Skillnad på städer

Chris Daughtry spelade i Västerås i torsdags, vilket vi såklart var tvungen att uppleva. Vi bilade ner på torsdagsmorgonen och eftersom det var Sofie som körde så gick det relativt fort. Väl framme virrade vi runt ett tag innan vi lyckades hitta till johannas mormors lägenhet som vi skulle låna några dagar. Västerås är ingen lätt stad att hitta i om man aldrig varit där förut. Att följa skyltar har aldrig varit svårare.

Hur som helst, spelningen var sjukt bra. Publiken var igång hela tiden och ölen konsumerades flitigt. Vi hade en jävligt rolig kväll med andra ord.




På vägen hem på lördagen pratade vi om hamnfesten som skulle hållas senare på lördagskvällen och det vi sade då att det säkerligen inte alls kommer vara lika bra hemma i lilla övik. Visst, Daughtry skulle inte spela hemma men är det Rix FM festival så borde det väl vara lite stämning? Det var ingenting. Precis som vi sagt tidigare, publiken vid scenen stod glest och rörde inte en min. Vi spexade till det med några härliga hopp och sjöng med i låtarna men vad man möttes utav då var några skeptiska människor som bara stod och tittade på en. Ingen hade någon som helst festivalstämning i sig.

Hur ofta händer det något i övik? Som väntat var det ingen som vågade till sig lite sköna moves , inte ett endaste litet hopp fick man se.

Tacka vet jag söderut där folket är glada och öppna.



















M

Onsdag..and Paul, is it?

Tanken är ju att vi ska till västerås imorn, men vettefan hur det blir med det nu.
Chris får eventuellt vänta några år på att få träffa oss. Eller tvärtom.

Blev ännu en gång väckt utav sofie idag iallafall, hon var dock lite snällare den här gången eftersom hon ringde 2 och inte halv 12 som förra. Att titta på Vänner till 4 halv 5 på nätterna börjar tära lite på mig nu.



Dagens ord; Oboy.

Jahaja.

Haha, jag och malin skulle ta oss till stan kl 11. Malin igår kväll; "jag åker 11, bara så att du vet"  Idag klev jag upp kvart över 10, stressade som en galning för att bli klar till dess. 5 över 11 ringer jag malin som svarar med en väldans morgon/chandler röst. J- hallå! vad gör du? M -eeeh, sover....

Haha, men nu hinner jag äta min pannkaka och chilla lite. Jag vill ändå inte åka till stan, jag hatar stan. Jag hatar arbetsförmedlingen och jag hatar att knäppa kort som jag oxå ska göra. Jag hatar även folk. Äh...

Dagens ord; Varför?

J

palla.

Dagens ord; Hat.

Idag måste vara den segaste lördagen på länge. Eller kanske inte bara på länge, segaste lördagen of all time skulle jag vilja påstå att det är. Kom hem inatt runt 4 och var väl i säng halv 7 imorse. Sen att mor min kommer in och väcker mig 5 timmar senare var väl inte det smartaste hon kunnat gjort. När det är dagsljus ute , går det fan inte att sova. Bläcksvart sovrum finns inte längre. Kommer nog inte finnas på några veckor heller.

Tänkte bara slänga upp en bild från när jag och Adam var på disney land förra sommarn, har ingen annan passande bild så den får det bli.

Johanna, har du vaknat än?



m

Grattis, du vann.

Idag är en sådan dag där glädje och gemenskap ska få störst utrymme under hela dagen. Detta mina vänner, ska vi fira genom att i protest ligga ner tills det verkligen inte går att ligga mera. Detta ska vi göra samtidigt som vi äter en stor mängd mat och diverse. Medans alla kommer att vara ute kommer vi att ha kul på vårat egna lilla vis.
Och ligga ner har ju aldrig varit något större problem.


huuuvaaligen.

Nu har jag gått och blivit sjuk. Man skulle nästan kunna tror att även jag var med om att ta studenten eftersom jag har samma syndrom och skador som johanna. Ungefär. Bara det att jag inte gjorde oroväckande aktiviteter i skogen i lördags.

Fick köra en jävla massa bil i helgen iallafall. Tur bara att det inte blev en repris av Wallins dramahändelse förra helgen. Då hon erbjöd sig att skjutsa hem mig efter att vi däckat till en asiatisk porrfilm hemma hos henne, blev hon stannad av polisen för en nykterhetskontroll. Wallin som inmundigat en stor mängd alkohol kvällen innan blev såklart orolig. Medans hon satt och gruvade sig inför blåsningen satt jag och bad om ursäkt och svor över att jag bor i hörnett.
- Hejsan! körkort och nykterhet?
- Jajjemen! Säger wallin och försöker låta pigg och glad. (Även fast hon bara en kvart tidigare erkänt att hon fortfarande kände sig berusad)

Efter att ha blåst sitter vi och inväntar svaret som vi med hundra procents säkerhet visste skulle resultera i att wallin skulle tappa körkortet. Lite nervösa skratt blandat med diskreta tårar fyller väntetiden och till slut säger han;

- Ja, det såg bra ut det. Då är det bara att åka!
- Vaa?? är det säkert??

Okej, det där sista sa hon inte. Men det hade varit jävligt kul om hon gjorde det.

M

Efter att ha ringt 2 gånger samt skickat ett sms.

- Hej
- Hej
- Vad fan gör du?
- Vad fan gör du?!
- Jag äter.
- Jaha, men kom hit sen.
- Vad har hänt?
- Men skynda dig hit bara!

Johanna är inte alltid lätt att få tag i.

m

Hellu.

Jahaja så var det fredag igen. Fredag och därmed 7 dagar kvar tills lilla jeg tar studenten. Im freeeeeeeeeee, free falling..Vad i helvete ska jag göra sen? Nej jag vet vad jag vill göra och jag ska göra det för annars kommer det bara gå utför för mej. Ner, ner i helvetet. Måste bort härifrån.

En jävligt bra grej är att jag INTE behöver gå en extra termin i skolan nu. Jag hade 8 IGn för nån vecka sen och nu i slutbetygen kommer jag bara ha ett IG. Om det inte hade vare så jävla jobbigt att ens ta mej till skolan i tvåan pga olika anledningar så skulle jag ha bättre betyg men jag är mer än nöjd med dom jag fick! Så jäla skönt, skulle seriöst ha gått under om jag var tvungen att gå en termin till...Jag är stolt. På ett konstigt sätt eftersom jag är stolt över att jag lyckades få ner alla mina IGn till bara ett. Vafan hände med min ork efter högstadiet? Alltså ja, vafan skitsamma! Jag är så less nu på allt och jag kommer inte att plugga vidare på några år. 4 år i gymnasiet räcker ett tag.

För övrigt så är jag 20 år nu, var på systemet idag för andra gången. Det var läskigt för jag gick in själv denna gång, men he gick bra ändå. Tappade inte nån flaska i golvet och jag blev inte förhörd eller dylikt. Vet inte men jag gillar inte att gå in dit själver alltså..Är inte så van, måste börja hänga där lite mer kanske...

Jaaa, annars så åt jag mallan och cohen på stan idag och sen köpte jag en bh till min balklänning. Yes. Intressant. Men sen åkte jag, mallan och pappa min och röstade. yooho..

Ikväll är det 7-dagars för oss små studenter. Det kommer nog bli skoj. Sen i veckan blir det en massa grejs med klassen, ska bara umgås, dricka öl och fixa flaket. Yes.

Oie vad jag skrev, hejdå.
J




va ere för tökke ?

Man sitter och väntar. Väntar med spänning, men ingenting händer. Tänk om man vore där, tänk om det vore så, tänk om man hade möjligheterna. Fuck the world. Vi ska göra't.

Barcelona, oohjaa.

"Fan vad du far och reser hela tiden!" ja , det kan man tycka. Men det är förjävla roligt också. Du har iallafall en bil sofie.

Juli..septemer...november.. Det kommer bli tre spännande månader.
Hoppas bara tiden emellan går fort.



M


"Använd ögonen så ska du nog se"

Idag var en sjukt kul dag. Synen av Linnea och Jossan när dom fick veta nordins hemlighet.. Fan, skulle lätt betala för att ha fått det på film. Åhh.. rosa är en fin färg.
 
Kul Jul.

Trevlig lunch för övrigt.

Godnatt.

m

bzzzzzz

Jaha, det blir till att stanna hemma idag. Kan inte duscha för att det är en geting inne i badrummet.
Det var ju synd.

m

yes!

Idag lyckades jag faktiskt kliva upp då klockan ringde kl 10. Jag är bäst.
Ska träffa några snygga brudar inne i stan och sen ska jag hem och fortsätta med att tycka synd om mig själv.

Undra om johanna haft en bra natt ute i skogen, hon är ju en redig friluftskvinna den där tjejen så inte tror jag att det vöre några problem för henne iallafall. Måste kolla det sen.

Idag är en bra dag , förutom att jag har gått och blivit kär i en bög.

m


är det så?

Seconds hours so many days
You know what you want but how long can you wait
Every moment lasts forever
When you feel you've lost your way
What if my chances were already gone
I started believing that I could be wrong
But you gave me one good reason
To fight and never walk away
So here I am still holding on

With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You'll make it through the pain
Weather the hurricanes
To get to that one thing
Just when you think the road is going no where
Just when you almost gave up all your dreams
They take you by the hand and show you that you can
There are no boundaries


sleeping beauty.



Efter en svårslagen utlandsresa blir man lätt utslagen. När man sedan kommer hem och tältar det första man gör, då blir man bara ännu tröttare. Undra om jag ska börja ta igen de 20 timmarna av sömn som jag missat nu när jag ändå är arbetslös? .
 
m




"första gången är bästa gången"

Ja men Hej. Det här var Malin. Tänkte bara säga att jag säkerligen kommer att fly landet snart igen. Nu är det allvar.
Om man bortser från att mina mål här i livet är så pass orealistiska, så kan man ungefär säga hejdå redan nu.

m

RSS 2.0