satan va less jag blir.

vad är det för fel på dig?

david är en fitttttttttttttttta

Det var han själv som valde rubriken , så de som tror att jag brukar sådana ord har fel.

Iaf. det mesta går åt pipan just nu. Hittar inte koden till mitt norska bankkort, vilket gör mig ordentligt pissed. Fick dock lön idag , det gjorde mig ganska glad. Men sen blev jag lite ledsen igen när jag insåg att jag behöver koden för att kunna spendera pengarna också,

Fast nu finns det ju ingen möjlighet att slösa några pengar så hela den här situationen är nog bara bra. 

Blir lite lätt svartis på den som får min julegave på lördag iaf, nästan så jag vill behålla det själv. Ska på julebord med jobbet och sedan äre lite grejer efter... det blir nog kul. Nu ska jag sova. Godnatt fuckers.

M

This is the life.

And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?

Hade en kanonhelg i nora.. lika bra och efterlängtat som vanligt. 

Är inte länge kvar nu.. 

M 

well , I AM totally lost.



Hemma från jobbet idag igen. Trodde jag var död när jag vaknade imorse, har aldrig varit så tung i kroppen någon gång. Insåg sedan att jag lyckats med att inte vakna då både morris och nordins väckarklockor ringt runt 6-snåret. Måste ha sovit tungt..

Ser på vänner nu, vilket fick mig att tänka mer än vanligt. Vänner kopplar jag nämligen ihop med de stunder jag låg i min säng hemma i ö-vik och såg på säsong efter säsong samtidigt som jag satt med huvudet i tusen bitar  som jag sedan försökte koppla ihop igen. Mission unaccomplished så att säga.

M

if i were a boy..

Du tror du vet allt om mig och att jag ska vara där sen. Men det är slut nu , no more.
Det fungerar inte så.


Plötsligt händer det...

oh wow. Kommer hem 14.45 och där sitter han. - Igen. Jacob, utan kläder... - Igen! okej, han kan ha haft underkläder på sig också men jag valde att bortse från det.

Nu ska jacob duscha och sen ska vi på ikea. för fan

M

byufghj

Ohjoy. not.

Sitter just nu på skolan, e måttligt road. Hade prov imorse, omprov. Jag fuskade lite smått men kom ändå ihåg de mesta själv, så he gick bra. Men, psykologi är nog det mest ovärda ämne som finns. Plus att lärarn e en anorektisk kärring. Varför i helvete valde jag det?

Anywhoo, idag är det Tisdag och ingenting händer. Jo iofs så är det tvkväll. Kanske ska dra till maggs och ta upp hennes säng samtidigt som jag kräver att hon ska bju mej på götta.

Har inte så mycket att säga förutom att det suger att vänta på något som man inte vill vara med om...

Helgen har iaf varit bra, var bara hemma eftersom syrran och barnen hälsade på. På Fredagen for jag dock till Maggs och såg idolutröstningen för jag var så jävla uttråkad. Men vad i helvete händer där!? Sen på Lördagen for jag, sandra, Nora och Nora på badhuset. Det var fan skoj och plus att Nora gånger två var så gulliga där dom gick med likadana handdukar. Hejdå nora" - "hejdå nora" "hejdå nora" - "hejdå nora" haha. :) Senare på kvällen for jag, Maggs och Sandra och hyrde en film, sen var vi på korre i en timme ungefär. Alla var så jävla trötta så jag o sandra for hem vid elva.  Jag kom då hem, såg en film med alla och åt lite mer götta. najsinajsi.  :) På söndagen lekte jag mest med Nora och Saga, både ute i snön  (!) och inne... : )

Iaf så hatar jag denna vecka. Hatar alla veckor. Vill ha helg, speciellt denna helg för på fredag fyller Sandra år och då vet vi vad som väntar. Oh joy ;)

Malin, du är kung. Du var kung i telen i lördags ;) Kärlek min rediga vän.
J

öviksbesöket

kung helg blev det. Thai i fredags, sedan Rett in bar. Var nog det mest lustiga stället jag varit på i hela mitt liv skulle jag tro. När vi var på oslo city så insåg jag , smartass malin att jag glömt min legitimation hemma. Maggan , erbjöd sig att följa med hem för att hämta det vilket fyllde mitt hjärta med glädje, tack för det maggan! De andra stannade inne i stan så vi mötte upp dem på Rett in bar ... alltså... hahaha.. vi möttes för det första av en vaktfri dörr. Legitimationen var helt onödig. Och sedan fick jag syn på en 60+ gubbe i gangster mustache som satt och stirrade på oss allihopa. Detta stoppades inte där , hela baren var fylld av likadana gubbäckel. Detta gjorde att besöket inte blev så långvarigt.

Lördag. Vi gick på stan och avslutade kvällen med fest. aj ajaja.. oj. jaa. blev en tidig kväll för mig och morris, en 7 eleven pizza och ett halv avsitt av oc innan det blev läggdags. Nordin skrämde mig sedan i sängen då jag trodde hon var david, så jag smällde till henne i ansiktet och utbrast " vafan gör du!!!?" förlåt för det men jag trodde verkligen att det var david. Och vad gör han i min säng liksom?!

Idag lämnade vi av tjejerna på tågstationen och sedan slappade vi med oc och godsaker. Nu är vi trötta. Ligger i soffan och tittar på och så kom polly... seg film. Ska nog sova snart...


nästa helg ska vi till nora, det längtar jag till. sååååååååå mycket!


puss och klem.


M


Ohh Love.

"Jag har varken tid, råd eller pengar åt det"
                                        Therese Nordin.

Jag hatar lukten som just nu befinner sig i vårt kök. Sara tillagade en lax osv soppa till middag igår som hon även åt till middag nu idag. Efter nå timmar på spisen i kastrullen lyfter jacob på locket och utbrister; ÅÅH FYYFAAAN!!! vi ba ; eeh.. va? sen kollar även jag. Och det var varken guds syn eller arom måste jag då säga. "Fyyfaaan Sara".

Det luktar överallt i lägenheten nu. Ingen kan vistas i köket utan att må både fysiskt och psykiskt dåligt. Soppan bestod av bubblor ungefär. Gula bubblor som stelnat...

Imorn kommer maggan , kajsa och jannike till oss. De blir skikkelig gøy!  
Ska bland annat käka thaimat och festa så det blir nog en jäkligt trevlig helg. Ska möta dem på tågstation imornbitti kl 6 så det blir lite sömn inför den fartfyllda helgen vi har till mötes.

ha de!
M

bhuv

"hardcore is what i live for"

under de senaste veckorna har min svettlukt ändrat doft. Nu luktar den inte som mitt vanliga svett längre. Vad beror det på? jag är lite bekymrad nämligen. Vart tog min gamla lukt vägen?

M


nej tack.

DU är den falskaste personen på denna jord. Tål inte att se dej.
DU är så jävla töntig, seriöst vad vill du?
DU kan inte göra sådär gång på gång.
DU är svår att förstå sej på.
DU är en fjolla.
DU är för mycket av det jag inte vill veta av.
DU förstör men inget drabbar dig. Det drabbar mej.
DU kan prata hur mycket du vill för allt jag hör numera är ändå bara blablabla.

Resten har jag inte alls tid med längre. Jag tyck inte alls om er.

JAG är förbannat less på allt vad Örnsköldsvik innebär.
JAG skulle lätt dra härifrån och lämna all skit om jag kunde, men det kan jag inte. EN dag kan jag det och då kommer jag fan skrika av lycka.

Dra åt helvete alla puckon. Malin, messade dej igår fast jag vet inte vad jag gjorde så tror inte du fått det. Hade en del att säga dej, har det än.
J

fulaefamö

hello älskade läsare. ?

Åt nyss korv med brö här i min ensamhet. Mörk har jag här i lilla huset med. Har varit på stan idag med maggson. :) Första gången jag kände kylan sen i fredags. Det var uppfriskande. Jofan, har ju legat i sängen sen i lördags...Bakis som fan först och främst på lördagen, sen på söndagen hade jag feber och grejer. Mådde prima. Har mått prima hela veckan med. Har haft så satans ont i hela kroppen! Det är ööööver nu...lala, fast nja. E lite förkyld än och har fortfarande ont i nacken o ryggen men jaaaao. Ryggvärken verkar inte gå över, nånsin. Ska dock inte klaga...eeeh JO de ska jag ju!

Anywhoo, dom två senaste veckorna har bestått av; film, film och lite mera film. Okej, var hos maggs förra torsdagen, vilket var mysigt. :) Då såg vi på film...lol. Nämen de va skräcktema o vi blev rädda för nå växter, e det illa? hah...O ja just de ja, förra fredagen var vi ut. Kicki, jess, jen, cohen och linda och jag var först här, sen drog vi vidare till en förfest osen blev de framnäs. Ligga lågt ett tag framöver e nog inte en dålig plan....Eller vad säger du Jen? Underbart.

Idag e det fredag, igen. Oh vad tiden går snabbt. Det där var uppenbarligen ett skämt eftersom tiden går förjävla sakta. När kommer malin hem då? jaaa....inte inom kort iaf. Det tycker jag e helt kalas. Verkligen.

Nä nu ska jag diska, sen ska jag städa rummet lite...får ju hit folk..eller inte. Lonelylonelylonely..hah, gillar att linda öste den i fredags ;) Äh, jag vet fan inte vad jag skriver längre. Hejdå.

hej å hå

Fick veta idag att jag ska få stanna på min barnehage tills vi åker hem, det känns väldigt bra. Men sen att jag ska jobba 12.45 timmar på tisdag känns lite jobbigare. Hade man inte varit så pengakåt så hade man kanske sjukanmält sig men sånt är ikke tillåtet!!

Fick vänta på tåget i rosenholm i  20 minuter idag. Ensam i kylan och mörkret ute i no man's land ungefär. Jag ringde morsan för att ha någon att prata med, hon fick dock inte yttra sig så mycket eftersom jag hade en hel del att häva ur mig.
vad händer nu då? ja just ja, jag och nordin fick våra bankkort idag. Det var lite prisoner of state känsla över bilderna..

hu8iykgjh

Fan va sjukt snygga vi är. Egentligen.

Ikväll äre prison break. Nordin är glad för det. Jag är mer glad över oboy'en vi köpte igår. Den skall vi avnjuta snart!

giggity.

hejdå.

m




Saknar dig!!!


RSS 2.0