http://svt.se/barn

Nu sitter dom i köket och diskuterar världsproblem. Jag kan inte riktigt komma underfund med exakt vad det är som diskuteras, men något stort måste det vara eftersom jag hör morsan då och då säga; "Ja men det är så i världen!" Min diskussionslystne lillebror säger ständigt emot men har inte riktigt något starkt argument så jag hör han vika sig med besviken röst emellanåt. Det är roligt att höra hur freddan ibland argumenterar , det brukar oftast ha varit henke som först har lärt sig något på bolibompa men sedan fört kunskapen vidare till freddan som i sin tur lär oss andra. Förstår inte varför barn har så strikta regler när det gäller tv-tittande, speciellt när man ofta faktiskt även lär sig saker som moral och hur man ska behandla andra osv. Mina barn ska minsann få se på tv, så länge det är cleant.



M


Rättelse.

I det förra inlägget står det att det är en sak som stör mig. Det är tre.

M

"Det är som att du lever i en egen värld"

Måhända.
Here are my terms, have some faith in me
And I'll let you be who you need to be



Igår var vi hos Pedr och smygkikade på när grabbarna bastade, det var kul ändå tills dom sa åt oss och dra för att dom skulle duscha. Inget man redan sett kanske men vi lämnade dom ändå och gick istället upp till Pedr's kök för att korka upp. Detta var då mitt i Earth Hour så man såg absolut ingenting. Vilket ändå var lite spännande.
När pojkarna hade duschat och klätt sig så kollade vi på portugal-sverige, matchen slutade 0-0. Vi hade det i övrigt en jävligt trevlig kväll. Och händelserik om inte annat.

Det är dock en sak som stör mig men det kommer ändå aldrig att förändras så det spelar ingen roll.



M

there are no words..... there ARE NO words!!

Som ni alla vet så är det tisdag idag. Detta betyder att det enligt mig endast är 2 dagar kvar tills det är helg. Detta i sin tur får mig att må väldigt bra. Jävligt kalas rent ut sagt.

Igår sexade vi upp johanna lite genom att balsminka samt fixa frilla och sätta på na en klänning hemma hos cohen. Jag tror att hon till och med anställde oss till att göra jobbet när själva balen är. Hoppas bara att hon förtär lite mindre alkohol än vad jag gjorde på min bal. Vore ju som lite roligt att faktiskt komma ihåg den också.

Saltet där igen, kom ihåg det.

Idag känner jag för en fet text, så det fick det bli.

p'uss. M

jag börjar väl med ett hej.

Hej är alltid bra. Ett hej kan öppna så många dörrar. Egentligen ska man bara he ut sig direkt och strö en massa hej runt om sig. Hade det inte varit så förbaskat mörkt så hade jag gjort det. Synd att man är lite mörkrädd...


helgen. intressant. dumt. roligt. galet. irriterande. dumjävel.

Idag har det varit världens längsta dag för övrigt. Kan kanske bero på att jag har varit vaken i snart 20 timmar men. Vanligtvis är jag bara vaken i elva.. Patetiskt kan man tycka, men det gör inte jag. Nej fyfan, nu ska  jag läsa och sedan sova. Förhoppningsvis så är man inte bakjävlafull imorn också.

g'natt

M

major sovmorgon

Vaknade 3 och fick genast ett utbrott på morsan för att hon inte väckt mig. Insåg strax efter att det var en utav det bästa nätterna i mitt liv när jag fick syn på mina uppsvällda ögon. Dom brukar nämligen svälla upp antingen efter att jag gråtit eller när jag sovit som en stock, jag vet att jag inte grät igår så det måste ha varit så att jag sov bra. Fick strax därefter ett samtal från min granne om att jag skulle komma över (även hon var nyvaken) jag greppade täcket, slängde på mig foppatofflorna och löpte sedan i en jävla fart. När jag kom fram så var faran så gott som över. Ni som känner johanna kanske kan ana vad det rör sig om.

Nu ska det förberedas inför kvällen. Kanske ska börja medv att äta frukost/middag först eftersom klockan redan hunnit bli kvart i 4.

adios.

M

fredaaag.

Imorse hämtade jag upp sandycohen hemma hos henne vid 9, för att sedan skjutsa henne till sjukhuset. Efter det åkte jag till skolan. Nu sitter jag här, uttråkad och less. Har nyss tvingat i mej en väldigt äcklig hamburgare, för äta måste man. Har hittils lyckats börja fundera på vilken speaker text jag ska ha till min intervju som då är om finanskrisen. Det var inte så kul att fundera på det dock så nu har jag lagt ner. Jag ska fan kirra hela intervjun till veckan, ska filma lite täckbilder (banken, på folk som tar ut pengar osv) och prata in texten som ska vara innan och i mitten av intervjun. Det känns jobbigt och jag längtar till denna uppgift är över. Vi ska ju göra en egen intervju sen ska vi även vara nån jävla programledare och presentera alla intervjuer och sen nå mer skit som känns tråkigt och för mej nervöst. Jaja, när det är över så ska vi bara filma på kempis och efter det är vi klara med allt vilket betyder att vi blir lediga mycket på slutet! Hasse läste nyss våran oh så underbara kontaktannons, han blev imponerad och funderar på att höra av sej. lol. Snart ska jag möta mallan på stan eftersom vi ska uträtta några ärenden. Sen ska jag hämta sandra hemma hos henne för att sedan åka hem till mej och malin och fördriva tiden lite tills det att vi ikväll ska vi ut och äta finmaten, dricka lite och dylikt. Det ska bli kul!. :)

J

Allright, moving on.

Haha, tack för omtanken pedr. Hoppas det är okej att komma till dig när jag behöver råd angående mitt sökande efter kärleken?

Idag gjorde jag något som säkerligen chockerar er alla. Jag ställde väckarn på 09.00. Givetivs så kom jag ju inte upp då men jag lyckades ta mig upp en timme efter. Alltså två timmar tidigare än vanligt. Wooheeeyyyy kan man då tycka.



Haha , kolla stjärnan. Tänk om man skulle slänga ner snorren i maten varje gång man käkar. Hur skulle världen se ut då?

M

You only want me for the ride.

Temporary happiness is like waiting for the knife
Cause I'm always watchin' for someone to show their darker side
So maybe I'll sit back and just enjoy all this for now
Watch it all play out, see if you really stick around

But there's always this one question
That keeps me up at night
Are you my greatest love
Or disappointment in my life?


Igår var en rätt så fin dag, om man bortser från att vi missade första halvan av L word. Blir alltså endast 27 minuter Shane den här veckan. Lite snålt om ni frågar mig men man får ju skylla sig själv som var ute och sprang istället för att hålla koll på tiden. Ungefär som när man var liten. Nu har man ju ändå alltid koll på klockan, till en viss grad. Man kanske kan gissa fel på max 10 minuter. När man var liten så kunde man komma hem och tro att klockan var 3 men i själva verket var den 6. Man hade alltså missat middagen och fick istället värma upp en redan uppvärmd mat. Kan inte vara bra att värma upp maten för många gånger heller tycker man.

M

Men döö!

Dagens fetaste utbrott!!!!!  - Jag johanna elinda elisabeth (eller Eli, som det står på varje jävla brev jag får; jag e ingen vampyr)  har tappat mitt körkort, Idkort och bankomatkort!! Jahaja, får la ta och använda mitt pass ett tag nu då. Men OJ DÅ, gjorde ju ett nytt pass för ett tag sen och lämnade in det gamla utan att ha fått det nya. Jahaja, vafan gör jag nu? Har inget idkort som visar att jag är en ärlig 19, snart 20åring. Jag har inga pengar eftersom jag aldrig tar ut utan bara betalar med kortet. LIVING TEH DREEEEEEEEEAM, i'M MR BRIGHHSIDE!





dET HÄR ÄR FÖR ÖVRIGT MALIN. OJ, hon är singel. såvitt vi vet. hon är nästan 20 år. Hon gillar att bada, men vågar inte simma för långt ut i eventuella hav. samt sjöar. hon gillar metallica, nelly furtado, volbeat, kent m.m. hennes goda sidor är att hon är väldigt positiv  så länge ingen muckar gräl, då kan personen  i fråga lätt få spö. det negativa med malin är att hon är perfekt. förutom ett par extra kilon säger malin med glimten i ögat. lol. är ni intresserade  så hör gärna av er. Hon är även nyfiken på människroppen, provar gärna på olika ställningar och diverse äventyr. :) - 073-8396636! 
 
Johanna är även ledig och full i fan, hon ger alltid allt och lite till. Ställer aldrig till med problem och tycker attt allt är roligt. Ënligt henne är allt en lek och allt är helt underbart!! :)  - 070-6540573!  

Ps söker inte något seriöst, vill bara leka och må kalas.  :)
:)J

Liten värld.

Fick igår veta att snubben som körde sig fast på min gård i torsdags tydligen jobbar med Wedin, OCH att dom hade sett oss med kameran. Enligt danne alltså. Nu vill han alltså ha några bilder av oss i mobbningssyfte. Han hade tydligen själv kört sig lite fast en gång och fick äta det i flera månader så nu vill han ge igen. Jag funderar bara lite på om vi kan få skit för det sedan också...?!

Bra kväll igår. Även lite spännande emellanåt, det gillar jag.

M

dagens.

Blev väckt klockan 7 av morsan som berättade att det skulle komma en kille som skulle fixa avloppet i köket. Jahaa ,tänkte jag och somnade om. Klockan 11 vaknade jag utav oljud från köket... great, han hade kommit. Efter att ha gömt mig inne på rummet i 45 minuter  vågade jag äntligen ta en liten smygtitt på vem det var och vad han gjorde. Han såg ut att jobba på rätt bra faktiskt. Jag ringde sedan johanna och bad henne komma över eftersom det kändes lite halvlustigt att vara där själv med honom. Efter en stund så säger han att han ska åka iväg för att käka lunch men att han sedan skulle komma tillbaka. Nu till det roliga; Han kommer inte längre än till vägkanten. Jag och  johanna som sitter inne i tv-rummet vittnar hela händelseförloppet och tycker att det inte är mer än rätt att få ta några bilder.









M

100% oförberedd.

"Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå 
upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va
Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i sextio Watts ljus?
Toaletten duschen. Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall, naken o våt i en tom hall?
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din"


Idag kom det förbi en snubbe som skulle kolla på våran vattenmätare.
Detta visste ju inte jag så när det knackade på dörren
så anade jag ingenting utan trodde att det var johanna som skulle
hälsa på. Jag , som var nyduschad tänkte att jag kunde
öppna dörren halvnaken eftersom att min kära granne inte skulle ha
något emot lite malinstjärt såhär på tisdagsmorgonen.
Till min förvåning så står det istället för johanna, en stor man med
pådrag för att kunna vara hagrids kusin i harry potter där
med ett förvånat ansiktsuttryck. Tror verkligen inte att han var beredd
på lite malinstjärt idag faktiskt...



M

...


va?

L word.. och vår veckliga (?) dos av Shane ♥

L word var som vanligt jävligt bra ikväll. Synd bara att jag efter en kvart insåg att jag redan sett det avsnittet. Tror att det visas före i norge faktiskt, lite synd men snart är jag väl ikapp.

Insåg att det är sjukt hur saker kan ändras så snabbt. Tänker inte bli alltför djup nu för då förvirrar jag väl våra läsare men kom bara att tänka på hur upp och ner livet verkligen är. My deep thoughts will kill you some day.

nattinatti!

M;

Måndag. A great day for fishing

Fick ett sms idag. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ungefär som på Wipeout. Meddelandet löd iallafall såhär- "Baraden.orkarinteidrotten.kännssomjagecp.haha."  En kvart senare kom människan förbi och vi hamnade direkt i soffan. Vad vi gjorde där behöver inte diskuteras, det var inte sexuellt iallafall.

Ikväll är det The L word vilket betyder att jag kommer befinna mig i soffan från 21.50 osv. Det ska bli mys!


If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer.

M

"Shut up själv, bitch."


Det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché


Jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen

Det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer


Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen




"Hur mår du?" 
En enkel fråga som kan betyda mycket.
Nej ,nej ,nej
Du bryr dej inte om vad som händer mej.
Skrik du.
Snart har du övertalat mej om att jag förtjänar det.

Vill bara be om ursäkt med till en del för hur jag beter mej. Godnatt.
R , F -  Ändringar ska ske. ♥
Mean people suck.
J

oh.. oh no.



I could seriosly go lesbian för den här tjejen. Katherine, vill du ha mig , säg bara till.

M

I did some research.

Rocket Man är tydligen ett simpelt men beroendeframkallande spel där man ska skjuta ner en gubbe med ett raketgevär. Man ska dra raketen med hjälp utav musen för att nå målet innan raketen sprängs. Banorna är tydligen till en början enkla men svårighetsgraden ökar då rörliga hinder är i vägen efter några banor. Vafan??




Och Fireball är tydligen en otroligt fin och stämningsfull ljuslykta från Holmegaard som är designad till alla med smak för läckra linjer och retroreferenser. Låter det vettigt johanna?

M


Hah. Nordin är en rolig prick må jag säga.

Finns inte så mycket mer att säga än att Fire Ball och Rocket Man en dag kommer erövra världen. Eller var det där skitsnack?

Och HA-HA till alla er som inte fick se Metallica nu ikväll. Får inte jag se dom så ska fan inte ni få se dom heller.

Godnatt.
M

You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

M

jävla nattuggla

Seriöst johanna så kan vi inte fortsätta såhär. I need my sleep för fan.

Såg Patrik 1.5 nu ikväll .. haha. så jävla skön film. Älskar Torkel Petersson och insåg nu att jag äskar honom ännu mera som bög. Speciellt när han sexar med Gustaf Skarsgård.

Imorn blir det 20års kalas hos Frank och Keno.. ska fira Ljung och Frank som båda blivit 20. Det ska bli kul, hoppas bara att Ljung aka Bacon gillar vår present, annars faller nog allt samman för mig och Johanna.

Nu bör jag sova... ska väl upp snart igen antar jag.



Intressant upplösning by the way. Tack för ditt omedvetna samtal som nästan bara fick mig att må dåligt.
 
M

outrageous

Tänkte bara säga att jag hatar alla som ska på Metallica nu i helgen, och fram för allt min bror som ska dit båda dagarna. Det är skamligt att man ens har mage till att äga biljetter till både lördag och söndag då tex jag, inte ens har biljett till en av  dagarna. Shameful.

Nå må jeg spise noe..

Btw Johanna, Kina är ett fint land.. låt na hamna i kazakstan eller dylikt istället. There she will bleed, for sure.

M

TOttt

Ska börja med att säga ; Jag hatar dej hora hoppas du hamnar i kina och mår skit.

Jag och sandra pratade nyss i telen från halv ett till kvart över två. Det var lika trevligt som alltid ;) Nu ska jag gå till malin och äta gröt.  :) Hejdå. J

thursday... the third day!! okeeyy?????

Kom in till johanna strax efter 3 igår och slocknade sekunden efter att jag lagt mig i hennes säng. När jag sedan vaknar är hon borta så jag går till tv-rummet för att titta där. Där ligger hon, även hon sovandes. Klockan var då 19.12 och strax efter det så tycker tommy att vi ska med han och jonte ut på olles. Jaha tänker vi, bara å rycka upp sig då. Eftersom man förväntade sig att det skulle vara relativt tomt inne i stan så blev iallafall jag positivt överaskad när vi insåg att olles var rätt fullt. Under kvällens gång och några vändor i baren så var det plötsligt proppat. Jävligt kul kväll , idag är man dock inte i kalas form kanske.......... men det vare värt.

I’ve been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I’ll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I’m moving on




M

puffs

-" Gör du deeeeeeeeee?"  "Modorööv"  Hahaa, helt seriöst! Ungjävel.

Jag har ont i huvudet!
Malin sover i min säng, det har hon gjort nån timme nu. Hon ser väldigt peaceful ut. Jag har hunnit äta mat, se på tv och sitta här ett tag, alltså ingenting värt. Fan jag skulle ha sovit jag med. EY! Jag har varit utan snus sen i söndags och nu är det onsdag. Herrejävlar!!!! Jag bryter ihop då och då men försöker att vara stark....Helvete.
J


dra åt helv**** va j*vla trött man är

eller.. va? Som johanna hade sagt. Eller varför inte ett ; Halluuoo?? Älskar den. Den är  nog min favorit.
Har nyss packat upp mina resväskor. Eller ja... jag tog alla freddans kläder och slängde iväg dom över till davids rum på den sängen för att sedan knyckla ihop mina egna kläder för att därefter knövla in dom i garderoben. Jag har mina knep för att få det att funka minsann. För tips kan ni ju höra av er så delar jag med mig. Delar gärna med mig utav min mat också som Karin brukar säga.

Nu ska jag......... chockar jag alla om jag säger att jag ska sova? Bara därför ska jag inte göra det.

- Men det är väl klart att man kan mysa med sig själv också... eeh...

HEJJA KERSTIN



M

Onsdag, is it?

igår var vi hos johanna och kollade på 12 days of terror... skiter fullständigt att berätta om den filmen för den var helt värdelös, det jag vill komma fram till var att vi efter filmen såg på några gamla fotbollsfilmer från vår kära modo tid. På en av matcherna får jag, Malin Månsson ett rejält utbrott på Johanna. Vet inte om det var så att jag tyckte att det var hennes fel att vi släppte in ett mål eller om det bara var så att jag helt enkelt inte tyckte om henne på den tiden. Detta var ju förstås sjukt roligt att se på eftersom ingen av oss hade någon aning om att det hänt.. Förlåt iallafall johanna, visste inte att jag var en surpulla på den tiden. Jag ville nog bara vinna den där matchen skulle jag tro.

Nu ska vi in till stan och göra lite ärenden. Kom hem från johanna för 5 timmar sedan så det har inte blivit så mycket sömn inatt. Men man är ju hård!

M

moving on

Hej och hå. Idag började jag mitt arbetslösa liv med att göra ett läkarbesök. Ska strax fortsätta mitt arbetslösa liv genom att sova, och sedan blir det ett läkarbesök till. Im living the dreaaaaaaaaaaam.
Kom på att jag har en massa vad jag trodde var roliga bilder sen oslo men insåg nu när jag tittade på dom att dom inte alls var så roliga.. det måste vara nordin som har de bilderna som är någorlunda värda att se på.



Skulle inte vara helt fel....

Idag ska vi iallafall till sandra och leka lite med henne. Stackarn får ju inte aktivera sig så mycket just nu pga operationen.. på http://sandycohen.blogg.se kan ni se min och johannas snygga plakat som vi slängde ihop för att pigga upp na lite. Looking good as always.

M

RSS 2.0