cause that's what happened with my roommate Denise

- i talk about her all the time
- no , you dont.
- yeah i do, DENISE, DENISE, DEEEEEEEEEENIIIIIIISE!!!!!!!!!!!!!

ååh love.

Imorse kom johanna hem, och imorse kom hon över till mig. Alltså, klockan 12. Vilket är imorse. Det dröjde dock inte länge innan hon somnade ifrån mig. Gorde inte så mycket för jag fick iallafall ligga och titta på henne medans hon sov, så fridfullt. haha nää men.. jaa, det första hon sa när hon vaknade var; Jaha,, å hur mycket har jag snarkat?
ingenting säger jag men egentligen har hon hållt på värre än vanligt. Shit va den tjejen kan leva om.

Sen fick vi veta att "hmmmmm" vill banga på "hmmmmm".. That shall be fun.
Nä men hörrni , har inte alls nå vettigt att säga. Återkommer imorgon med flashbacks från onsdagen och idag.

Mitt händelserika liv

Blev väckt av morsan strax före 1 idag, såg då att linda hade ringt strax efter 12. Hon skulle komma till mig idag innan hon börjar jobba men det blev lite ont om tid med tanke på min sena väckning. Idag händer inget annat än fotbollsmatchen ikväll. Domsjö möter fv på ip kl 6 och jag ska nog dit med englund.

Har iallafall plockat till på rummet nu , fattas bara att dammsuga... vilket jag inte gjort på några veckor. Hade Run the show på i bakgrunden och kunde inte låta bli att ryckas med, var tvungen att duscha efter det för jag blev lite svettig. Var väl ändå på tiden kanske.
Anywho, enjoy the day . Och just ja , Grattis vickeboy på trettonårsdagen!

I say no-oh-oh

http://www.youtube.com/watch?v=0zokQ7T33b0&feature=related

Got you half flippin like fire
Come with me let me take you higher
I'm the object of all your desire
and your attention is all i require
don't stop now

Love of my life?

hudw


Det här är en hyllning till min förlorade kärlek Jason Momoa. Hade helt glömt bort att jag var förälskad i honom, VILKET borde betyda att jag inte var så kär ändå. Undra om jag ska börja vara besatt igen, saknar den tiden då man satt och skrev Malin Momoa på anteckningsblocket i skolan och runt omkring sig på alla papper i köket osv. Ohh love.

Händelserik dag? - naaah not so much

Good evening my friends

Tror inte jag hade vaknat lika lätt om inte julia använt sig utav sin speciella väckningsteknik imorse. Hon kom nämligen in och sjöng julsånger för full hals, detta gjorde så att jag nästan hoppade upp ur sängen i tron om att det var snö ute och att självaste tomten faktiskt skulle komma inom kort. Så var förstås inte fallet.

Sedan har dagen sett ut såhär;
Fika på stan med Linda
Tupplur
Tv
Bakat rulltårta
- När morsan var påväg hem från affärn så hade hon tydligen gjort en sådan kraftig inbromsning så att äggkartongen fallit ner på golvet i bilen, visste inte vad vi skulle göra med alla trasiga ägg så det fick bli en nödlösning.

va i ..?

Pojke 4+: Får jag glass sedan då, mamma?
Mamma (stressad): Nej, vi skall snart äta, gubben.
Pojke 4+: Men! Jag vill ha GLASS!!
Mamma: Men nu har jag sagt nej, och då blir det nej!
(Paus).
Pojke 4+: Jaha, då tar jag livet av mig!

Vart är världen påväg?!

Väckning för flätning

wdhu

                              What did joey want to name his son?

heuf

Are you kidding me?! What's the name of phoebe's most succesful song? gaaah


Imorgon mina vänner, imorgon ska julia komma in halv 8 och väcka mig. Anledning? Jag ska fläta hennes hår innan hon går till skolan. Undra hur den flätan kommer se ut.. jag lär nog inte vakna.

Min gud

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2981252 HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAA jag tror jag har funnit en ny kärlek, tack!
Länkade bara för att snabbt kunna gå in och läsa, det blev enklast så.

Huvaligen

Blev väckt av morsan strax innan 1 idag, hon förstår sig inte på mina sovvanor säger hon. Jag försökte ju inte ens att sova förrän runt tre halv fyra inatt ändå så jag anser att det bara är normalt att sova till lunch om man ser det så.

Nu vet jag inte huruvida johanna ser på att jag läcker informationen här men jag fick iallafall veta att hon haft tandvärk i tre dagar och var tvungen att dra ut att en tand. Tur hon kommer hem snart! Undra om tandvärk i turkiet är jobbigare än här hemma i sverige?

Jag har iallafall nyss legat framför soffan och kollat på Top model THS skiten som gick på E!. Freddan som kom hem från skolan kl 2 hade med sig en kompis och de tyckte väl att det var skitkul att driva med mig såhär på måndagseftermiddagen. Jag bad riktigt snällt om att få ett glas pepsi max och freddan ser då sin chans till att jävlas. När han sedan kommer tillbaka med glaset så känner jag direkt att något är fel. Hans flin känner jag då verkligen igen, jag luktar på innehållet i glaset och känner att det inte alls stämde , så jag tvingade honom att dricka först. Detta vägrade han förstås, vilket gjorde så att jag inte heller drack det. Jag försökte sedan få ur honom vad han hade gjort men det enda jag fick fram var något om någon blåbärsdryck. Förtvivlad lägger jag mig ner i soffan igen, törstig som ett as.

Om ni undrar varför jag inte själv kunde gå och hämta något att dricka var för att jag har var halvnaken under filten och ville inte ge freddans kompis bestående men utav att se mig på det viset. Jag gjorde bara samhället en tjänst med andra ord.

Bilder säger mer än ord.

dt7fs
yfudec
bycud
byc
hufilhf
hyaygdd
huidhf
hufcihfc
huifc
hbuishc
huvc
huixvc
huyasv
busv
husif
huasif
hufcidv

                         aaahh.. I love these fuckers :)  godnatt

YES!

Äntligen fått svar om boendet i Norge! Ska dela lägenhet med två grabbar centralt i Oslo, kan nästan inte bli bättre;)

whfcuie


BAAACOON!!!

Vaknar och mår alldeles utmärkt! Tror aldrig det hänt dagen efter man varit ute faktiskt, inte vad jag kan minnas iallafall. Igår började vi hos henke, kom dit runt 5 ungefär. Det droppade in folk hela tiden och till slut var vi väl en 15 pers där ungefär. Eftersom jag vart ute på fredagen också var inte jag lika på som alla andra, jag kände att det nog var bäst att ta det lugnt för att inte må lika dåligt som jag gjorde när jag vaknade. Till slut gav jag vika och drack en öl iallafall, och sedan blev det lite mer, OSV. Ni vet hur det funkar.
Anywho. Vi drog alla in på olles där det var hyffsat med folk, hyffsad musik osv. Jag fick nån jävla dille på förfesten och kände ett sådant enormt sug efter bacon, detta gjorde ju så att det var det enda jag kunde tänka på, såklart. Jag och Kuba kom överens om att vi fan skulle ha bacon sen när vi for på max. Blev de nå bacon? Nää. När vi väl kom till max och möttes av den långa kön så tittade vi på varandra och på något vis kände vi väl att det var lite halvjobbigt att stå i den långa kön endast för lite bacon. Fast å andra sidan, har man suktat efter något så länge så kan man ibland göra  nästan vad som helst för att få det. Tro mig, jag vet vad jag snackar om.
Vi satt på max ett tag iallafall, till slut kände vi att det var dags att dra hemåt. Jag pedr och olga tog en taxi hem, och någonstans i mitt huvud började jag skämta med mig själv och såg någon typ av bild i huvudet av hur jag hoppar fram till taxichauffören och börjar slå honom, men att han gillar det och ser det som något sexuellt. Vet inte om detta var en bidragande orsak till min dröm inatt då jag bland annat hade djuraktikt sex med just en taxichaufför? I samma dröm , drömmer jag att jag och Morris är ute och åker bil men att vi sedan sladdar av vägen för att morris hade fått för sig att hon var Brian O'Connor i the fast and the furious. När jag sedan ringer morsan och berättar om att vi åkt av vägen så är det första hon skriker ut; Är bilen okej?! Är bilen okej?! Jag börjar då lipa och bestämmer mig för att tröstäta en massa mackor med skinka på. Vilken givande dröm, verkligen.

Vid frukosten idag spårar vi alla ur och börjar komma på idéer till julias barnbok som hon ska göra. Det slutar med att hon sitter och öser ur sig en massa som jag förväntas få ner på ett papper i någorlunda läsbar skrivstil. Detta kan jag lova, är omöjligt. När väl julia fått för sig något så pratar hon på i 120km/h. Jag gör ändå ett rätt så bra jobb men lessnar fort när jag inser att jag fortfarande är trött.  Ligger nu i sängen och ska försöka sova bort dagen eller! titta på nån film.
Adjö!

hudwgfcuyscgy

5.2

wgysf

Nu har min sockerpulla varit borta i en vecka.Bara en vecka kvar nu.

När du har så tråkigt så att du bara vill dö

Hej mina vänner. Hur ofta vaknar man upp och inser att man inte har ett skit att göra? Man går och frågar mamma och säger att man är desperat och behöver någon typ av sysselsättning. Det vanligaste man då får till svar är ju ; "jaa men du kan ju städa hallen" Nej tack säger man då och går därifrån. Man går in på rummet och kör igång datorn igen, även fast man tycker sig nyss varit inne på varenda www adress som finns. Hur som helst, det jag ville komma fram till var här min lista på sidor man kan vara inne på om man har tråkigt.

http://www.tjuvlyssnat.se/ Gå till höger och tryck på "fjortisar" under kategorier. Det är roligast.
http://www.blondinbella.se/default.aspx Ingen förklaring nödvändig.
http://www.raggningsreplik.se/ Här kan man få många tips om hur man nästa gång på krogen kan ragga upp någon på lättast vis. Garanterad fullträff varje gång!
http://www.google.se/ Googla fram bilder på din favoritskådis, hårdrocksband, maträtter osv. Man kan alltid fördriva tid på Google.
http://malinfuckjohanna.blogg.se/ Sveriges kanske just nu mest lästa blogg. lol

sdcxs

"Er du svensk?"

Heeeeeeey! Er du svensk? bara titta!! kom å titta!! du behöver inte köpa... heeeeeeeeeey... svenska flicka samma f'tta!!!
Ååh.. det ljuva livet i turkiet. Hade inte turkarna varit så dumma i huvudet så hade jag lätt kunnat bo där. Tänk att få tillsammans med sin bästa kompis, hänga en lägenhet som man bara sover i och sedan tillbringar dagarna på stranden eller genom att åka vespa genom staden. På kvällarna tar man sig en drink på till exempel Bistro Havanna eller Carisma och sedan festar man hela natten eller varför inte jobba som bartender på Robin Hood tillsammans med Asill och snubben som kallade Morris för hora när hon INTE ville följa med honom till stranden. Jag skulle kunna starta upp en diskussionsgrupp där jag bjuder in alla turkiets hanar, bara för att få dom att ändra syn på kvinnan. Visst hör det till deras religion osv men deras syn på oss svenska tjejer  är kränkande. Till en början kan de visa några enstaka goda egenskaper, men det behövs bara en ynka kväll för att få en att förstå att dom är precis lika dumma uppe i knoppen som resten av dom. Synd på ett sådant fint land.

Idag står alla dörrar öppna, jag har absolut ingenting planerat. För vissa kan det vara jobbigt, för mig är det underbart. Smålängtar till imorn men det är ändå skönt att det är fredag!

wefdc

sfdce

tårta hos pääter :)

Kom nyss hem efter en trevlig kväll med ett mindre trevligt avslut. Blev upphämtad av henkok strax innan halv 10, vi skulle till Peter och äta tårta. Där fanns tonny, olga och linus. Lite senare kom även Olle. Det bjöds bland annat på smörgåstårta och SAFT. God saft dessutom, eller var det juice? kände ingen större skillnad.
Stannade sedan till hos morris bara för att kolla läget, hon låg i sängen och ägnade sig åt sin blogg http://www.hottopic.devote.se/ samtidigt som hon tittade på 10 orsaker att hata dig som gick på femman. Hann nästan inte ens sätta mig ner innan jag får sms av morsan som säger att david krockat med bilen och att om jag skulle ha skjuts var hon tvungen att komma på direkten. Fick ingen information alls om david utan bara om bilen som nu tydligen stod på verkstan. Oskadd ligger han i soffan när jag kommer hem.

Malin eller dylikt säger:

haru hört om snutarna? minst två motorcyklar, två fyrhjulingar och minst en polisbil stod och samtalade på konsums parkering, sen drämde dom iväg in i hörnett.

Sara säger:

whata? coolt!

jaa, man skulle nästan kunna tro att dom spelar in Kopps 2 här i hörnett just nu , undra om det är på väg att hända något här i staden (!) vilket är ytterst ovanligt.

Jag har iallafall skaffat mig ett jobb nu. Ska få komma och städa peters lägenhet så jag har något att göra, det känns bra.


The Hills är tillbaka!

sdhfuiec

Ska slaviskt följa serien på mtv.com! Allt vore dock mycket bättre om Spencer kunde sluta vara ett sådant svin eller ännu bättre, kickas från serien. Har än så länge bara kommit ut ett avsnitt så jag väntar otåligt på nästa. 


                       Grattis Peter förresten som blir 20 idag!

ptetetrsafs

Mina tankar om Bosnien

Platsen är Gorazde, en liten stad med ca 36 496 invånare i den muslimska delen av Bosnien och Hercegovina.


Floden Drina delar Gorazde i två delar. Staden är omgiven av skogsklädda berg och det finns bara en väg ut ur floddalen till Sarajevo. Det som en gång var en stad med ett vackert läge förvandlades under det etniska kriget på nittiotalet till en gigantisk fälla när serbiska trupper skar av vägen till Sarajevo - placerade uppsättningar av stora eldvapen på bergshöjderna - och sköt Gorazde i bitar. Avskurna från omvärlden led befolkningen svårt, många fick sätta livet till tills freden äntligen kom när Daytonavtalet undertecknades.. ärren syns förstås ännu. Husruiner som spöklikt står kvar, mängder av hus med splitterkrackelerade fasader och gator där det är lätt att trampa snett på grund av granatgropar i asfalten. Här finns ett flertal kyrkogårdar med offer från både den muslimska och serbiska sidan. Tusentals lik dumpades i floden eftersom man helt enkelt inte kunde låta liken ligga och ruttna i väntan på en anständig begravning.

Platsen är Gorazde. Vi går på gatan och har ingen aning om vad som kan eller kommer att hända. Vi utforskade den lilla staden med spänning, och i hopp om att få stöta på intressanta människor, samt hopp om att få utsättas för händelser vi aldrig tidigare utsatts för. Vi bestämde oss för att gå in till ett litet bageri på höger sida om vägen. Bageriet var i stort sätt tomt men sekunden då vi gick in dit fylldes lokalen av människor som bara ville titta på oss. Samma sak hände ute på gatan. Barn cyklade fram och tillbaka i cirklar bara för att följa våra steg och studera våra rörelser. Det märktes ju tydligt att vi inte var därifrån vilket väckte dess intresse för oss.

fortsättning följer.

kärlek

Gorazde, by night.


The world's greatest

ewfgdc

Malin- häääääääääääääääääjjjjj,,, vart är jag?!
Sara- Du är på kent.
Malin- oh.

vit

wsyfdce

Rauka

Nu har internet varit nere sen igårkväll, det är jag fett less på.
Gjorde iaf en väldigt god kycklingpaj med morris igår, det blev rauka till efterrätt vilket uppskattades.
Idag väcktes jag vid 12 för då var det tydligen lunchdags för julia och fredrik. Dom fick makaroner och köttfärssås som såg ut som hundmat, freddan åt mycket som vanligt medans julia hellre siktar in sig på efterrätten, som idag var glass med chokladsås. Hon känner att det är mer givande att spara sig till efter maten , då det förhoppningsvis blir något lite godare än själva maten. Jag är, tror det eller ej, tvärtom. Jag älskar mat, och äter hellre mat än slisk. Även fast fett är jävligt gott.
idag blir det chill hela dagen, ska vara hemma med kidsen tills morsan slutar jobba , runt halv 7 kanske det blir. Får se om man får låna teven senare, kan bli svårt men jag ska slåss för min sak. Efter att internet börjat krångla nu på slutet så har det definitivt blivit mer tv-tittande, eller så är det kanske för att jag fått låna jennys sex and the city box nu medans hon är i turkiet.
Well, i have always loved that mother fucker.
Kom på att Kendra från girls of the playboy mansion är min fucking förebild. Hon är kung.
Nä nu ska jag kolla om kidsen lever. Det har varit ovanligt tyst nu en längre tid.

efcss

                           Vill vi ha höst eller en förlängd sommar?

Kommer jag överleva norge?

Städar rummet inför flytten till grannlandet. Det är helt sjukt hur mycket grejer man har, sen går man runt varje dag och klagar över sin tomma garderob som egentligen är proppfull med skit. Varför inte rensa bort dyngan och ersätta det med kläder man faktiskt kommer att använda? Har nu strukturerat upp olika högar på golvet.

1. kläder man kanske, kanske kommer använda igen
2. kläder man aldrig kommer använda igen = slängas
3. kläder man gillar men inte vill slänga
4. kläder man ska ge bort till klädsamlingar
5. kläder att ta med i flytten

Vet inte alls hur det här kommer att gå, får väl slänga ner allt i en ikea kasse och sedan göra det bästa av situationen när jag väl är där nere. Ska fortsätta med dyngan nu , om jag kan slita mig från msn!


Morris Stuga.

Vad hände? vi fem tjockisar lyckades pricka in ett tillfälle där ingen jobbade eller var upptagen. Detta var alltså första gången sedan balen, vilket var över två månader sedan. Vi for till morris stuga ute på malmön, stannade först till på kvantum där vi köpte billys panpizzor och en paj. Vi tjockade oss ovanligt lite genom att bara äta glass, chokladpudding, maränger och kolasås. Annars brukar vi kunna klara av mycket , mycket mer.
I stugan spelade vi spel och bara tog det lugnt, somnade runt halv 2 kanske.. tog ett tag för oss att somna eftersom wallin envisades med att leka the grudge och skrämma slag på jossan. Vi andra tyckte så klart det bara var kul eftersom vi inte var de drabbade.

Kom hem för en stund sedan, har tagit mig en dusch och ska nu se på sex and the city och lite vänner. Längtar till imorn då jag inte ska göra ett enda skit.

Kul ebba snytbag med en kommentar förresten;) tycker vi tar och träffas på max fler gånger.

Måndag 18 augusti

Vaknade kl 12 idag, hade glömt bort hur stökigt mitt rum var så jag började städa direkt. Tog en välförtjänt paus efter tio minuter för att göra mig en korvmacka. När jag sitter och njuter av min goda frukost får jag ett sms av morris som säger att sidensjöborna ska komma och hämta oss i stan kl ett. WHATA`!? Panik. Ser ut som ett missfoster, är svettig, har inga kläder, varken på mig eller i garderoben, (!!). Jaha, måste alltså ta bussen in till stan. Precis när jag mitt i paniken ska till å slänga min goda korvmacka så får jag ännu ett sms. Morris hade tydligen inte alls tänkt bli upphämtad i stan, din fucking liar. Vad hade jag tagit mig till om jag hade slängt min macka, och sedan stressat sönder för att sedan få veta att alltihop bara var något av en plan från hennes sida för att få upp mig ur sängen. Tur att jag aldrig hann slänga korvmackan.

Tre timmar har gått sedan detta, jag mös lite med freddan i soffan medans han satt vid photoshop och redigerade bilder på mig. Här är ett utav alla de vackra konstverken han gjorde.

haha

                            Före                                                              Efter

Ligger nu i min säng, har just bakat en paj till david. Bakade den på kanske 5 minuter för vi stressar alltid när vi gör något sådant när inte morsan är hemma, hon kommer alltid hem och gnäller över hur vi äter. Hann precis ta ur pajen ur ugnen innan morsan kom hem. Hon har inte sagt något än men det kommer väl. Enjoy the fucking paj david.

GOTTAAAAAAAA

Nu ska jag och david köpa godis. Ville bara säga det.


Blod svett och tårar

Festen igår blev ju som den blev, dispyter här och där, obekväma kläder och lite att dricka. Det började med att jag och Linda spelade ölspelet innan folket skulle komma, bara för att vi skulle komma igång och bli sådär riktigt mysiga som man brukar kunna bli när man fått i sig de alkoholhaltiga dryckerna. Naturligtvis så var jag den drabbade i spelet, fick nästan direkt börja med att dricka "slaktarn", det vill säga en fullt glas öl i ett enda svep. Som den man jag är klarade jag det galant och vi fortsatte spela. Efter några ytterligare slaktare och "två fingrar öl" osv kom vi igång rätt bra. 
Folket började droppa in och till slut var vi väl en 12 - 13 pers där inne i lägenheten. Vi beslutade oss för att sedan gå ut på krogen, stannade till vid olles men möttes där utav en kö som heter duga. Kände att det inte var någon vidare mening att stå där så vi gick förbi plattan för att kolla om det var nå folk, det var det såklart inte så det slutade med att vi mest hängde på max för resten av kvällen. Jag och Englund gick visserligen en runda runt i stan också för att möta upp persson , gjorde detsamma eftersom vi ändå hamnade på max igen efter att vi träffat honom. 
På max var det som vanligt mycket roligt folk iallafall, bland annat ebba som det var ett tag sedan jag träffade. När vi kom in på diverse minnen som tex "snytbagen" så hade vi det jävligt kul.  Vi två och englund gjorde sedan sällskap hemåt.

Vaknade upp idag och mådde relativt okej. Kunde iallafall käka frukost, vilket jag inte alls brukar kunna göra dagen efter. Kollade sedan på några avsnitt av scrubs och sedan gick jag i min ensamhet hem till mig igen. I flipflops och bärandes på tunga kassar började jag svettas rätt så tidigt, det lös bortamatch om mig så att säga. Tur man fick duscha när man kom hem. Nu äre nog pizza skulle jag tro, morsan var också ute på röj igår så det lutar åt att det blir hämtmat. Det förtjänar man efter en hård natts supande!


"Lyft på musen!"

ey b abe

Sitter vid englunds dator, linda står i duschen och han städar. Plötsligt från ingenstans kommer han med dammtrasan och säger; Lyft på musen! ja ba, okej:D
Nu var det ju så att han ville torka under musen, dock inte min mus.
Har inte så mycket att göra så jag googlade fram lite bilder på min pojkvän, tog den sötaste bilden.

Inflyttningsfest här ikväll, stenhårt!

fabulous night.

Känner mig mer och mer som Samantha i sex and the cityför varje dag som går, extra mycket för att jag överanvänder ordet fabulous just nu + att jag har exakt lika mycket sex som henne.

Har iallafall haft en ovanligt trevlig kväll, älskar när man är spontan och gör saker man vanligtvis inte brukar göra. Började med att jag och morris kollade in vårt vrålåk inför norgeresan, som jag tidigare sa att vi skulle göra. Sedan ringde nordin och jossan som ville ha lite hjälp med vägledning, det slutade med att vi fyra for , i två bilar, till kvantum och köpte godis för att sedan bege oss ut till morris båt som så vackert står i killingsnäs. Jag lovar att jag stavar fel , men nu är klockan halv 2 på natten , jag är trött och bryr mig inte så mycket om stavning just nu. Ehuru, det var väldigt trevligt ända tills det blev för kallt och mörkt. Att stå ute på en brygga i mörker och kyla får en att tänka tillbaka på filmer som tex motorsågsmassakern där några ungdomar åker iväg för att besöka en kyrkogård där gravplundrare varit framme. Efteråt åker de iväg till en släktings övergivna hus för att sova över och för att få tag i bensin men det dom inte vet att det i grannhuset bor en galning med motorsåg. Nog har man fått något större respekt för motorsågar efter att ha sett den filmen..

Vi räknar ner dagarna nu . Iallafall jag , 37 dagar tills månsson, nordin och morian åker till norge för att tjäna storkovan. Mer info om det kommer senare.

Nu ska jag sova. Nattinatti

Detta symboliserar min känsla idag.

feeling
Är i fett behov av energi. Natten tog död på mig. Har iaf varit med Linda lite idag, vi va en sväng på bibblan för att skriva ut lite papper och sedan hämtade vi min sko som varit hos the shoemaker and then hängde vi lite i hennes lägenhet. Fick se englund i bara kallingar, tack för det.  
Vi gick sedan på max och käkade lite , men min hunger hade blivit för stark så jag kunde nästan inte äta.
Morris kom sedan och hämtade mig, tack för det nr 2 och nu är vi hemma hos henne. Väntar på att hon ska göra sig klar för nu ska vi ut en sväng, bland annat för att kolla in bilen vi ska ta oss till norge med.

Jag hoppas undermedvetet att vi även stannar på konsum, vet inte varför men.

migraine.

Hej mina vänner. En väldigt mör och irriterad malin är det som skriver idag. jahaja tänker ni, vad roligt!
Hade mitt första migrän-anfall igår/inatt. Det började smyga sig på när jag var på jobbet , kanske runt halv 3-3. När jag vandrade hem slog det till på riktigt. Vad fan hände? Jag slängde mig ner i soffan och åmade mig tills pappa bjöd på middag , sen skjutsade han hem mig till mamma där jag lade mig i soffan för att försöka bota mig genom att se på lite sex and the city. Det hjälpte inte. När klockan hunnit bli 9 säger mamma åt mig att gå och lägga mig i mörkret på mitt rum, och att hon bara skulle göra klart en sak och sen komma med något magnifint piller eller dylikt. Jaha.. jag gick och la mig.. ingen mamma kom. David tittade visserligen förbi , här följer vår konversation;

David: Vill du ha nå?
Jag: mm..
D: vadå?
jag: en pistol...
D: Något mer?
Jag: mm.. en kniv..

Mamma (ropar): VIlle hon ha något?
D: nää.

VADÅ NÄÄÅ?!?!? Jag sa ju fan va jag ville ha! jag ville ta livet av mig, har aldrig haft sådan smärta. Hela kroppen slogs ut så jag kunde inte röra mig, det slutade med att jag lyckades skriva ett sms till mamma där jag bad henne komma. När hon äntligen kom så hade hon med sig en alvedon. Jag hatar alvedon, dom små jävla pillrena hjälper inte mot ett skit.

Anywho. Lyckades somna. Dröjde dock inte länge innan jag vaknade igen.



Idag. Vaknade av att julia och fredrik skrek och gormade. Vilken underbar morgon tänkte jag. eeh nää..
vad gör man nu då?..

we can't go on together.

http://www.youtube.com/watch?v=q04_ClDxRsk




komsikomsi

Ikväll blire you and me baby;)

underskatta aldrig en powernap.

Linje 114, Jönköping

Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full..

Inget har längre med något annat att göra, allt är komplicerat. Man vill rymma , men samtidigt stanna kvar. Man vill leva i nuet, men ändå planera framtiden. idag är första dagen på resten av våra liv, man har alltid ett val. Man kan välja om man vill kasta bort nuet och bara tänka på framtiden eller om man vill leva i nuet och försöka må så bra som möjligt tills den dag kommer då man inser att man inte planerat något alls för man valde det som kändes lättast för stunden.
 Fråga inte mig, jag ger inga klara svar.


Moments;

222

Hur många gånger har man vaknat upp och velat ta livet av sig? Bara för en stund alltså. Många, många gånger är svaret på den frågan. Speciellt då man varit ute och det blivit lite för mycket av det goda så att säga. Här springer jag av mig ruset på ett halv utvecklingstört vis under vår nyktra-till-rund tur runt hörnsjön. Det funkade faktiskt att springa.

11 

En vändpunkt i mitt liv var definitivt bosnien resan. Jag älskar landet, jag älskar människorna och jag älskar hur folket där kan, trots att det fortfarande finns spår av kriget, kan älska landet och framför allt livet så mycket som dom gör. Att besöka Bosnien vad nog bland det bästa vi kunde gjort. Inte bara för att ta död på några av de fördomar som finns om landet, utan också för att man uppskattar det man själv har här hemma så mycket mer när man få besöka ställen där det kanske inte alls finns de förutsättningar som vi har.

studenten 

Studenten. Vill man göra om studentveckan? Hade jag haft mer bekväma skor så visst, nu blodade jag ner alla mina kläder under veckan, speciellt balklänningen, bara pga mina skavsår. Men det var kul. 
 
henkeochmalin

Alla efterfester hos Aster. En tid man gärna inte vill minnas, samtidigt som det var bland det roligaste festerna vi någonsin haft. Eller gjort,, eller vad säger man?

love 

Johannas symaskin. Hoppas det syns att den är orange? Kan vara värt att berätta att den även är äldre än både mig och johanna tillsammans. Siv har nog haft många roliga stunder med den här maskinen, det har iallafall vi haft.

fett less.

Klockan är halv 3 och jag har legat i sängen i två timmar, kan icke sova. Hatar att det går hur bra som helst att sova på dagen men värdelöst att sova på natten. Är som inne i en ond cirkel nu , kan inte sluta sova på dagen heller eftersom det är bland det skönaste som finns.

Blev väckt idag av julia runt 12 tiden och blev redan då less. Hon sa att morsan ringt och bett henne väcka mig. Tack för den. Gick upp rätt snabbt ändå, käkade frukost och lyssnade sedan på den mest spelade skivan just nu. Nämligen turkland blandningen som morris brände ut åt mig. förjävla bra grejer må jag då säga. När jag sedan gick genom köket fick jag skymta en rätt så vacker rumpa i fönstret, där sitter hon helt plötsligt och jag skådar hur hon, alltså morris, försöker ta sig från framsätet bak till bagageutrymmet för att försöka få tag i ett paraply. Rätt kul att se på faktiskt.
Nu minns jag inte vad vi gjorde idag, förutom att vi hämtade lite saker + Åke i stan och att vi sedan träffade Martin för att diskutera diverse Norgefrågor. Det var väldigt trevligt och mycket givande.

Varför kan jag då inte sova? palla.
Ska in till stan imorgon med mina favoritskor som tyvärr gick sönder i söndags. Skulle gå nerför Lars trappuppgång men lyckades felbedöma stegen så klacken på skon for åt helvete. could i be any more white trash? gick runt med bara en sko när vi letade efter ett ställe att käka på. Det fick till slut bli sibylla. Kunde dock inte äta, mådde mest dåligt.

Imorgon åker johanna till turkey. Varför? jo, därför att hon hatar mig och behöver en fet semester. Dumt av henne att resa iväg nu igen just efter att hon redan varit borta en månad. Ska iallafall smyga in imorn och hämta sex and the city boxen som står på hennes tv-rumsbord. Jag har faktiskt nyckeln ;)


näämen om jag skulle ta å försöka sova lite kanske. Har ju trots allt en del saker att göra imorgon. Ser dock inte fram emot ett skit.

hejdå.


less.

 

God afton. Eller kanske bara afton. Eller kanske; de var ett uttryck man använde för länge sen.
Vem bryr sej. Det jag menar e iaf, de kanske var längse sen, de kanske är glömt.
Eller så är det något som aldrig riktigt försvinner utan något som alltid kommer att finns där på våran näthinna.
Vare sej vi gillar det eller ej. En dag kanske vi får för oss att vi helt plötsligt tycker om det uttrycket, eller upptäcker att vi nog alltid har velat prova på att använda det i en mening men aldrig riktigt vågat.
Kanske ger vi inte ärliga uttryckt en ärlig chans när vi väl har möjlighet. vem vet, inte jag. I rather shut my eyes.

Anywhoo, the gardens tale e en kung låt. Fick ett mess av peter idag där det stod att going wrong var på radion. 
Även den låten e kung. KUNG. Men, ooh, Broken wings med alter bridge. Malin o jag lyfts liksom upp då vi lyssnar på den, om och om igen. Var dock länge sen men jag har lagt in den på teleluren nu med flera andra låtar förövrigt (daah) Ska sitta i bussen o låtsas att jag inte sitter i en buss o vad jag antar, ha ont i huvudet. Sen ska jag skriva en novell, eller ska iaf rita en explorerflaska med en stor varningstext på ; Drick inte detta om du vill spendera följande dag på joges toagolv med rädsla för att seriöst försvinna helt av funderingar på vad som hände dagen innan.
Extrem huvudvärk, illamående och en öm kropp är andra faktorer som följer med.

Anywhoo 2, åker imorn. Turkland se upp för här kommer jag. eeh. Nog jag som kommer att få se upp, slämmigt värre.
Nämen ska bli skönt o få komma bort härifrån , har liksom varit hemma i hm..3,4 dagar nu. Man klarar inte så mycket mer utan att vilja rymma. haha..Nämen, kommer sakna er, våra trogna läsare.

Kramar. eller nåsånt , lol.
malin, kärlek till dej kvinna. <3


jobbigtoskrivarubrikibland.

Lol malin, lol.  jaha. fan. äh. jaja, gårdagen var fin.

Tycker det är riktigt bra att  Julia hoppas och framförallt  försöker  göra en förändring för det hon tror på. :)
Det är så det ska vara.

När jag var i julias ålder ville jag inte hjälpa djur eller skapa nånslags rättvisa. Jag ville  bli medlem i spice girls och tränade varje dag till deras låtar. Ni vet  mimade, sparkade o hjulade som mel c (trodde jag) Gjorde biljetter till familjen för att sedan tvinga dom att sitta o se på min fantastiska spicegirls show. Jag bjöd faktsikt på chips o  godis i pauserna. Dom fick dock inte prata eller gå därifrån på hela showen men...

Ialf, jag ska gå med julia i hennes protesttåg sen. Malin. du med.

Vilken jävla dag!  Vaknade halv 10 av att jag hade så satans ont  i halsen. Klädde på mej, gick med sally en sväng o gick sen på korre o köpte halstabletter, extra starka. La mej på soffan, käkade alvedon, (för jag hade även ont i huvudet) Käkade halstabletter o såg på nån jäla boxning. Såg 2 matcher för sen skulle en svenne boxas. Då de var hans  tur somnade jag. Vaknade 12. La mej i sängen. Ringde Cohen, gick sen hit o såg malins inlägg.
Nu har jag fortfarande lika ont i halsen o fortfarande lika ont i huvudet. Det är kul, verkligen.

Nu måste jag ringa ett samtal för jag måste få mina fucking pengar som JAG slitit för. Gimmie!

Bara o kurera mej, ellerdylikt. Fest ikväll. Oh Joy. :)

- Frihet för tigrar och alla andra djur på zoo

drivande tjej

Någon som vill stödja Julia i hennes kampanj "friheten för alla djur"? Kampanjen drivs varken utav en organisation eller av staten utan bara av Julia än så länge. Om någon är intresserad är det bara att höra av sig. Julia är en målmedveten tjej som nu ska börja fyran till hösten, hon gillar att se på tv, rita och att spela på sitt nya rosa Nintendo DS.
"Vore kul med flera medlemmar" säger Julia som än så länge bara bjuder på saft på sina möten. Personal kassans budget så att säga styrs än så länge bara av henne själv. Veckopengen räcker inte riktigt till säger hon med glimten i ögat. Detta är ett blivande politikämne mina vänner. Håll utkik efter henne!

oh love

Hej! Jag undrar hur man gör om man vill bli ihop? /Anonym
Ehh..

Fredag. Började dagen med en schysst burgare på hörnettkiosken. Vi hade som planerat en utflykt som vi skulle göra när johanna kommit hem från v-mina, förstörde allt med att besöka platsen vi skulle besöka redan på torsdagskvällen. Tanken var att vi skulle köpa oss en hamburgare och sedan prommenera dit. Nu fick det istället "bara" bli en burgare istället. Drog sedan in till stan med cohen och gick oss rätt less kan man ju säga. Bilder från fikat kanske dyker upp inom kort.
Lagomt depressed blev man iallafall av att gå på stan med johanna och sandra idag. Dom ska utomlands två veckor på tisdag så dom inhandlade ju såklart de sista behövande sakerna inför resan, själv gick man runt och kollade på fucking vinterkläder. Lyckades ju givetvis gråta över ett par skor idag igen, ringde mamma och beklagade mig över att jag ville ha dom men det kändes på något vis dumt.
Mamma - Jaha.. vad kostar dom då?
Jag- eeh.. hmm.. 400 kr. (där ljög jag, dom kostade 600)
Mamma- okeej.. jaa, du har ju rätt många skor som du inte ens använder, är det verkligen nödvändigt?
Jag - Ja?
osv. typ. Ledsen gick jag därifrån utan skor.

For sen hem, fruktansvärd bussresa. Började som vanligt må illa, fick kliva av så fort som möjligt för det höll på att gå åt skogen. Blev bättre efter lite fresh air,
kom hem, åt, for till sandra och mackan, hade skrattanfall för jag och johanna råkade komma in på vänner. Åherregud. Jag tror inte att dom tyckte att det var så roligt att vi var där faktiskt.
For sedan till henkok , tog en öl och satt och snackade med han på hans balkong, det var trevligt som fan.. började dock bli lite kyligt så då kröp vi ner i sängen och bara låg och snackade istället.
Ligger nu hemma i sängen. Johanna kommer läsa detta imorn och bli sur för att inte hon han skriva först. HAHAHAHAH lol på dig. gottcha.
oj, sova kanske? jaa. annars spårar det nog.
Fest imorn. yes.

Vad händer med sommaren?

080808. Skulle gå hem från johanna inatt och insåg att det var mörkare än någons rövhål ute. Fanns inga lysen tända på gatan, inga hus lös upp av något slag och inte ens himmlen kunde bidra med lite kärlek. Vad fan har hänt? Har man jobbat bort sommaren? Vad hände med alla omtalade grillnätter där man skulle sitta med en bira i handen och grilla korv tills tidig morgon? deprimerande är det om inte annat. Nu skall jag inte säga att det är något större fel på hösten heller men, nog fan är det trevligare när det är ljus ute.
Som tur är så har jag endast ca 10 m hem från min kära granne så nu blev det inget större problem för min del, ioförsig fick hon ändå följa med mig hälften av biten.

Oj, nu ska vi visst ut på ett mindre äventyr. Återkommer sedan!

kärlek åt hästen.



Undra om de här blir mitt nästa inköp ? En ful häst som lätt kan misstas för en bajskorv, sjukt härlig doja! 

The sweet escape

Daughtry - What about now?

Today in a corner of the world someones homeless/hungry/hurting. That someone could be you.
Whitout light, out of sight. Is that right? Can I make a change, one day, in a corner of the world?


What about now,? what about today? What if you´re making me all that I was ment to be?
What if I love and never went away. What if it´s lost behind, words that we could never find.
What about now?

Jahaja, så var man home.Sweet,lrdylikt. "Maaalin kom o lägg dej här istället"
Fan va skönt o kunna säga de till dej nu o veta att du faktiskt kan komma o lägga dej brevid mej o prata,
utan att använda teleluren. ;D Hellyeah!

Var på stan idag i umeå, köpte några grejer till turklandet. Måste dock köpa en bikini sen, o ja..lite solkräm.
Ähe vafan. De kirrar jag på måndag...
Nu e jag trött, o har därmed inte så vettiga saker o säga.
Vet inte om jag har det nångång men "de ordnar sej" hejdå. "foreveer"

www.bliplatslagare.nu

Hur ofta blir en artonåring kallad för gamkärring? Hur ofta ber diverse människor andra människor dra åt helvete endast för att de inte vill göra som de säger? Hur ofta kan man egentligen bajsa på sig under en dag? Det är något visst med gamfolket ändå, ibland uppskattar jag mitt jobb. Ibland, betydligt oftare hatar jag det.

Idag älskade jag det. Men bara då jag insåg att jag slutade. Ännu mer då jag kom hem och de ringde för att säga att jag inte behöver jobba imorgon. Det kändes bra. Borde väl kanske inte berätta för dom att jag uträttade mina behov precis samtidigt som jag svarade i telefonen.

Idag kommer Johanna hem, pratade vä na nyss , och då satt hon på bussen. giggitygoo!
Undra vad jag ska göra när hon kommer, om jag ska springa ut och krama henne eller spela cool och vänta med att gå över för att hon inte ska tro att jag saknat henne för mycket. hmm..

Vill man spendera märningen så.



eh. ge mig!?:)

gosh, i love myspace.



är jag dum i hicuudet?

För er som undrar ska det stå huvudet istället för.. ja, vad det nu står.

"Är det någon vikarie som kan tänka sig jobba extra efter er period tagit slut?"
 jaaaaddåååå säger jag rätt snabbt. "Det är bara att ringa tills.. ja tills jag inte svarar längre"

En vecka senare.
-Hej Malin! Kan du jobba imorn?
njaaa... Nej. eeh va?

Vad hände med "jo, ring på bara! Jag vill jobba extra så mycket som möjligt"? Dumma jävla tjej man är.

Anywhoo. är redigt less nu iaf, tog på mig fredagen också. Har alltså imorgon torsdag , fredag och fjortonde kvar. Tre dagar om inte mina matematikkunskaper sviker mig. Mer kommer det säkerligen bli också. Så länge jag slipper helgerna så äre lugnt. Stackars Micaela som fått sitt schema och fått veta att hon slutar jobba imorn, men att det blitt nå fel så hon ska jobba helgen också. Hyffsat less man skulle vöre.



Nu är morris på väg to the capital city of sweden. Hoppas hon får det bra där nere.................... hälsa vickeboy om du hinner se det här ;)
johanna, johanna, johanna. Johanna. Kommer hem imorn? jaa.. Ja det gör du. Annars då , jävlar. För man kan inte säga en sak men sedan mena en annan. Det är helt ologiskt. Sen kan man fråga sig varför människor säger saker de inte alls menar. Hur ska man då kunna veta när något, om något i huvudtaget är sant? Ebba är bra smart.
Nej nu är det tydligen middag. Hej!

someones something, that he gave to johanna

Jag har nyss målat naglarna svarta, sett några avsnitt av vänner o ätit 2 mackor o druckit 2 glas cola.
Har nada mat hemma, (förutom cola o några, vad jag tror, gamla mackor)  Tänkte köpa mjök o diverse ätbara saker då jag gick på en av de två större matäfärrerna här i byn, efter jag slutat jobba vid halv 6.  
Jag råkade tyvärr få syn på nikotinhyllan, men hade som tur var även råd med en snickers som jag ska äta till sex and the city.  Mitt liv e bara för spännande.

" Du kanske tycker jag verkar borta i tankarna, de kanske stämmer. Som att jag hade nå bättre för mej, som om jag inte lyssnar längre. Och de gör jag inte heller, men jag tänker på en ängel."

Okej, jag tänker inte på en ängel. Eller nu gör jag de. Eller, jag tänker på om de finns änglar.
Nu tänker jag inte på det längre. Nu tänker jag på att jag ännu en gång citerade en textrad från en Håkan låt.
Allt för dej Månsson  ;P

Anywhoo, jag gillar hur våran blogg drastiskt har förändrats, till det oh så mycket bättre. Bra gjort malinmånsson. :)
Ops, där avslöjades det att jag inte har någonting med denna förändring att göra, avslöjad av..mej.
Äh, jag går ju bara media, hur kreativ kan jag egentligen vara ;P
Med det där menar jag att jag inte alls e det egentligen, o se där, nu kom jag  o tänka på att jag ännu går i skolan.
Eller e jag kreativ? Ännu en av livets stora frågor för mej att fundera över.
Vafan sitter jag o tänker på? kreativ hit, kreativ dit. Vem fan bryr sej.
Inte jag.

Jag Johanna elinda elisabeth bryr mej om större frågor än så. Frågor som, när fan får jag hela vänner boxen som jag så duktigt väntat på i flera år nu. När står den i min bokhylla o får allt annat i rummet att lysa upp av boxens närvaro.
Jag e rubbad. Toltalt hjärntvättad, av mina egna tankar. Jag behöver komma hem o tala med malin öga mot öga (ögon?)
så jag får lite perspektiv på det hela. Dvs, världen. För som alla vet så måste jag ta tag i mitt liv nu. tack.
Äh vafan, malin e ju  lika rubbad som jag. Hon har ju hängt med mej ett bra tag nu så. Eller, e det jag som har hängt med henne ett tag nu?...eeei?  Tröttheten e inte efterlängtad men här e den igen. Eller, ska bli skönt o sova o fyfan de e sjukt jobbigt o gå o lägga sej när man inte e trött ju.
öh? 

sexandthecitysexandthecity. Kul att jag tvingar mej själv att stanna uppe till 11 varje kväll (lillajohanna skulle egentligen behöva sova mycket tidigare än så för att orka med alla äventyr dagen efter) , för att se sexandthecity.
Är det värt de, är det värt att vilja stanna tiden på morron och bara ligga kvar i sängen tills det att man aldrig mer känner sej trött, eller nånsån smart tanke, bara för att se sexandthecity? eeh, aa de ere ju!

Jag gillar att de bara e jag o malin som orkar läsa våra oh så välvalda ord. Men som sagt, jag gillare. 

Chandler dansar i sin ensamhet i hallen, på sitt bröllop. Jodu, han tar sej en finfin svängom för att sedan säga;
 "And the world will never know"  Sant, så sant. Världen fick aldrig veta hur duktig han faktiskt är på att dansa.
Världen, dvs de på bröllopet fick däremot bevittna att han har samma dansmooves som monicas farsgubbe.
Pinsamt, tyckte Chandler.  Rolig ,tyckte johanna som en dag tror att hon kommer att bli kompis med Lisa kudrow.
Haha, näe de tror hon inte men de vore väl spännande. Eller inte, oh nu skriver johanna om sej själv i tredje person också. Dags att ta farväl för denna gång tycker hon, innan hon spårar ur.

Dock, så har jag icket spårat sen jag o peter sa att vi aldrig mer skulle spåra. Den som spårade först var tvungen o bju den andra på en helkroppsmassage. Jag tror peter har spårat ett antal gånger nu...Äh vafan, jag tar en 20a av han istället, eller en tändare. Har nämligen hört att jag e en litten tjuv. hmpf.

"stings pen, that he gave to phoebe"   Min förebild :) 
hahaha oj. Kom bara o tänkte på en rolig sak som månsson sa till mej i teleluren idag.

Nä hej o hå, jag e bra du e bra. Alla e bra. (nja)
Nu ska jag börja tänka positivt.
Nu ska jag försöka att inte göra en liten grej till en stor grej,
för att sedan inse att jag fakstikt gjort en liten grej till en tor grej, alldeles i onödan.



Jag vet att du kämpar för något som somliga tar förgivet. <3

αγάπη

None
prijateljska veza , želja za jelom

nije odgovorila na njegovu ljubav

I den här bloggen kommer man mest troligt stöta på en hel del Vänner citat , samt en hel del håkan hellström citat (dessa kommer dock bara från johanna, ville bara påpeka det)
Det bästa är att älskar man tv-serien Vänner så mycket som vi gör så kommer man få utlösa en hel del skratt. Som tex, Åååh Love. L.O.V.E. osv. För er som vet så behövs ju ingen vidare förklaring. Eller fortsättning på citatet heller för den delen.
Ross står i sitt vardagsrum. Joey och Rachel hookade upp på barbados, charlie (ross's girlfriend at the time) är också närvarande. Ross blir för full, han kan inte acceptera tanken på att joey och rachel är tillsammans. Han utbringar en skål osv. Helt klart en återkommande replik i vår vardag.
Kärlek. åååhh love.

"nije odgovorila na njegovu ljubav - hon besvarade inte hans kärlek"

spindel story 2

Eftersom johanna va så rolig å printade ut en spindelhistoria så tänkte jag att jag också skulle göra det. 
Det var så att jag var ensam hemma en morgon, rätt så bakis hade jag lyckats ta mig till toan från soffan för att uträtta diverse behov. På vägen , i hallen ser jag den tjockaste , absolut fetaste spindel jag någonsin sett. Om man inte räknar med spindeljävlarna från imse vimse spindel som man råkade se då man var liten. 
Fick panik, herregud tänkte jag . Kunde inte hoppa heller , för då skulle jag garanterat spy. Så jag böjde mig ner, greppade tag i närmsta sko och slog den jäveln. Detta skulle jag inte ha gjort. Ut ur denna makalösa spindel kommer det nu , hör å häpna, säkert 50 st småjävla spindelkids. FYYY II HEEELVEEETEEEEEEE.

Panik igen. Vad gör man? har minnesluckor men jag vet att jag genom att drämma till ännu mer med skon så fick jag död på de flesta. Förhoppningsvis alla, men vafan. De va hur många som hellst! bara kryllade över mattan!. Då jag förmodligen dödat alla + morsan så inser jag att jag skapat en stor svart fläck på mattan. Där ligger det alltså en hel jävla hop med döda spindlar. Världens säkerligen mest hatade djur. 
jag dog.  

Svar till Henkok.

Tack för kommentaren!:) Det negativa börjar försvinna nu känns det som. Det går bra nu , kompis det går bra nu som vår vän Petter säger.

Ses vi snart?

going blonde.

ohey. Min andra färgning. Nu är jag ljusljusbrun. Förutom då jag nyduschat för då är jag vanligt brun igen. Ska nog undvika att duscha kanske.
Jag älskar iaf min frisör, så jävulskt cool brud.

Jobbade 06.45-16.00 idag , same shit tomorrow. Har dock bara tre dagar (som jag vet) kvar, sen äre över. Oh lord va skönt. Sandra som är inne på sin sista vecka bjöd på glass idag. Hon satte ribban högt med andra ord. Nu känner man ju att man kanske ska bjuppa på nå gött nu när man slutar själv. Men njaaeejj.. få se om man orkar. Nån gamling ska ja då inte bju på nå, möjligtvis en överdos. Men that's it, mer får dom inte.

'hoppas inte chefen läser det här.

jaha, klockan är strax efter 8 denna tisdagskväll. Vad gör man nu? sova kanske.

Johanna kommer iaf hem på torsdag, najsbajs säger ba ja. Jag har liksom saknat henne lite.

2.190 kr än så länge. Är det värt nå mer?


löning snart?


mjo.,

"De e öööööööver nu" men jag kommer ihåg alla dagar med dej lalala...


NÅGONDAG KANSKE JAG KÖR ÖVER DEJ HÄR UTANFÖR.


"Dom kommer kliva, dom kommer kliva på dej igen."

"Jag fick lift ner till malmö på ett statiolflak, sökte jobb, ja varje jobb jag kunde hitta."

"Så jag stal en bil för inga bilar gav lift hem tillbaka. Dom skulle kliva, dom skulle kliva på mej igen"


 7/8 08 - peace out.

We were on a break!

Kände att jag med var tvungen att ha en vänner line som rubrik.
Anywhoo. Tänte börja med att förklara min kärlek till Håkan hellström. "here it goes, our first kiss"
Jag nördar "för en lång tid" En alldeles underbar låt av denne oh så underbara håkan man. Det går inte att sluta lyssna på den bara, så e det. Nä, det går inte att beskriva med ord min kärlek till håkan.
"Om du vill ha mej nu kan du få mej så lätt" Det kanske får dej, håkan,att förstå. Den där låten är förövrigt den bästa du gjort. Sen kommer "för en lång tid" Jag tänkte att han kanske e o kikar runt på internet o får för sej att titta förbi på www. malinfuckjohanna.blogg.se
vadå?

Det nästa jag tänkte förklara min kärlek är mina vänner. Dvs, Phoebe, monica, rachel, ross, chandler, Joey. Jag ser förtillfället inte på så mycket annat än "vänner" okej, vänner och sex and he city. (jag måste låna maggs sex and the city box när jag kom hem btw. Vad e egentligen historien mellan carrie o big liksom?)
"UNAGI!"
"åååh åååh, chandler and monica, chandler and monica. åååh my eyes my eyes!"
Det finns inget bättre. Det finns inget bättre, inget bättre program i hela världen.

Okej, 1 vänner 2 scrubs 3 sex and the city.
word-gmoney. Nu vet alla våra 4 läsare det.

Idag.  Jobb 3-9. hemma. Lyssnar på håkan,  ska se på vänner, prata med malin. SOVA.

Klockan är 21 58, "and I am not amused" 

Dagens "åh noo."
ja, min barndomskärlek har tjej. fick reda på det idag. det var tråkiga nyheter. jävla lisa.
Hur kan han ha gått vidare liksom?

tack o fuck,








"fire, it beats everything"

Hej Alla våra 4 läsare.
var ut igår med bla cohen och nordin. Jag och cohen förförfestade hemma hos mig med jordgubbar och choklad. När cohen dammade upp sin "happy cat" som hon fått av mor sin så kände jag att fan vilken bra kväll detta kommer bli. Blev den det ? njaaej. eller jo.
Vi drog in till stan och Maricel som skulle fylla 20 efter tolvslaget. Där var det riktigt trevligt. Kvällens höjdpunk mina vänner, det var då jag bestämde mig för att skrämma maggan. Jag har nyss varit och urinerat å var påväg till min svettiga stol vid köksbordet men stannade nerhukandes vid sidan om maggan som just då var mitt uppe i en diskussion. Jag placerade mitt väldigt sexiga ansikte vid sidan om hennes medans hon pratade. Vid ett tillfälle kände jag att hon såg mig, ja mena , juag var ju ändå rätt nära. Men nej, tydligen så såg hon mig inte. Efter några ytterligare spända sekunder så vänder hon sig mot mig. Hennes ansiktsuttryck går inte att beskriva med ord. Det var som att möta jesus ungefär. Man vet inte vad man ska säga , det enda jag kunde göra var att slänga mig ner på golvet och brista ut i skratt. Jag skrattade så mycket att allt snor jag hade i näsan började spruta ut. Kände mig som en riktigt snorfontän , men vad kunde jag göra? det var så förbannat roligt så jag kände att det fick väl lov å bara komma ut.

tack för det iallafall. Maggan är rolig hon.

Vi gick sedan på olles. Bara gamfolket tyvärr, sen var även idrottslärar micke där. Han är tydligen vakt på stället. Kändes som att det enda vi gjorde var att springa iväg från honom. Vi gick förbi plattan för å kolla om det var nå folk där, vilket det inte var så då gick vi på max istället. Trodde vi skulle få gratis käk av linda som stod i kassan men nejdå.

Kom hem runt 3 och fann min storebror i sin säng med öppen dörr. Som tur var inte naken den här gången. Han hade blivit lite för dragen så han fick åka hem. Det hör inte ens hit men  nu råkade jag säga det ändå.

Nej nu ska jag städa. Ska flytta saker till pappa eftersom vi drar till norge i september, freddeboy ska ta över mitt rum medans jag är borta.

over and out.

RSS 2.0