas på att kunna leva igen imorn, men jag vet inte.


J

trouble in paradise.

  • 42 minuters tåg åkande varje dag ger en mycket tid till att tänka. Plussar man sedan på en kvarts buss + 5 minuters t-bana så har man ännu mera tid. Man kan säga att jag ägnar ungefär 1 timme och 2 minuter varje dag till att grubbla över vad jag ska göra med mitt liv. Jag lämnar nu snart Norge. Vad händer sen?

Jag kan ju säga som så att man inte riktigt har tjänat så mycket pengar på oslo som man trodde att man skulle göra. Det är svårt att behålla pengarna man tjänat när man är i en stad som denna. Vad man än gör så tycker man att det är för dyrt, men man gör det ändå för att det är kul. Eller nödvändigt, som tex att köpa mat och betala hyra. Hyran tycker jag personligen är helt onödig. Men man måste väl ha tak över huvudet. 

Jag saknar min säng och mammas mat. Jag saknar min bästa vän och jag saknar det trygga livet. Synd bara att man någon gång måste släppa taget. 

 Ikväll blir det träning och en sväng på kiwi.. jag tror att nordin behöver mjölk.

M


ps, moster. Jag kommer nog snart! ds.


sånn!

Nu har jag och nordin bokat hemresa. Jag säger tyvärr inte när det blir.
Det blir en överaskning.. för er alla som bryr sig alltså. Men hur många är egentligen det... ?

M

come give me a hug if you´re into to getting rubbed...

Vi söker inte efter kärlek. That´s not our stile.

Lyst på snop?

Jag gillar att det står just "Lyst på snop?" på Kellogs paketen här i Norge. Snop betyder nämligen treets. Så som godis, och andra onödiga saker som tex. kakor etc. För att vara lite halvlustig kan man ju lägga till ett P där i slutet.. det är alltid lika kul här hemma.

Imorse drogs man upp vid 9 för att vi skulle träna. Kl 9 på en lördag är inte ens mänskligt, men vad gör man? Fick dock sova några timmar när vi kom hem så det jämnade ut sig lite. 

Nu ska jag och nordin till Simon och festa lite... det blir nog roligt. Och ja mamma, vi har med oss överfallsalarmet. 



m 

Elixia

Jävlar vilket träningspass! Eller ja , jävlar va bra vänneravsnitt det var inne på maskinrummet. Malin gillar vännermarathon. Det är som att man glömmer bort att man tränar medans man ser på världens bästa tv-program. Nästan. Man blir tyvärr lite halvt påmind av svetten som ständigt rinner ner efter ryggen när man går där graciöst på gåbandet i 7 km/h.
Imorgon blir det frukost kvart över 9 följt av lite mer träning. Det är roligare att äta på gymmet än hemma, frukostlusten är inte så hög när man nyvaken kollar i skafferiet och inser att man har har slut på alla polarbröd. Därför är det bra med Elixia som serverar mat också.

Nu sitter jag, nordin och david i soffan och tittar på en värdelös film som vi inte vet namnet på. David gillar den eftersom att jessica alba är med, det ger tyvärr inte mig så mycket.

pus og klem.

M.

Johanna goes wild'n crazy

johanna, johanna, johanna. Vart kommer detta beundransvärda skrivande ifrån? Det döljer sig tydligen en världsvan bloggare bakom denna hårda men ändå mjuka fasad trots allt. Jag är imponerad.
Det låter som att du var på en väldigt intensiv hockeymatch iallafall. Jag saknar hockeyn. Det är inte så mycket av det här borta tyvärr. Idag avspasserade jag två timmar så jag slutade 12 istället för 2. Började kvart i 7 men var på jobbet halv 7 efter att ha tagit tåget som går 6. Detta innebar att väckarklockan ringde 04.30. Undra hur graciös på en skala mellan 1 och 10 jag var på att undvika att väcka nordin medans hon sov så sött där i sängen bredvid.

Det blev en vända på skattetaten och karl johan men sedan vandrade vi hem rätt så tidigt pga brist på energi. Inte ens chokoladeboller kunde få oss att höja humöret. Nu skall vi troligtvis på elixia och träna.. jag kommer nog spendera den mesta av tiden med att titta på david som ska spela innebandy istället. Gymmet känns inte lika lockande.

M

hej.

Till Henrik Hagström;  ANYWHOOOOOOOO! Har läst din blogg, du håller inte lika hög nivå som jag och Malin men bra nog. ;) Hoppas allt är bra med dig, puss och kram!




Fredag; Ställde klockan på halv 9, stängde av. Blev sen väckt 11 av att Hasse ringde. Jag ringde sen Sandycohen och samtalade en stund, hon och jess ska ju på relaxen senare idag - Härligt! Jag for på skolan, lånade en kamera så att jag kan fota några fotouppgifter i helgen. Lär ju gå fint att börja. Pratade iaf med emelie, helena, anna, jonas och Hasse en stund, sen for jag hem. Ikväll ska jag ut med Hasse och Sofie. Får se vart vi blir innan, kanske ska joina Tres och Angie eller dylikt. Det blir nog bra iaf. Jag har dock väldigt ont i halsen och även huvvet just nu, men ska nog gå och sova ett tag nu och hoppas att iaf huvudvärken minskas.

Ja, det var allt. Just ja, syrran ramlade av hästen för ett tag sen och ligger nu på sjukan i umeå. Sen ramlade Noras kusin Sofie av hästen och bröt foten. I förrgår ramlade även Nora av hästen och bröt armen, hon var tvungen att fara till sjukan i lycksele eller nå. Kaos i Villis, plus att sjukan där är värdelös!

Johanna - Jag har aldrig brytit något jag. Nora - nä, tur för dej.
J

Oj.

Iaf, igår Onsdag åkte jag till Umeå för att se hockey; Löven  mot Almtuna. Direkt då jag kom till hallen gick jag och köpte en korv med bröd plus en kaffe. Det måste man göra när man är på löven matcher. Jag brände mig dock på tungan av kaffet, led resten av kvällen. Anywhoo, 0-1, 1-1, 2-1, 2-2. Det stod 2-2 med två minuter kvar av matchen då en Almtuna spelare fick en redig tackling av en löven spelare. Hans huvve slängdes liksom in i plaxieglaset (hur nu det stavas) och han föll ihop. Dom fick upp han på bena men lika snabbt föll han ihop med ansiktet mot isen, helt groggy. Kvällen hans slutade med att han blev utrullad på bår med en halskrage. Fan säger bara jag för innan han föll ihop så hade löven press där nere i Almtunas halva. När det sen var 1,30 min kvar av matchen så passade en löven spelare helt fel och Almtuna gjorde mål. Jag var nära att bryta ihop. Löven slängde in sex players och köttade allt dom kunde. När det var en minut kvar bröt jag ihop helt. 30 sek, 20 , 10 - köööööööööööööör! Dom förlorade men bror min fick pris för bästa spelare iaf. Men vem uppskattar ett pris just när dom förlorat en viktig match? Anywhooooo, åkte hem till jess och bror, fikade och pratade osv. Sen innan vi skulle åka visade Matte ett bildspel han gjort som var om mej. Vilken goo en bror jag har! :) Bilderna han valt ut var inte smickrande men dock underhållande. På slutet höll jag på garva sönder för då kom låten som jag och paulina sjöng då jag och Malin var medlemmar i det häftiga bandet Extream Margitz. Hög nivå. Jag förstår än idag inte hur faen jag kunde vara så dum.

33 - Ödet har redan bestämt hur det kommer att bli. Enjoy, cuz I sure will!
J

Oh joy.

Denna vecka har jag och mitt rediga media team bestående av väldigt tjusiga filmare varit på en ful skola vid namn Nola. Estet musik plus dansarna hade sitt avslutningsprojekt i form av en konsert och vi filmade allt. Måndag; Rep. Tisdag; Rep och en föreställning. Onsdag; Två föreställningar. Torsdag; tre föreställningar. Den sista börjar nu vid sju så grupp nummer ett är där nu och kirrar det hela. Jag var då självklart i grupp två och vi filmade igår och imorse. Jag hängde dock kvar en föreställning extra idag för att hjälpa till, eller nått. Om ni, kära läsare undrar om jag är less på deras show så är svaret; eeeeh aaa de e jag ju! Sju gånger har jag varit där som filmare, åskådare, kabeldragare, då dom har uppträtt. Själva grejen dom gör är bra tycker jag, dom är väldigt duktiga och en del scener är riktigt roliga.

Jag tycker att det var jätteroligt att filma, svåårt men lärorikt och kul! Min uppgift var att filma från kamera ett, dvs den som står i mitten av gången. Den kameran skulle ta lite större bilder så att man kunde se helheten, men även många close pictures. Dom som hade kamera två och tre var nere vid och på scenen och sprang runt. Dom tog mer gittarsolon, keboardsolon, sen andra vinklar på närbilder osv.  Det var speciellt svårt att filma då dom dansade på scen, förstod först inte riktigt vad man skulle focusera på men det blev mycket bättre ju mer vi filmade. Vi som filmade fick ha på oss supercoooola västar för att visa att vi går supercoola media, sen hörlurar så att vi kunde höra vad bildproducenten sa, vi kunde även prata tillbaka.
 
Bildproducenten ja, det är den som sitter i vårat chillrum och ser på små tvappareter tillsammans med två stycken som mixar. Dom tre hjälps åt att välja ut vilka bilder som ska tas med och bildproducenten pratar så vi hör vad han eller hon vill att vi ska filma på. "kamera ett i bild, pass på kamera två, byter till kamera två NU" Det är undefär så det låter. Om jag då är i bild så måste kamera två och tre försöka hitta bra bilder själv och med hjälp av dom där ner i rummet, så att dom kan byta bild. Det var bra för mej eftersom jag kunde se på storbildsskärmarna vilka bilder tvåan och trean filmade, då tog inte jag samma. Tvåan och trean kunde ju inte se vad någon annan gjorde så då var dom tvugna att lyssna på bildproducenten " tvåan,den bilden har vi redan försök hitta en annan bra bild"  Min kamera filmade dock i svart vitt så det var svårt att se om bilden var helt bra eller om den var suddig, plus att det var svårare att hitta vart man skulle vara med kameran, då det blev helt svart i rummet. Hursomhelst så var det nervöst och jobbigt fast jätteroligt att filma! 

Holy shit, vem fan orkar läsa detta!? Men jag är liksom intresserad av media osv så det var därför det blev så mkt. lol. 
J 


Thereseofcourse.blogg.se

Ja hörrni. Gjorde nyss mina dagliga inernetärenden. När jag var klar så säger jag något i stil med; jahaa. nu finns det inget met att göra.
Då tyckter nordin att jag ska gå in på hennes blogg. Jag , som inte visste att min vän gjort som alla andra , dvs skaffat sig en blogg, blir helt tagen. Det är väl klart att jag ska kolla din blogg nordin!
Vad heter den då?
thereseofcourse.se...... eller blogg.se.
hmm.... okeej säger jag och gör några tappra försök till att komma in på rätt adress.

"Vafan, det måste stavas på något annat sätt?" säger jag . Till slut kan hon inte hålla sig längre. Den jäveln sitter bara och driver med mig... samtidigt som hon asgarvar. Kul , jättekul.


Jag gillar designen på din blogg therese not so ofcourse.se

M

no guns.

Ja, Hagström. Jag vet att uppdateringen är värdelöst just nu men jag vill skylla på sjukdom. Jag har sedan i torsdags legat horisontalt. De gånger jag har varit vertikal har varit då jag varit in i köket för att hämta vatten eller de gånger jag har varit och uträttat diverse behov på toaletten. Horisontala malin 99% - vertikala malin 1%.

Har faktiskt ändå kunnat jobba idag, det gick även ganska bra. Trodde dock att jag skulle falla ihop där någon gång vid lunchtid pga mackan jag tryckte i mig men jag lyckades hålla mig på benen.

Nu är det dags för horisontala malin att gå och lägga sig igen. Den vertikala tjejen har gjort sitt för idag.



m


Söndag. by malin

I fredags råkade jag och nordin sova över hos hedda. Gunvald skulle bort en liten sväng så hon behövde lite passning. Vi såg på pretty woman (?) och åt frukt med smält choklad. Jag som redan mådde dåligt i torsdags gick och la mig tidigt men fick även med mig de andra... 
Igår var vi och såg Twilight på bio, fy fan i helvete vilken bra film. Jag älskar den. Ska läsa böckerna nu också... och det känns ofredande eftersom jag aldrig läser. 
Efter filmen gick vi tillbaka till hedda och åt popcorn. Sen blev det lite fler filmer, Och lite mer popcorn.  

Idag mår jag fortfarande inte bra, och vet inte hur det kommer gå att jobba imorgon. Är ju här för att jobba så det känns så dumt att vara hemma, även fast jag ibland inte ens kan stå på benen. Får se hur det blir. 

j, m , s. 

M

Ja?

Lördag. Jag vaknade av att cohen ringde och väckte mej. Det var tur eftersom mitt alarm inte gick igång. Jaja. Vi drog på stan. Jag provade en massa kläder som inte passade, sandra däremot köpte två kjolar, tre bälten och en mys grej.
Dock så hittade jag mej en ärlig grön mössa. That's right. Sen köpte sandra en korv men inte jag. Det ångrar jag än. Vi gick sen till swebank för att se modos 13 åriga tjejer möta ösk:s 10 åriga pojkar spela en redig hockymatch. Vi for efter 15 min. Kicki ringde mej och på nått vis fick jag det hon sa till att hennes telelur var i Norge hos nån Linus. Sandra ringde upp bara för att kolla vem som skulle svara. Vi hoppades på malin. "Vem ere?" - "Jaa, det är kicki." Jaha, hon hade visst lånat Antons telefon nu eftersom han är i Norge. Typ. Vi tyckte iaf att det var lite kul. Kom hem, såg nå äckliga fiskar som skulle tillagas så jag åt en paj med keso. Oh love. Back in the days mallan.

Sitter just nu och dricker en cider, goo e den med. Cohen kommer snart och hämtar upp mej och då ska vi våldgästa peter, linus och hamberg. Vi vill göra nå kul men får se vad vi kommer på.

Oj. Nu kom hon, måste kila. hejdå.
Miss U mallan / sandra och janne.


Jahaja?

Lördag. Vet inte vad jag ska säga. Malin har åkt till norge och jag sitter fortfarande här. 

MJS - Det är kärlek.

Crappy new year

Ja hörrni. Gott nytt år. Och det gick ju som det gick..

M

RSS 2.0