"SISTA ANROP FÖR MALIN MAANSSON OCH THERESE NORDIN"

Å halleluja. Äntligen är man hemma i underbara örnsköldsvik igen. Och denna gången för att stanna en mycket längre vistelse än den i julas- nämligen for-fucking-ever. Eller ja, tills jag är sjukt uttråkad igen och behöver göra något annat, men det kommer inte hända på ett bra tag skulle jag tro.

Hemresan var rent ut sagt en upplevelse ska jag tala om. I slutet av dagen räknade jag ihop alla "Oh shit!" händelser som löpt under dagen och det var ju några stycken.

"Oh shit!" nr 1. (efter att ha släpat två överviktiga resväskor, en stor ikeapåsekreatur och ännu en väska på trikk och t-bana) - Vi köpte fel tågbiljett. Istället för expresståget så fick vi en biljett för lokaltåget. Detta gjorde så att vi skulle vara framme på flygplatsen kl 7 och flyget skulle lyfta 40 minuter senare.....
"Oh shit!" nr 2. Malin råkade trycka ut brickor för endast två väskor istället för fyra... detta skapade stor panik i nordins ögon.
"Oh shit!" nr 3. "Eeeehh.. ditt pass har gått ut" SAY WHAAAT?!?! Vadå, får jag inte resa? Nej tyvärr. Hjärtat i halsgropen. Panik. (Tjejen i luckan hade som tur var lite lässvårigheter, mitt pass går nämligen ut på söndag) pjuuuh....
"Oh shit!" nr 4. Efter en lång kö i incheckningen hittar vi först inte vårt flyg på tavlan men efter en tids sökande hittar vi det äntligen.. nu är det bara det att det står "Gate closed". Detta gör ju så klart att vi börjar löpa. Genom folkmassor höger och vänster som att vi var jagade av polisen eller dylikt i jakt på gate 40. ( vi befann oss vid gate 32)
"Oh shit!" nr 5. När vi befann oss vid gate 35 så hör vi hur en kvinna med irriterad röst ropar ut i högtalarna;  "SISTA ANROP FÖR MALIN MAANSSON OCH THERESE NORDIN" , "SISTA ANROP FÖR MALIN MAANSSON OCH THERESE NORDIN"
Med tanke på att jag sitter här just nu så förstår ni ju att det löste sig. Jag behöver alltså inte berätta nå mer  om hur vi sprang där på flygplatsen, splittrade familjer, fällde handikappade och skadade äldre bara för att hinna med vårt flyg.

 
Sitter just nu nyduschad och halvnaken. WOOHOOO Kanske ni då tänker. Men så mycket woho är det inte på tal om. Det ska bli dock!

M

Torsdag

Just nu sittrer jag på skolan. Jag har inte alls kul. Kom hit vid tio och nu är klockan snart tolv. Pratade nyss med Sandra i telen, hon är på jobbet men ska snart komma och hämta mej. Vi ska på coop och köpa godis! Sen ska vi förmodligen gå på stan och kolla lite. Sandra ska ju som sagt operera sig imorn så nu vill hon gå av sig lite när hon väl  kan. Synd bara att det e så dåligt väder! Vad händer? Igår var det ju så fint ute..åh, ge mej sommar nu! Hur som helst så tycker jag synd om min rediga vän Sandycohen. Fy bubblan för att operera sig för att sen bli sängliggande en tid och sedan måsta hoppa runt på kryckor! Life is life och det är för det mesta jobbigt. Det är Torsdag idag ja och just nu är jag väldigt hungrig. Jag har inte ätit något än, måste nog köpa en wurre på stan..who cares.

Jahaja imorn e det friday och sen har lilla jag sportlov!  :) Sooooooooooooooooova, plugga, leka.
J


ons..

Du kan dra åt helvete! Jag hatar dej och längtar tills jag slipper dina jävla ord och blickar som bara visar hur besviken du är på mej. Jag orkar inte med detta, måste härifrån. Jag förstår inte vad det ger dej att trycka ner mej. Om du tror att jag glömmer allt som har varit och allt som är nu så tror du fel.
 blabla.  


Idag åkte mp3 till nötbolandet. Vi åkte madrass, grillade korv och pinnbröd, drack varm choklad och pratade. Jag satt mest i min egen värld och om jag ska vara ärlig så var det inte så kul att åka pulka osv eftersom vi inte fick till nå bra spår. Vi anlände klockan tio hos sofie som för övrig knappt hade vaknat. Vid tolv var alla som isbitar så dom drog hem. Jag stannade kvar hos Sofie eftersom jag inte orkar vara hemma och bara göra...inget. Vi spelade kort och kollade på tv, sen kom Issa. Vid fem åkte vi till till stan för att kolla på balklänningar. Jag provade kanske sex, sju stycken och blev faktiskt överraskad över att det var kul att prova. Kände mej dock lite utsatt eftersom hon som jobbar där måste hjälpa en av och på med klänningen, plus att jag var tvungen att ha högklackat. Plus att jag då gick lite vinglit och sen var tvungen att gå ut i lokalen och visa upp mej. Mjukisar och en tjocktröja är mer jag liksom... Jag är inte så himla på G över balen, det känns mest jobbigt alltihopa och jag funderade tidigare på om jag ens orkade gå. Nu efter att jag provat några klänningar så känns det dock mkt roligare och jag tror jag kommer att ångra mej om jag inte går så jag ska gå! Jag hittade två stycken klänningar som jag fastnade för. En använd eller vad man säger som är på rea och en ny som är dyrare. Jag måste dit igen och prova dom och då måste mor min följa och mallan och sandra såklart. Nej men fan, gimme my dress! :)


Nu vill jag ha helg! :)
J

Tisdag..duvet, än.

...... Ja Cohen, jag måste säga att det kändes bra att träffa dej idag! ;) Du får mej alltid på bra humör, städarn. ;) Hursomhelst så måste jag bara informera er, våra tre läsare, om att jag var på hockeyn igår. Jag var där med Sandycohen, ännu en trogen läsare. ( vi har alltså fyra läsare då) Hon hade en biljett över på sittplats så hon undrade om jag ville joina henne och självklart sa jag ja. Jag gillar inte modo eller sådana där folksamlingar men skönt som satan att bryta vardagsmönstret lite för en gångs skull. Hon ringde mej igår då jag fortfarande var på skolan. s -vart e du? j - jag e på skolan och jobbar! s - oofta då. Grejen e den att jag var tvungen att göra klart en upg till multimedia. Jag hade som sagt inte ens börjat och det skulle vara klart idag såattE, det var bara att sätta igång. Sofie hjälpte mej som tur var! :) Vi hade dock ingen redovisning på det idag så jag stressade i onödan... Hur som helst så åkte jag direkt från skolan till hockeyn. När jag gick mot hallen så mötte jag Jens. Trevligt att se den filuren. Vid entrén väntade sen matte och kassman på Jens. m - Vadå, alltså...vad gör du här!? j - Nej men jag ska gå på hockeyn, sittplats vettu..höhö. Själva matchen var ju inte intressant så att säga, men roligt var det, plus att zacke fick hålla nollan. ;) Jag köpte iaf två korvar och en dricka, plus att jag åt götta av sandra för det köpte hon. Hockey = korv med bröd, choklad, dricka. Ja och så vill man ju se en bra match. Men om jag säger såhär; Löven matcherna e bra mkt mer intressanta än modos matcher.

NU är jag trött. Ska gå och lägga mej tidigt ikväll faktsikt så att jag e utvilad för imorn för Ja, det är roligt att åka pulka o dylikt. Det enda som fattas nu för imorn e en skoter o en is med många firrar i. Plus ett mackjärn. Fjället, here I come?
J


Tisdag.

OBS! viktigt meddelande; Malin jag fick dina mess och på dom svarar jag nu på i och med att jag skriver; hahahahaha, galet. Nu måste man typ tänka på vad man skriver. ;) lr inte.. Jag hörde inte då du ringde igår, var på hockeyn. Men trevligt att du fick prata med mor min.. ;P Jag har inga pengar på teleluren heller. Men puss , väntar otåligt på dej kvinna!

Nu ska jag på affärn sen hem eller dylikt. Idag är enm dålig dag. Jag ville bara grina sönder på idrotten eftersom vollyboll inte är min grej och för att jag var sämst. Sedan hade jag mdk redovisning, jag skakade och höll på att kola. Rörlig, mitt band e borta så nu måste jag komma på en ny nyhet att filma. Oh joy - Life is good.

Utedag imorn på nötbolandet med klassen. Det blir grillning och pulkaåkning,det blir skoooj! Hoppas sofie bju på go fika.

Hej o hå , denna dag är jobbig.
J

Sunday...

Tja. Igår var jag och sandra på bio, bedtime stories. : ) Innan bion, som började kvart över sex, så åkte vi på korre. Vi köpte ett kilo godis (sandra plockade) , chips, en stor dricka och två små drickor. När vi väl var på bion köpte vi den största popcorngrejen (jag bestämde det) När man väl e på bio så måste man ha redigt mkt popcorn, så är det bara. Det var faktiskt ganska mkt folk på bion och alla satt ihopsmetade i en klump..ja. Hur som helst så var filmen jättebra och rolig. :) Tack för biljetten sandycohen! När vi sen var vid parkeringen så hittade vi ett par bilnycklar. Sandra tog dom för att lämna dom till the police. Man kan ju inte bara låta dom ligga där...(The police, a reunion!?) - Fram med kameran P Buffay.  Hur som helst så åkte vi sen hem till Kicki. :) Vi såg på melodifestivalen, undrade vafan som händer där och åt en jävla massa götta. Jag tar mej en kopp kaffe o blabla, jag mår så braa. - Jahaja, kul för dej. Eftersom sandra skulle jobba idag så drog vi hem före tio någongång. Det var en väldigt trevlig afton iaf må jag då säga. :) När jag kom hem så for jag och hämtade mor min på jobbet, sen låg jag och såg på film och åt ännu mer godis även fast jag mådde illa. Skönt att bara ta det lugnt! :)  Har tagit det lugnt två helger i rad nu och det känns bra, men nästa helg då kommer min älskade mallan hem och då ska vi köra! :)


Reality; Imorse vaknade jag före elva. Eeh ursäkta? Jag var inte ens trött heller. Vafan, vad är det? Finns ju inget att göra här i världen så man kan ju lika gärna sova, men icket. Startade dagen med att äta godis, tur jag har idrott imorn...Veckan som kommer är en helvetesvecka! Jag har två redovisningar på tisdag, vilket får mig att vilja somna in för evigt. Har jag ens någon aning om vad det är jag ska säga eller visa? Eeeh, nej det har jag ju inte. Måste börja med det imorn...öööhh? Skrev att det är tur att jag har idrott imorn, men jag måste ändra mig. Vi ska nämligen ha nå jävla skit som gör att jag kommer att tappa andan och sen dö. Det kanske dock är tur för på så vis slipper jag ju allt som jag har kvar att göra i skolan under denna korta tid som är kvar. Vafan? Nej skärpning. Nu ska jag bara räkna ner dagarna för snaaart, oh så snart kommer malin hem!!!! :D

Jävla skiiiiiiiiiiiiiiiit, vart i helvete är min film!?!?!?!?!??!?!? Den är borta så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. -Ja, hej jag måste filma om allt, är det okej handelsbankenkvinnan? NEJ. Det var inte alls kul att intervjua henne. Jag förstod inte ens vad jag frågade och ännu mindre vafan hon sa. Gud bevare oss väl. lrnå..


wenne och bylla. -  Inga problem. :)

cause he's my beeeest frieend.. Rob & Big weekend

haha så jävla sköna grabbar. Tur för nordin att det är rob & big weekend just nu , sitter nämligen och väntar på att hon ska bli färdig och i ett sådant gyllende läge så finns det ju inget bättre att göra än att kolla på självaste ROB & BIG.



M

all denna uppståndelse

Jag springer nerför en gata vid sidan om två stora hyreshus. Efter mig springer en äldre kärring i 145 års åldern. Hon praktiskt taget jagar mig. Vi springer upp och ner i alla möjliga byggnader men hon lyckas aldrig få tag i mig. Allt slutar i ett möte uppe på ett tak till ett av hyreshusen. När jag blickar mot dörren så ser jag handtaget vika sig.. någon är på väg in. NU KOMMER VI TILL DET HA-HA ROLIGA. Kärringen som under en hel natt jagat mig, som fått mig att svettas, som fått mig att vilja gråta är Nordin. Ja, Therese Nordin. Och ja, mina drömmar skrämmer mig faktiskt ibland.

M


This Is

Hello. Igår gick jag och la mej klockan 10. Oh my. Ställde klockan på 10 imorse, klev upp elva. Åt en redig frukost som sedan gjorde att jag mådde illa. Gled iväg till skolan för att joina Anna, Hasse, Sarah, Karin och Stina. Dom höll på göra en planch eller vad man säger. (vet inte ens hur de stavas) Teknikarna har nämligen hängt upp en en bild på vårat ärliga mp område. Det var en ful gubbe osen stod det; the geeks will inherit the world. (okej, vet inte hur de stavas heller) Då gjorde vi en där det stod; Becuase we let you. MP3. Vi målade även mustasch och ögonbryn på deras fula gubbe. Lärarna gillade det, eller några. En del blev sura eftersom vi tagit färg och papper av dom. Eeeh ursäkta? En del tvåer (blä) bah; vad menar ni? Det var ganska uppenbart för oss iaf så vi bryr oss inte om ingen annan förstår. Efter vi satt upp den, högt upp oxå btw, så satte vi oss på andra sidan och granskade den. Vi satt kanske en halvtimme och bara kollade. Vi blev kanske lite väl stolta men ja. Jag gjorde den ärliga trean i guld iaf, den blev skev och ful. Den är dock i guld så det borde jämna ut sej, lrnå. - ååh skolan. <3

Det är ungefär det jag gjort idag. Kom hem för kanske 20 minuter sen, har hunnit äta två godishjärtan och lyssnat på "this is" fem gånger. Jag vill ha mer godis. Nu ska jag inte göra något förutom att äta godis och kanske städa lite mer. Åh, så fort man gjort det fint så tar det en dag sen ser det likadant ut igen. Mer disk, mer någonting, mer kläder på golvet i mitt rum.  " This is a lovesong for someone, poetry for no one but I know, I love her so but sometimes you have to let go." 

Jahaja, jag dör. Allt är så jävla tråkigt.
J


Onsdag lr va?

Började dagen med att klockan ringde halv 5. Klev upp utan några som helst problem och fortsatte dagen utan några som helst problem. Mötte upp sandra på national och var sedan på jobbet halv 7. Det var bara jag och Isabella på avdelningen fram till 2 då jag slutade så det har varit en lite halvjobbig dag för min kära kropp.
Planen efter jobbet var att jag och sandra skulle åka hem till mig för att hämta en säng som hon ska låna till helgen. När vi kommit ner till tågstationen så inser hon att hon inte har sitt månadskort.. detta resulterade i att vi var tvungen att gå tillbaka till jobbet , eller ja, inte hela vägen för stine var snäll och mötte oss precis innan den sista helvetes backen.. Jag erbjöd mig att stanna och vänta där nere men man var visst tvungen att följa med...

Imorse behövde vi en vikarie på jobbet så de frågade om någon kände någon som kunde jobba. Abso-fucking-lutely tänker då jag som råkade veta att nordin låg hemma i sängen för att fira sin lediga dag med att sova ut. Detta struntar jag fullständigt i så jag ringde henne och väckte upp na. En timme senare står hon där. Jag kände mig dum som skickade iväg hon på en av de jobbigaste avdelningarna på hela huset men för att visa min uppskattning så ska hon få lite massage ikväll. Ska även laga en god middag innehållandes lax och potatis. Jag skulle vara en perfekt hemmafru..

M

9 days left. Im coming for ya

Onsdag lr va?

Jahaja. Det finns absolut ingenting att göra någon dag. Jag är less på det. När händer det något? Jo det ska jag tala om för er; Den 27e febuari.

Igår satt jag och kollade på mora-löven matchen på tvn i min ensamhet. Det var inte så kul. Löven vann dock och dom sista tre minuterna var faktiskt spännande. 33, säger bara 33! Annars så letade jag efter mitt band som min värdefulla men ack så tråkiga intervju finns på. Hittade jag bandet? Nej. Hittade ett band men tror att det är malins fantastiska skådespelar insats på, sen våran musikvideo som desvärre floppade. Malin + matte = sant? Nej, inte det. Eftersom jag inte vet vart fan bandet är har jag fått några mindre utbrott. Just nu känns det som att allt kommer gå åt helvete men då är det iofs som det brukar vara i corner one. Helvete.

Idag kom jag hem vid ett. Okej vad ska jag göra nu? Disk, tvätt, blabla! Jag ska men oie, fan vad trött jag blev. Godnatt. Nej men jag ska faktiskt städa nu och sen ska jag vänta på bättre tider. Känns dock som jag får vänta ett tag då.....
Mallan, har fått brevet btw. Du är söt.
J

Jag skrattar varje gång jag ser denna bild!  Tonny och Cohen, vad gör ni egentligen? Haha.

TAROB&NORDIN=SANT?

Vet inte alls hur rubriken för dagens inlägg kommer att utveckla sig men jag hoppas att det iallafall finns gummi inblandat. Du vet hur det funkar, tänker inte dra det igen.

Har nyss avnjutit en leftoversmiddag. En potatis, en liten bit ugnstekt falukorv och ett halvt kycklinglår. Jag vet att det inte låter bra, men jag fick i vart fall ner det utan bestående men. Och mätt blev jag, så mätt så att jag till och med sitter med uppknäppta byxor i soffan och har verkligen inte planerat att knäppa dom inom en snar framtid.

Tråkigt att du är sjuk johanna.. hade jag varit hemma så hade jag tagit Herr och Fru wennerberg´s plats i huset och tagit hand om dig. Vet att du inte är ett fan av mat just nu men jag skulle iallafall lagat frukost/lunch/middag varje dag för att försöka med hjälp av lite vilja och kärlek få dig att friskna till fullo. Om 10 dagar flyttar jag in i gästrummet....

M

fan,.

Helveeettte vad jobbigt det här blev nu då!  "Åt helvete med himlen..." LAlalA. Helvete lars-olof!
Hur som helst; Jag har slutat snusa. Typ. Eftersom jag var sjuk hela förra veckan så kunde jag inte snusa så jag tänkte att det är lika bra att fortsätta vara ifrån det helt nu. Idag har jag tagit två snusar plus en nikotinfri jäkel. Bra av moi ändå. Jag ska ska ska sluta. När jag var sjuk last week så gav jag ett antal löften bara jag skulle få bli frisk. "Jag ska aldrig mer snusa och aldrig mer röka!" "Jag ska börja ta skolan mer seriöst!" For example. Det funkar bra tycker jag. lrnå... Men bara för att jag inte snusade igår så vräkte jag i mej en hel chokladask. Jaja. Sjuk ja, det var jag så in i helvete. Det var den värsta veckan jag varit med om på länge. Jag kunde inte äta alls men var tvungen att tvinga i mej nyponsoppa för att överleva och inte ha så jäkla ont i huvudet. Det tog ungefär 45 min för mej att få ner ett glas nyponsoppa eftersom jag mådde så dåligt och för att min hals brände. Jag drack det både kallt, varmt och ljummet. Jag tycker inte ens om nyponsoppa. Jag drack även honungsvatten, det var gott men hjälpte inte så mkt.

Jag kunde knappt prata och jag tror att jag hostade upp hela mitt liv under den veckan. Jag somnade kanske vid 5, 6 varje natt (morgon) eftersom jag låg och hostade. Samtidigt som jag då hostade sönder frös jag som att jag var fastfrusen på nån ispöl eller svettades som att jag satt på solen. Ja. Mitt rum var fyllt av snorpapper, halstabletter, alvedon, vattenglas, nässpray, hostmedecin som inte alls hjälpte och nå äckliga tabletter från apoteket som räddade mej från att kvävas. Mor min var tvungen att ta hem nå starkare hostmedicin från jobbet och den hjälpte. Jag kan för övrig inte sova än utan att ta den. Hosta är inte kuuuul. Det är jobbigt och enligt mej så jävla onödigt.

Skola sen igen på Måndag. Idrott ute i kylan - rugby. Det var kul men det kändes som jag hostade blod lrnå.  Även idag hade vi idrott. Inte bra för mej men dock oh så kul. Annars så går allt åt helvete. Jag skulle föra över min fula intervju till datorn idag, kollade bandet och självklart var det fel band. Vafan! Om jag inte hittar det rätta bandet nu till imorn så är jag körd.  Jahaja nå fan ska jag ha tappat bort det , jag brukar som ha en tendens att tappa grejer....Åh.

Helvete vad ont i huvudet jag har nu, trött e jag med. Måste dock städa huset för jag trivs inte då det är stökigt. Fast egentligen så bryr jag mej inte bara sängen är clear från stuff så jag kan sooooova. Mor och far är i umeå i veckan. Jag är här. Ja, jag är fortfarande kvar här i övik. Jag gillar inte övik.

Åh har tusen grejer att göra, fast jag kan inte organisera upp det på ett bra sätt - panik. Jahajaaa............hejdå.
Det är så kallt ute med och jag undrar bara; varför?
J

Blev ingen miss world..

Jag var en pumpa istället. Bilder kommer säkert inom kort. Jag var nog något utav en hit på jobbet. Alla log när de såg mig, vissa till och med skrattade högt- HÖGT!. Jag tog det positivt som tur var.
Dagen blev väldigt lyckad, speciellt när jag fick min godispåse. Slutade 2 och for sedan ut till Hasle och nordin för att möta upp henne på sitt jobb det var koseligt. Har inte haft någon dator i helgen därav den dåliga uppdateringen. Inte för någon bryr sig men.

I lördags var vi ute i byen, orkar inte dra det men det var kul som fan iallafall. Allt som är kul som fan är jävligt kul. För er som vill veta... igår slappade man framför teven och idag har man jobbat. 8 arbetsdagar kvar nu, bara?! helt sjukt vad tiden går fort. Vet inte vad jag tycker om det men.

Ha de!
M

Got it!

Det är ju tur man har en storebror som kan styra upp saker i ens liv! Miss world säger du.. Ja varför inte?



Jag ser ju fan bättre ut än bruden på bilden till hög.. ; eh, vänster iaf! Jaa.. det här kan nog funka.

M


http://ecstasyofgold.blogg.se


Alla kreativa själar får gärna hjälpa till

Det är så att vi har karneval på jobbet nu på fredag och jag har ingen som helst aning om vad jag ska klä ut mig till. Jag har varit inne på allt ifrån Jesus till Kapten Sabeltann och trasdockorna. Kände att barnen här säkerligen inte vet vilka trasdockorna är så skulle jag klä ut mig till trasdocka så skulle det antagligen  sluta med att jag står där på fredag smutsig och i trasiga kläder utan någon som helst förståelse från någon. Efter ytterligare mind searching så kom jag till slut på att jag skulle vara en turtles men insåg rätt snabbt att det skulle kräva en grön outfit vilket jag heller inte har. Ja, som ni märker så vet jag knappt ut eller in. 

Kanske bara ska ta och klä ut mig till en bil? 
                                                  



M 

Sing Hallelujaaaa

God Morgon! Har nyss vaknat och jag tror faktiskt att nattens sömn har varit en utav de tyngsta på länge. Hela ansiktet känns ihoptryckt (mer än vanligt) och medans jag går så släpas fötterna några meter bakom. Känner att den här söndagen kommer bli precis som jag vill ha den - nämligen liggandes i soffan tills jag börjar få symptom för liggsår eller tills väckarklockan ringer imorgon. Living the dreeeeeeeeeeeeaaaaam...

Igår var jag och nordin inne i byen och shoppade lite. Where does all my money go? Är en fråga som jag ställer till mig själv rätt ofta. Innerst inne så vet jag svaret... men väljer att låtsas om som att jag inte vet. Pga snöovädret som varit i helgen så bestämde vi oss för att åka hem och göra god mat och sedan bara slappa resten av kvällen. Planen höll i sig ända tills David & co kom hit för att käka middag. Det slutade med att vi (efter att ha ätit historiens godaste lax-rätt) hängde med dom till John. Så blev det med slapp-planen.. Kan säga att det är svårt att dricka sangria samtidigt som man ska rocka loss på trummorna i Guitar hero rock band, den som klarar av det är en sann hårdrockare! Jag som trodde att jag var något utav en rocker misslyckades, och det sved..

 M

freedom

Malin är ensam vuxen på sin avdelning i 3 minuter. Telefonen ringer. Malin lägger ifrån sig det lilla kinesbarnet som hon håller i sin famn. Kinesbarnet börjar skrika. Malin går irriterat bort till telefonen och svarar;
- Eventyrskogen, det är Malin
- Er de noen som gråter der inne?
- Ehh.. jaaa
- Okej... jag får ikke ut denne avføring skjønner du..
 Där inser Malin att det är hennes kollega Tone som ringer från toaletten. Malin börjar skratta som en tok och är sedan på bra humör igen.

Det är detta som gör att man överlever dagarna, bra kollegor som får en att i huvudtaget vilja komma tillbaka nästa dag. 
Jag saknar min gamla avdelning... 


Fredag. Blev inte riktigt som planerat ikväll.. efter att jag fått magkramp och nordin slocknat i soffan känns det inte riktigt som om det kommer bli någon fartfylld afton. Helt greit hvis du spør meg. 

Nu ska jag äta yoghurt och gotta mig åt mitt fantastiska liv. 



 Ha de!. Å jusst, bra bildval johanna. Sälen blev påmind om att hon fortfarande är en säl..

M

sova jämt e kul.

"Han heter peter, peeeeter. Jag vill va hans bästa vän!" Ja. Fick en flashback sen nyår så vi alla stod på "dansgolvet" och skrek till den låten. - "Vart fan e peter!?" I övrig så har jag fått höra lite av det Peter gjorde i lördags. Det känns bra att jag inte var den enda som gjorde sånt man inte riktigt vet varför man gör, men som man dock kan skratta åt sen. Okej, jag skrattade sönder åt de Peter gjort, bröt ihop lite smått över mitt beteende. Life is good. Annars så händer ingenting. Har städat läggan idag, sett på tv och ätit en tacopaj. Har även fått hem kort som jag beställt så jag har börjat sätta in dom i mitt rosa album nu. -Ös i corner one.

Hade tänkt åka till vills i helgen eftersom det är www där. www = fest. Det verkar dock inte bli av eftersom mor och far åker direkt dit från umeå imorn. Jag vill helst inte köra dit själv eftersom jag är rätt så rädd då jag kör, av olika anledningar. Älgfan. Jag blir hemma.



Sommar! :)
J


Låt er inte luras.



Han kan verka trevlig och en aning mänsklig i början, men låt er inte luras. Där inne gömmer sig den riktiga David Forsberg- och han mina vänner...är ingen trevlig upplevelse.

M

ehu,

Klockan är ett och det är tisdag. Jag har ont i huvve. Jag ska sova tills det blir helg igen, för att då sova ännu mer.  Nej men nähä det kan jag visst inte men jaja. ööööööööööööööööööööööööööh. -There's nothong to tell.

Vafan är det som händer? :S
J


Haha

"Melk styrker kroppen" - reklamen här i norge är sjukt kul. Vet inte om den finns i sverige också kanske, men jag har nyligen kommit fram till att norges TV- reklam är hundra gånger bättre än sveriges. Visst finns det en hel del svarta får här också, men inte alls lika många som där hemma. 

Jag hade faktiskt inte tänkt blogga om TV-reklam idag , men när Melk reklamen dök upp var jag bara tvungen att nämna det.

Är hemma idag också, det var det jag skulle säga. Är dock fylld av en hel jäkla massa ångest idag. Ångest för att jag inte är på jobbet och tjänar ihop de pengar jag behöver men även lite ångest över att jag inte är där, i det syftet att just jobba. Jag får alltid den känslan av att de inte tror på att man är sjuk när man väl kommer tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma någon dag. Det är nog den värsta känslan- att ingen tror på en. Inte bara när det gäller sånt här, utan i huvud taget. Misstänksamhet och tvivel visar nog bara att man saknar respekt för personen i fråga. Lite brist på förtroende kan man nog säga.
Jag säger nu inte att jag inte är respekterad på jobbet, utan jag syftar bara på känslan i huvud taget. Det finns nog inge värre.



Idag väljer jag en bild som inte alls har med själva inlägget att göra. Jag kände bara för att ta med en bild som alltid piggar upp mig och får mig på bättre humör:) Stina och Lisa.

M

Joey Tribbiani

Man har det i kaffet.
- En sked?! Händerna?! Ansiktet?!
Det är vitt!
- Papper? Snö? Ett spöke!!
Det är tjockare än mjölk!
-En sten? En hund? Jorden!?
Pass!. Man har det på smörgåsen.
- Salami? Ansjovis? Sylt ;)
Det är vitt.
- Papper? Snö? Ett spöke!!
Det görs på ägg.
- Kyckling?
Pass!!!! Man har det på hamburgaren. 
- Ketchup!!
yes!

"oh im sorry, we'll do better next time"
yeah i will, cause i wont be playing with you.. 
"Some of them were actually hard, like why would there be a ghost in my fridge?"



M

 

"

http://www.youtube.com/watch?v=vUFDOlO6B2w


Att leva på planvåningen.

Fördelar;
- Man slipper en massa trappor.
- Lättare att spana på folk ute på gatan

Nackdelar;
- Inga trappor = ingen gratis motion
- Folk ute på gatan kan mycket lättare se in i läggan
- Oftast ingen balkong

Jag tänker nu diskutera punkt två under nackdelar, "Folk ute på gatan kan mycket lättare se in i läggan". Som tex nu idag, klockan är 10 på morgonen och det cirkulerar människor i området precis hela tiden. Jag som då är hemma och dessutom är vaken (hör å häpna) har då en hel del spanmöjligheter. Då och då går det förbi någon pen fyr som jag slänger ett extra öga på. (lite av en fördel)  Ibland förekommer det dock obekväma situationer som det gjorde för ungefär en halv timme sedan. Det anlände en stor lastbil till 7 Eleven som ligger precis mitt emot vårt tv-rumsfönster, ut ur lastbilen stiger det två 50+ män som går till den bakre delen av lastbilen för att sedan "hissas" upp för att därefter lasta ur varor. När dessa två män hissats upp ca 1.5 m så är de i jämnhöjd med vårt gigantiska fönster. Jag som just då stod i fönstret (insvept i filt, håret i en bulle på huvudet/i ansiktet) blev hälsad god morgon genom två vinkningar. Jag hade då två val; Antingen kunde jag vara trevlig och vinka tillbaka eller så kunde jag , även fast jag visste att det var försent, ducka ner/slänga mig på golvet. Jag valde att slänga mig på golvet och krypa iväg. Så trevlig var jag, men jag var inte på humör för att fönsterflirta med gamgubbar just då, tyvärr.





Snön får för övrigt gärna försvinna nu. Kan ju ändå inte göra nå kul i slasket i stan. Snö finns det gott om hemma.

M

Dålig start på dagen. Att det var en dålig dag igår också gör det inte bättre heller.

Vaknade med igensvullen hals, kallsvettig och svag i hela kroppen. Yes!, slipper jobba. Jag har kommit fram till att jag aldrig någonsin kommer kunna ha ett normalt arbete. Jag kommer antingen bli sparkad efter några veckor eller så kommer jag måsta jobba volontärt. Detta eftersom att jag har insett att jag inte orkar jobba. Jag är mer intresserad utav att vara ledig och kanske sova 7-8 timmar extra om dagen... 5 arbetsdagar på en vecka är alldeles för mycket. Iallafall för mig. Synd bara att man behöver pengar för att överleva i denna underbara värld. Märk ironin..


Jag är sjukt irriterad på dig just nu. Kan du inte låta mig vara? Mitt liv skulle vara hundra gånger bättre då.. säkert ditt med för då slipper vi varandra. Pga de irritationer som finns mellan oss just nu skulle det vara bäst.. jag klarar inge mer, snart brister det.

25kvar.

För att göra detta deppinlägg lite ljusare så avslutar jag med en bild som alltid får mig på bättre humör.



Sådärja. Nu mår jag lite bättre:)

M


RSS 2.0